platinum boy 0 Napisano 2 Luty 2009 Mnie brakuje jeszcze wygranych w 83 wyścigach. Mój nick na PSN: lostbeatz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1313 0 Napisano 2 Luty 2009 (edytowane) witam jestem swirem na punkcie gta gram non stopp w ta gre poki jeszcze sie nie lecze mozecie mnie dodac do friendosw pozdro hidset na pokladzie. napiszcie kilka slow o sobie w zaproszeniu. i mFREAK :):):):):):) moj id:pawel1313 - z tymi trzynastkami nie macie szans:P edit: zauwazyciscie ze wogole w gta nie graja dziewczyny??przynajmniej nie spotkalem zadnej dziewczyny majcej headset ani paniensko brzmiacego nicka a juz dlugo giercze na multiplayerze Edytowane 3 Luty 2009 przez pawel1313 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 6 Luty 2009 mi się kiedyś z kumplem udało bomb da base w 4:03:44 ;D ale niestety było już za późno (a do pracy na 8) i nie udalo się zrobić deal brakera po kilku próbach i trophy przepadło i będzie się trzeba od nowa męczyć i właśnie jak to jest z tym petrovic trophy bo podobno to wszystko trzeba w jednej sesji zrobic na ps3?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 6 Luty 2009 (edytowane) 15godzin grania pod rząd? powodzenia! :D Edytowane 6 Luty 2009 przez Melon PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skrzyp1 0 Napisano 7 Luty 2009 Jestem chętny za ponabijanie trofeów :D PSN: skrzyp10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 8 Luty 2009 (edytowane) Szukam kogoś do zrobienia "Auf Wiedersehen Petrovic" trophy. Edytowane 8 Luty 2009 przez Duszol_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VoldeVici 0 Napisano 10 Luty 2009 Witam to mój pierwszy post tutaj. Z chęcią pogram 4fun moje psnid: voldevici dodajcie mnie do znajomych jestem dostępny jutro i pojutrze od 13 - 20. Jak coś to pw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Secator 1 Napisano 12 Luty 2009 szukam osoby / osób do zdobycia FLY THE CO-OP w ten weekend :) licze na zgłoszenia osób ogarniętych :) moje gg: 5000194 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 12 Luty 2009 miałbym to trophy gdyby nie to że trzeba wszystkie 3 w jednej sesji zrobić ;/ a deal breaker to największa porażka takiego randomu jeszcze nie widziałem :/ chętnie bym zrobił to trophy w końcu ale nie wiem czy w ten weekend dokładnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ingenium 0 Napisano 13 Luty 2009 Ja szukam kogoś do wyścigów, bo mi jeszcze troche brakuje do Aufwiedersehen Petrovic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 14 Luty 2009 to możesz się zawieść bo to trophy trzeba zrobić w 1 sesji (podobno) :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ingenium 0 Napisano 14 Luty 2009 Z tego co czytałem, to trzeba zrobić w jednej sesji, jeśli wygrane w wyścigach nie zapiszą się na serwerach. A jak się zapiszą to wtedy nie trzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KnodrPL 1 Napisano 17 Luty 2009 dodajcie mnie do friendsów ... czesto gram w GTA moj nick to KnodrPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 5 Marzec 2009 ostatnimi czasy ciupie codziennie wieczorem w GTA z paroma ziomami. glownie RACE supercarsami ale czasem tez co innego. jak ktos nadal gra i nie ma z kim to smialo pisac na PSN: cwir. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafaespana 1 Napisano 7 Marzec 2009 i jeszcze raz :) wykwalifikowanego ;] a nie noobka bo i takich sie spotyka :) klapki na oczy i za pearl harbor :D no to jest w 1000% prawda np jak lece sobie spowrotem z innymi i tym "przybitym" petrivicem helikopterem do punktu i tu nagle granacik w kabinie ktos odpalil ahhhh jak cos to jestem chetny PSN RAFA_POLSKA ps niewiem czemu mam problem (niewiem jak inni) ale czasami niewidzi mi kontaktow w grze (nowych) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 8 Marzec 2009 ps niewiem czemu mam problem (niewiem jak inni) ale czasami niewidzi mi kontaktow w grze (nowych) tez to mialem i ktos mi tu dobrze doradzil. pousuwaj niepotrzebne kontakty tak zebys mial max 50. wtedy bedzie git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KuSter 0 Napisano 9 Marzec 2009 Jeżeli ktoś jest zainteresowany to tylko dać znać PSN:KuSter89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andr3w 0 Napisano 11 Marzec 2009 Mój nick PSN andrewjagla Zawsze chetny do gry, Zapraszam i zapraszajcie :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielooo09 0 Napisano 12 Marzec 2009 Mój nick ziomek24 zapraszajcie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noise 0 Napisano 17 Marzec 2009 Mój nick: no1ss Chętnie pogram :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
david777 0 Napisano 18 Marzec 2009 Również chętnie pogram.Mój ID Plomien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateusz_free 0 Napisano 25 Marzec 2009 Witam. Czesto gram wieczorkiem w GTA IV Online, ID PSN w profilu ale : MfreePL Nie wiem czy moge ale zadam tu jedna nurtujace mnie pytanie na temat gry online w GTA IV a dokladniej o celowanie. Na pewno ja cos robie nie tak bo jakbym nie celowal, czy automatycznie ( zauwazylem ze malo skuteczne ) czy manualnie, to musze wpakowac caly magazynek w kogos zazwyczaj zeby padl, a mnie sciagaja nieraz trzeba strzelami z automatu... Na bank head-shot, ale sam probowalem roznych technik i slabo mi to idzie... Moze jakas rada ? Z gory dzieki ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fragles_1990 0 Napisano 25 Marzec 2009 ja tez chetny do grania wieczorkami ID fragles_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gandi77 18 Napisano 25 Marzec 2009 Szukam chętnych do ustawek w wyścigach by zaliczyć Petrovica.Mój nick:gandi77PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafaespana 1 Napisano 27 Marzec 2009 jak cos to ja tez sie pisze na AWP (petrovic) moj ID RAFA_POLSKA gandi77PL daj zapro do friends Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach