Musashi 0 Napisano 20 Maj 2008 Jam mam 6 lvl i nie widze różnicy w grze po prostu zależy od połączenia internetowego i sprytu graczy. czasem sie trafiają gamonie którzy gdy jest auto aim czekają az im sie znajdzie cel a wystarczy zeby przeciwnik wszedł w pole rażenia i walic pojedyncze serie w głowę. albo gdy stoi sie za rogiem np budynku to wystarczy stanąć i przeciwnicy o ile nie sa sprytni sami wpadają pod lufę :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 20 Maj 2008 Mnie wkurza tylko to, że postacie są pokazane na radarze. Aż się chce zajść przeciwnika od tyłu i wpakować mu serię w plecy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedrek 0 Napisano 20 Maj 2008 Ten kto ustawia gre moze wylaczyc wszystkie oznaczenia graczy od pokazywania nick'ow do pokazywania pozycji graczy na radarze. Wiec musisz trafic na dobra gre albo sam zalozyc. Pozdro Bolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 21 Maj 2008 Gramy dzisiaj chłopaki ? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musashi 0 Napisano 21 Maj 2008 Dziś jest LM moze kolo 23 to moge pograc :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 21 Maj 2008 No dobra to o 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 21 Maj 2008 O 23 tez moge wbic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bat_czarny 0 Napisano 22 Maj 2008 wy tylko piszecie dodac mnie chetnie pogram a potem cisza w google nikt nie gra w gta 4 OMG przynajmniej multi.... A w dodatku ten zakichany PS network jest tak do dupy ze sie w pale nie miesci raz chodzi dobrze a raz tak zwalnia (dlugi sie lista kontaktow wczytuje) ze sie grac odechcewa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezarycezary 0 Napisano 22 Maj 2008 Hey hey. kto mnie doda do listy? mój ID CezaryCezary kto dziś gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 22 Maj 2008 Ja dzisiaj gram ok. 22:30 tylko nie DM ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Maj 2008 siemka, mam pytanie jak zdobywa sie levele w multi i do czego sluza pieniadze ktore sie zdobywa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musashi 0 Napisano 23 Maj 2008 te pieniądze świadczą o lvl kazdy lvl udostępnia ci nowe ciuchy głowy postaci w multi żeby podnieść lvl wystarczy grac grac i jeszcze raz grac za każdego zabitego gracza masz 100$ a jesli grasz w misjie w multi to za każdego zabitego NPC masz tez 100$ + kasa za zrobienie misji najlepiej grac na hard w tedy więcej kasy dostaje sie za misje 4500$ za wykonana misje +zabici przeciwnicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Maj 2008 ja mam 4 lvl i to juz od dluzszego czasu i niemoge zdobyc wiekszego, gram na czwartym lvl od jakis 2 tygodni i nic a kasy mam 175tys Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XM16E1 0 Napisano 23 Maj 2008 5 lvl = 250k 6 lvl = 500k dalej nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeKa 0 Napisano 23 Maj 2008 kasa jak exp na nic lvle po to zeby miec nowe ciuchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musashi 0 Napisano 23 Maj 2008 ja mialem 6 lvl teraz mi spadło do 3 a w statystykach widnieje ze mam dalej 6 i 3 tak jak bym byl w dwóch postaciach :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeKa 0 Napisano 24 Maj 2008 dam wam porade jesli jestescie w multiplayerze i walczycie na autoaimie to nie wsiadajcie bron boze na motor Najlatwiej z niego sciagnąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 24 Maj 2008 Hej, gramy coś dzisiaj ? ja dzisiaj będę od 14 do 23.PSNid Skr3czu. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedrek 0 Napisano 24 Maj 2008 Gramy jutro okolo 19. Zapraszam wszystkich, ktorzy wysla mi zaproszenie do zanjomych i beda online. Aha i porosze, zeby Ci, co zdecyduja sie grac graja raczej mecz do konca, a nie jak juz nie raz uciekaja, bo im nie idzie. Ps- gramy bez auto-aim'a. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eviltomek 0 Napisano 24 Maj 2008 moj PSNID "eviltomek" jesli bede online chetnie zagram ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devcio 0 Napisano 24 Maj 2008 Witam, Bardzo chetnie popykam, kiedy tylko jestem na chacie. Dodawajcie mnie dowoli ID Devcio pozdrawiam Devcio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomabiker 0 Napisano 25 Maj 2008 Ja również z wielką chęcią popykam PSNID tomabiker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AksoN 2 Napisano 25 Maj 2008 Na CG jest turniej w GTA: Turf War 4x4. Jak by ktoś chciał zagrać to niech mi napisze na gg albo psn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeKa 0 Napisano 25 Maj 2008 a ja przed chwial cioralem z jedrkiem i jakims freezy89 . jedrek gra calkiem niezle freezy89 bez komentarza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedrek 0 Napisano 25 Maj 2008 Dzieki za slowa uznania DeKa. Jak pocwicze to moze Ci dorownam. hehe ja juz dzisiaj raczej nie gram, bo musze jeszcze cos skonczyc. Ale za to jutro chyba bede mial czas do 23 co najmniej. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach