rac 1 Napisano 13 Maj 2008 Też chętnie z wami pogram. PSNid : raclbnn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bat_czarny 0 Napisano 13 Maj 2008 wszyscy graja z auto aim porazka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musashi 0 Napisano 13 Maj 2008 auto aim pzyspiesza rozgrywke a bez niego rozgrywka jest wolniejsza dobra gdy jest mniej osob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AksoN 2 Napisano 14 Maj 2008 Gra z auto aimem jest za prosta. Ja nigdy na serwerze nie ustawiam auto aima Kto chce dziś wieczorem pograć to wysyłac do mnie zaproszenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZetBe 1 Napisano 14 Maj 2008 OMG jak mozna grac z autoaimem ! Przecierz to wogole gra traci sens trach trach i chlopak w aucie nie zyje ! Auto aim jest dla ...... ludzi ;* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bat_czarny 0 Napisano 14 Maj 2008 zapraszać mnie kto chce pograc konkretnie !!! co sie stało z forum dziwnie jakos teraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 14 Maj 2008 Nie nastawiajcie sie dzisiaj na granie ze wzgledu na to, ze forum tworzy zdecydowana wiekszosc mezczyzn, a dzisiaj jest mecz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 15 Maj 2008 trzeba cos zorganizowac na weekend ;p jakas akcje filmowa ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
killerski666 0 Napisano 16 Maj 2008 Witam Panów Jako, że już po maturach, zdobyłem swoją wersję gry (ha! walka była), jestem chętny na multi teraz praktycznie zawsze, mam HS Mój PSN-id: killerskiPL Dajcie znać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 16 Maj 2008 weekend się zaczyna, więc dzisiaj mogę pograć ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedrek 0 Napisano 16 Maj 2008 W takim razie dzisiaj zaproaszam kzfr, skr3cz'a, killerskiPL i ktos jeszcze jest chetny? Propozycje trybu mile widziane. Start o 20.00. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 16 Maj 2008 Mi o 20 pasi tryb obojętnie ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
electro4ever 0 Napisano 16 Maj 2008 Ja tez wreszcie nabylem swoja kopie gta , jestem chetny na multi tylko niewiem jak wejsc na multi w gta :||| wiem ze to troche noobowate ale cuz.. :|| , ja bede mogl pograc tak o 22-23 więc jak coś podaje moje Id : freestylee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 16 Maj 2008 Ja tez wreszcie nabylem swoja kopie gta , jestem chetny na multi tylko niewiem jak wejsc na multi w gta :||| wiem ze to troche noobowate ale cuz.. :|| , ja bede mogl pograc tak o 22-23 więc jak coś podaje moje Id : freestylee Przez komórkę się wchodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fosy 0 Napisano 16 Maj 2008 może jakieś nocne granie ? jak coś to piszcie, chętnie się przylansuję . Mój PSN ID: fosy-muzik pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
electro4ever 0 Napisano 17 Maj 2008 a pograłby ktoś teraz? // edit by admin: a weź zapytaj na PM - nie łaska? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaHLogiX 0 Napisano 18 Maj 2008 ja pisalem pare stron wczesniej, pare osob sie odezwalo i jest OK, ale napisze jeszcze raz jako ze zakupilem PS3 w zestawie z GTA4 i jest to na razie moja jedyna gra, wiec musze ja na razie meczyc Gre przeszedlem, zajmuje sie teraz glownie multi, on-line jestem caly dzien, jednak czasem konsola foldinguje jak jestem AFK. zapraszam do dodania, PSNID - RaHLogiX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nitek 0 Napisano 19 Maj 2008 Jestem chętny do gry wieczorami. Proszę o zaproszenia, jeśli ktoś by grał PSN : NitekPL Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedrek 0 Napisano 19 Maj 2008 Informuje Panstwa, ze dzisiaj o 20 zakladam serwer GTA4 w trybie DM albo TDM. Czekam na potwierdzenia obecnosci poprzez gg lub PM. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rucus1910 2 Napisano 19 Maj 2008 o 20.00 zaczynamy???ciekawe jaka frekwencja bedzie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 19 Maj 2008 ja tez z przyjemnoscia bym sie zalapal jesli byla by taka mozliwosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DayD 0 Napisano 19 Maj 2008 Nie wiem czy niektórzy to zauważyli, ale wydaje mi się, że ze wzrostem poziomu wzrasta też celność. Zagrajcie sobie z graczami jedno i np. pięcio+ "gwiazdkowymi"... Ci z wyższym poziomem "koszą" niemiłosiernie z dalszych odległości, i to nawet pistoletem. Ja także zauważyłem, że moja postać(lvl3) bez problemu radzi sobie z graczami o niższym poziomie. Coś w tym musi być... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 20 Maj 2008 Wczoraj mieliśmy grać o 20, ale nikogo nie było jak ja byłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larry_Nash 1 Napisano 20 Maj 2008 Nie wiem czy niektórzy to zauważyli, ale wydaje mi się, że ze wzrostem poziomu wzrasta też celność.Zagrajcie sobie z graczami jedno i np. pięcio+ "gwiazdkowymi"... Ci z wyższym poziomem "koszą" niemiłosiernie z dalszych odległości, i to nawet pistoletem. Ja także zauważyłem, że moja postać(lvl3) bez problemu radzi sobie z graczami o niższym poziomie. Coś w tym musi być... Według mnie, to zależy tylko od doświadczenia. Kucanie + headshoty = 0wn! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedrek 0 Napisano 20 Maj 2008 Zaczelismy okolo kwadrans po 20 i pozniej wyslylalem zaproszenia wszystkim, ktorzy byli online. A co do reszty to mowilem, zeby pisac na gg lub PM. Prawda? Nie chce mi sie wyszukiwac chetnych po calym watku na forum <lol>. Prosze wyslac mi zaproszenie do zanjomych na PSN to dzisiaj napewno wszyscy, ktorzy beda online dostana zaproszenia. Start okolo 20. Dzisiaj w zaleznosci ilu bedzie chetnych to zagramy TDM jesli bedzie tak z 7-8 osob? Bedzie czy nie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach