Skocz do zawartości
Emir

Grand Theft Auto 4

Rekomendowane odpowiedzi

Po prostu musisz dostać zaproszenie i wejść w komórkę-> Multiplayer-> Invites->I jak ktoś cię zaprosić nacisnąć X. Albo sam możesz zrobić serwer i pozapraszać znajomych. I nie licz, że spotkasz jakiegoś polaka przypadkiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nareszcie mam swoja ps3 i gta4 jak co wysylajcie mi zapro do znajomych chetnie popykam w multi i pogadam na czacie

Moj nick: xainpl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja takze chetnie pogram, psnid macie po lewej stronie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tym temacie macie ludzi ktorych mozecie zapraszac do znajomych... kazdej osoby PSNid macie z lewej strony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trudno to wszystko ogarnac, jak sie korzysta chwilowo z neta w ps3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie jestem zarejestrowany w social club natomiast nie wiem jak powiązać psn z social club. Konsola loguje się na mailu który podany jest w sc ale nie mam dostępu do statystyk czy ktoś może wyjaśnić mi jak powiązać konsole z sc ???? z góry dziękuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Social Club'ie jest taka możliwość/opcja i tylko tam można konsole powiązać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W Social Club'ie jest taka możliwość/opcja i tylko tam można konsole powiązać.
Możesz powiedzieć gdzie znajde tą opcje w sc?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja to znalazłem na głównej stronie, musisz się zalogować i powinna taka opcja być na głównej stronie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ja to znalazłem na głównej stronie, musisz się zalogować i powinna taka opcja być na głównej stronie.

oki to inaczej zapytam na czym polega powiązanie konsoli z sc ???? ( np. na podaniu w psn sing-in meila logującego do sc ) czy na czymś innym ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, jak zdobyć Zombie w multi! Podczas zmieniania wyglądu postaci trzeba nacisnąć L1. Naszemu zombiakowi w żółtych kąpielówkach R* i klapkach możemy także założyć czapkę i okulary.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to by bylo takie latwe zdobyc zombiaka XD? niemozliwe ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
to by bylo takie latwe zdobyc zombiaka XD? niemozliwe ;p

tak prawde pisze zoombie jest opcją wyglądu postaci i w menu zmiany wyglądu naciskasz L1 i jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy na tym forum wogóle ktoś potrafi udzielić konkretniej odpowiedzi na pytanie na czym polega powiązanie konsoli z sc ????

( tu nigdy nie można uzyskać konkretnej odpowiedzi tylko jakieś pierdoły totalny bezsens )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na tym ze jak ukonczysz gre na SC dostajesz bonusy i jestes wpisany w ksiedze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiec czemu po zalogowaniu nie moge dostać sie na statystyki poczynań w grze np. multi . Mówisz o jesnej z opcji dostępnej w sc a ja pytam jak po rejestracji powiązać konsole z kontem w sc ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiec czemu po zalogowaniu nie moge dostać sie na statystyki poczynań w grze np. multi . Mówisz o jesnej z opcji dostępnej w sc a ja pytam jak po rejestracji powiązać konsole z kontem w sc ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc jutro bierzemy się za nagrywanie.

Teraz pytanie brzmi: O której mniej więcej pasowałaby wam godzina? Odpadają godziny wieczorne bo jeszcze tego samego dnia chcę skończyć film ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro jest sobota wiec nie moge byc na 100% pewny ze znajde czas..

Ale postaram sie byc (;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko. Wie juz ktos co z tymi levelami w muliplayer. Wczoraj mi sie zapisalo do 1 lvl i go mam potem zyskałem 2 lvl. Dzisiaj wlączam gre i jest tylko 1 lvl. Tylko nie piszcie ze trzeba sie zalogowac do SC bo to kompletna bzdura. SC jest tylko do statystyk a nie do zapisu MP. Czytalem na temat tego opis i nie bylo rzadnej wzmainki o tym by sie zapisywal lvl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze bo widze ktos nie umial koledze wyzej odpowiedziec jak powiazac konto PSNid z SC. A wiec po zalogowaniu do SC wejdz w edit acc czy cos i tam masz opcje powiazania SC z PSNid i GAMERTAGiem z Xa.

Co do lvli w multi to nie wiem czemu nie jest to zapisywane, smiech poprostu :/ Zapisywane sa jakies czastkowe informacje (czyt. 100/200/800$) nie wiecej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Po pierwsze bo widze ktos nie umial koledze wyzej odpowiedziec jak powiazac konto PSNid z SC. A wiec po zalogowaniu do SC wejdz w edit acc czy cos i tam masz opcje powiazania SC z PSNid i GAMERTAGiem z Xa.

Co do lvli w multi to nie wiem czemu nie jest to zapisywane, smiech poprostu :/ Zapisywane sa jakies czastkowe informacje (czyt. 100/200/800$) nie wiecej

dzięki ukłony nareszcie konkretna odpowiedź pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wojnar to dodawaj mnie do friendsow i jak zrobisz film to wrzuc go w dobrej jakosci gdzies na rapida albo cos zeby mozna bylo obejzec konfortowo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi