AksoN 2 Napisano 8 Maj 2008 Po prostu musisz dostać zaproszenie i wejść w komórkę-> Multiplayer-> Invites->I jak ktoś cię zaprosić nacisnąć X. Albo sam możesz zrobić serwer i pozapraszać znajomych. I nie licz, że spotkasz jakiegoś polaka przypadkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X41N 0 Napisano 8 Maj 2008 Nareszcie mam swoja ps3 i gta4 jak co wysylajcie mi zapro do znajomych chetnie popykam w multi i pogadam na czacie Moj nick: xainpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaHLogiX 0 Napisano 9 Maj 2008 ja takze chetnie pogram, psnid macie po lewej stronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 9 Maj 2008 w tym temacie macie ludzi ktorych mozecie zapraszac do znajomych... kazdej osoby PSNid macie z lewej strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaHLogiX 0 Napisano 9 Maj 2008 trudno to wszystko ogarnac, jak sie korzysta chwilowo z neta w ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkFalon 0 Napisano 9 Maj 2008 Mam pytanie jestem zarejestrowany w social club natomiast nie wiem jak powiązać psn z social club. Konsola loguje się na mailu który podany jest w sc ale nie mam dostępu do statystyk czy ktoś może wyjaśnić mi jak powiązać konsole z sc ???? z góry dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 9 Maj 2008 W Social Club'ie jest taka możliwość/opcja i tylko tam można konsole powiązać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkFalon 0 Napisano 9 Maj 2008 W Social Club'ie jest taka możliwość/opcja i tylko tam można konsole powiązać. Możesz powiedzieć gdzie znajde tą opcje w sc????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 9 Maj 2008 ja to znalazłem na głównej stronie, musisz się zalogować i powinna taka opcja być na głównej stronie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkFalon 0 Napisano 9 Maj 2008 ja to znalazłem na głównej stronie, musisz się zalogować i powinna taka opcja być na głównej stronie. oki to inaczej zapytam na czym polega powiązanie konsoli z sc ???? ( np. na podaniu w psn sing-in meila logującego do sc ) czy na czymś innym ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larry_Nash 1 Napisano 9 Maj 2008 Wiem, jak zdobyć Zombie w multi! Podczas zmieniania wyglądu postaci trzeba nacisnąć L1. Naszemu zombiakowi w żółtych kąpielówkach R* i klapkach możemy także założyć czapkę i okulary. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 9 Maj 2008 to by bylo takie latwe zdobyc zombiaka XD? niemozliwe ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkFalon 0 Napisano 9 Maj 2008 to by bylo takie latwe zdobyc zombiaka XD? niemozliwe ;p tak prawde pisze zoombie jest opcją wyglądu postaci i w menu zmiany wyglądu naciskasz L1 i jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkFalon 0 Napisano 9 Maj 2008 Czy na tym forum wogóle ktoś potrafi udzielić konkretniej odpowiedzi na pytanie na czym polega powiązanie konsoli z sc ???? ( tu nigdy nie można uzyskać konkretnej odpowiedzi tylko jakieś pierdoły totalny bezsens ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 9 Maj 2008 na tym ze jak ukonczysz gre na SC dostajesz bonusy i jestes wpisany w ksiedze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkFalon 0 Napisano 9 Maj 2008 na tym ze jak ukonczysz gre na SC dostajesz bonusy i jestes wpisany w ksiedze wiec czemu po zalogowaniu nie moge dostać sie na statystyki poczynań w grze np. multi . Mówisz o jesnej z opcji dostępnej w sc a ja pytam jak po rejestracji powiązać konsole z kontem w sc ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkFalon 0 Napisano 9 Maj 2008 na tym ze jak ukonczysz gre na SC dostajesz bonusy i jestes wpisany w ksiedze wiec czemu po zalogowaniu nie moge dostać sie na statystyki poczynań w grze np. multi . Mówisz o jesnej z opcji dostępnej w sc a ja pytam jak po rejestracji powiązać konsole z kontem w sc ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojnar 4 Napisano 9 Maj 2008 Więc jutro bierzemy się za nagrywanie. Teraz pytanie brzmi: O której mniej więcej pasowałaby wam godzina? Odpadają godziny wieczorne bo jeszcze tego samego dnia chcę skończyć film ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 9 Maj 2008 Jutro jest sobota wiec nie moge byc na 100% pewny ze znajde czas.. Ale postaram sie byc (; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bat_czarny 0 Napisano 9 Maj 2008 Mam pytanko. Wie juz ktos co z tymi levelami w muliplayer. Wczoraj mi sie zapisalo do 1 lvl i go mam potem zyskałem 2 lvl. Dzisiaj wlączam gre i jest tylko 1 lvl. Tylko nie piszcie ze trzeba sie zalogowac do SC bo to kompletna bzdura. SC jest tylko do statystyk a nie do zapisu MP. Czytalem na temat tego opis i nie bylo rzadnej wzmainki o tym by sie zapisywal lvl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fialas 0 Napisano 9 Maj 2008 Po pierwsze bo widze ktos nie umial koledze wyzej odpowiedziec jak powiazac konto PSNid z SC. A wiec po zalogowaniu do SC wejdz w edit acc czy cos i tam masz opcje powiazania SC z PSNid i GAMERTAGiem z Xa. Co do lvli w multi to nie wiem czemu nie jest to zapisywane, smiech poprostu :/ Zapisywane sa jakies czastkowe informacje (czyt. 100/200/800$) nie wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkFalon 0 Napisano 9 Maj 2008 Po pierwsze bo widze ktos nie umial koledze wyzej odpowiedziec jak powiazac konto PSNid z SC. A wiec po zalogowaniu do SC wejdz w edit acc czy cos i tam masz opcje powiazania SC z PSNid i GAMERTAGiem z Xa.Co do lvli w multi to nie wiem czemu nie jest to zapisywane, smiech poprostu :/ Zapisywane sa jakies czastkowe informacje (czyt. 100/200/800$) nie wiecej dzięki ukłony nareszcie konkretna odpowiedź pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkFalon 0 Napisano 9 Maj 2008 a co do lvl to mam nadzieje że szybko to naprawią http://www.ps3gamercard.pl/karta/DarkFalon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkFalon 0 Napisano 9 Maj 2008 http://www.ps3gamercard.pl/karta/DarkFalon.png Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 9 Maj 2008 Wojnar to dodawaj mnie do friendsow i jak zrobisz film to wrzuc go w dobrej jakosci gdzies na rapida albo cos zeby mozna bylo obejzec konfortowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach