Skocz do zawartości
Emir

Grand Theft Auto 4

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

Take it for the team << z tym trophy mam problem.. Otóż trzeba zaliczyć wygraną (choć jedną) w każdym trybie drużynowym. Robiliśmy to wczoraj z chłopakami, potem dograłem kilka zwycięstw po necie, mam wszystko co wymagane a trophy nie ma :/ Bug jakiś, czy wie ktoś co dokładnie trzeba zrobić? Może coś nie ten tego.. :] Chętnie to z kimś zrobię, i oprócz tego trophy o nazwie Fly the co-op. Ale do tego ostatniego potrzebni są ludzie co kumają czasy i co trzeba robić Choć chęci i czas też mogą być

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ku**a, dlaczego wszyscy graja z auto-aim? chwilke gralem i kazdy jeden oszukuje... padaka z taka gra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętny ktoś teraz do pomocy w zaliczaniu trofeum Fly the Co-op? Obecnie przerabiamy Hangman's NOOSE, ale potrzeba jednej osoby, bo we dwóch nie da się. Zainteresowani walić jak w dym na gg (niewidoczny jestem).

Edit:// Już nieaktualne - złamaliśmy barierę 2:32 :>

Bomb da Base II też zaliczone w 5:30.22

Kto się nie skusił niech żałuje, bo była szansa zaliczenia dwóch trybów w czasie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Chętny ktoś teraz do pomocy w zaliczaniu trofeum Fly the Co-op? Obecnie przerabiamy Hangman's NOOSE, ale potrzeba jednej osoby, bo we dwóch nie da się. Zainteresowani walić jak w dym na gg (niewidoczny jestem).

Edit:// Już nieaktualne - złamaliśmy barierę 2:32 :>

Bomb da Base II też zaliczone w 5:30.22

Kto się nie skusił niech żałuje, bo była szansa zaliczenia dwóch trybów w czasie

Pisałem, że chętny.. szkoda że nie było invite przez ps3... na forum non stop się nie siedzi

Może pomożecie jeszcze raz jak już wiadomo co i jak:)? Np. jutro od rana ok.. 9-10.00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj postaramy się zrobić jeszcze Deal Breaker w czasie 7:03 żeby mieć komplet i dostać trofeum. Jak ktoś chętny, to pisać najlepiej przez PW -wtedy jest pewność, że nie przeoczę tego . Nie wiem tylko o której godzinie mamy zamiar bić rekord.

Jakby ktoś chciał zapytać - nie powtarzamy Bomb da Base i Hangman's NOOSE, więc raczej nie spełnię próśb o pomoc w przejściu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w jakim konkretnie czasie trzeba to skończyć??? Może jednak sie jeszcze ktoś skusi na odblokowanie tego trofea (bądź pomoc mi w odblokowaniu ) PS Witam po długiej przerwie już pół roku będzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ktoś chętny czasem na grę to zapraszać PSNID po lewej w tabelce czas mam zawsze ;D gram tylko w GTA narazie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś chce zagrać online zapraszam moje PSN ID: mastefix

gram w:

GTA 4, MGO, Burnouta, Pixel Junk Eden:) itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moj pierwszy post wiec witam wszystkich serdecznie. Mam pytanie jak to jest z tymi deathmechami? Czy wysokosc rangi ma jakies znaczenie w samej rozgrywce? poniewaz jak ja do kogos strzelam to musze ladowac i ladowac czasami dwa magazynki i wiecej a wystarczy ze ten ktos strzeli do mnie raz czy dwa i ja juz padam i to zarowno z autoaimem i bez nawet bez autoaimu lepiej mi idzie (gram drugi dzien online)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To moj pierwszy post wiec witam wszystkich serdecznie. Mam pytanie jak to jest z tymi deathmechami? Czy wysokosc rangi ma jakies znaczenie w samej rozgrywce? poniewaz jak ja do kogos strzelam to musze ladowac i ladowac czasami dwa magazynki i wiecej a wystarczy ze ten ktos strzeli do mnie raz czy dwa i ja juz padam i to zarowno z autoaimem i bez nawet bez autoaimu lepiej mi idzie (gram drugi dzien online)

Jak masz wyzszy rank to strzelasz "mocnej"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też się pisze na rozgrywki online by zdobyć resztę trofeów (zostały mi tylko 3 z samej gry i jakieś 5 z rozgrywek online)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra ktos jeszcze z tego forum online ?? jak cos to jestem chetny pisac na GG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jakie trofea sa do zdobycia online?

To wpisz se google i zobacz masz tam.... Hej ktos dzisiaj chetny na Team Deathmatcha?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To wpisz se google i zobacz masz tam.... Hej ktos dzisiaj chetny na Team Deathmatcha?

Odpal PS3, włącz GTA odpal telefon komórkowy wejdź "se" w multiplayer poszukaj szybkiej gry zobacz masz tam....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest ktoś chętmy na popracowanie nad trofeami w multi? Chodzi mi o misje co-op. Czekam na PSN, jakoś się dogadamy/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym nie był wciąż obrażony na GTA i R*, że po zrobieniu wszystkich 3 trybów "w czasie" nie zaliczyło mi trofeum, to może bym je poprzechodził drugi raz dla pewności. Może dlatego wyszedł tajemniczy patch 1.04, bo niektórych trofeów online serio nie zaliczało (pewnie nie wszystkim, ale jednak - np. Fly the Co-op i Taking it for the Team)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czy jest ktoś chętmy na popracowanie nad trofeami w multi? Chodzi mi o misje co-op. Czekam na PSN, jakoś się dogadamy/

Ja jestem chętny. Mam czas od jutra do czwartku w godzinach 15-21. pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja jestem chętny. Mam czas od jutra do czwartku w godzinach 15-21. pzdr.

Ja w tych dniach jestem w pracy do 24

Szukam osób, które czasem grają na zasadzie "spotkamy się to gramy, nie to nie". Ja się nie umawiam bo czasem jakieś czynniki nie pozwalają mi na grę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja w tych dniach jestem w pracy do 24

Szukam osób, które czasem grają na zasadzie "spotkamy się to gramy, nie to nie". Ja się nie umawiam bo czasem jakieś czynniki nie pozwalają mi na grę.

Chetnie sie przylacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też z chęcią się przyłącze do zabawy w online! Jestem przeważnie po 20.00 więc count me in!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są chętni do zrobienia większości Trophy, które wymagają trybu online?

Czyli Team Deathmatch, itd. Team Deathmatch z pistoletami najlepiej.

Każdy wie czemu zapewne. Można zrobić team i grać na innych ludzi z sieci.

I te misje Bomb da Base, i podobne co się robi w 4.

Mi pasuje teraz każdy wieczór w ten weekend, albo nawet cały dzień.

O ile nic nie wypadnie oczywiście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi