LonsFenomenoo 160 Napisano 20 Kwiecień 2012 (edytowane) Dzisiaj KONAMI przedstawiło pierwszy Teaster Pro Evolution Soccer 2013. Wynika z niego, że za 4 dni zobaczymy pierwszy trailer. http://www.konami-pes2013.com/ Edytowane 20 Kwiecień 2012 przez lons Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 20 Kwiecień 2012 Taka informację znalazłem na GOLu: Oficjalny trailer gry, zawierający najprawdopodobniej pierwsze fragmenty rozgrywki, pojawi się we wtorek 24 kwietnia. Tytuł ukaże się w pierwszej kolejności na PC. Czyli gra z korzeniami konsolowymi,zostanie wydana pierwsza na,Pececie? Lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 20 Kwiecień 2012 Ciekawe czy sporo zmienią :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 20 Kwiecień 2012 Jak nie chcą zostać jeszcze dalej za FIFĄ to muszą bardzo dużo zmienić :) Żeby nie było pisze to ja, fan PESa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 20 Kwiecień 2012 Czuje, że będzie kolejny gniot ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 20 Kwiecień 2012 Ciekawe czy sporo zmienią :D Podobno ma być nowy silnik graficzny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gajer8 9 Napisano 20 Kwiecień 2012 Czuje, że będzie kolejny gniot ;p A ja czuję, że Ci kopara opadnie ;) Zobaczysz, będzie dobrze, bardzo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 20 Kwiecień 2012 (edytowane) Czuje, że będzie kolejny gniot ;p Matinx ja to wiem i ty to wiesz, że czekasz na tego Pes :P Jak poprawią te rzeczy, które ciebie irytują to będziesz mega zadowolony. Uploaded with ImageShack.us Edytowane 20 Kwiecień 2012 przez lons Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 20 Kwiecień 2012 Oby ale po tylu kwasach przestałem się napinac i wierzyć w cokolwiek. Chcialbym sie milo rozczarowac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinka 33 Napisano 20 Kwiecień 2012 (edytowane) Wyczytałem jakaś plotkę, że 'Pes 2013 będzie miał nowy silnik! Będzie to ten sam silnik co w Metal Gear Rising"' Oby zrobili coś mocnego, bo Fifa bez konkurencji zaczyna spać. Edytowane 20 Kwiecień 2012 przez marcinka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 20 Kwiecień 2012 Oby ale po tylu kwasach przestałem się napinac i wierzyć w cokolwiek. Chcialbym sie milo rozczarowac ;) Mają kompletnie przebudować statsy by rozgrywka była mega zbalansowana. To chyba powinno ciebie ucieszyć. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu. Wyczytałem jakaś plotkę, że 'Pes 2013 będzie miał nowy silnik! Będzie to ten sam silnik co w Metal Gear Rising"' Oby zrobili coś mocnego, bo Fifa bez konkurencji zaczyna spać. Nowego silnika nie będzie, ale ma być podobno użyta nowa technologia przy tworzeniu animacji. Do tego kompletna przepudowa statsów + nacisk połozony na indywidualizm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 20 Kwiecień 2012 Ciekawi mnie czy w PES 13 dalej będzie LM I LE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 20 Kwiecień 2012 Ciekawi mnie czy w PES 13 dalej będzie LM I LE. Też mnie to ciekawi, ale nie zdziwię się jak nie będzie :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 22 Kwiecień 2012 Orginalne składy w pes mnie nie obchodzą.Sciagam moda i mam wszystko. Fajnie jakby dali ten silnik zderzen jak w Fifie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gajer8 9 Napisano 22 Kwiecień 2012 Orginalne składy w pes mnie nie obchodzą.Sciagam moda i mam wszystko. Fajnie jakby dali ten silnik zderzen jak w Fifie. a po co komu silnik zderzeń? niech zajmą się tym co trzeba poprawić czyli pełną kontrolą nad strzałem, zbyt przekoksowanymi zawodnikami i jeszcze paroma rzeczami. Potem przyjdzie czas na pierdoły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 22 Kwiecień 2012 Też mnie to ciekawi, ale nie zdziwię się jak nie będzie :happy: Czytałem kiedyś że Konami podpisalo parę lat temu czteroletnią umowę z UEFA na licencję LM I LE. Tylko nie wiem w którym roku podpisali ta umowę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 22 Kwiecień 2012 Czytałem kiedyś że Konami podpisalo parę lat temu czteroletnią umowę z UEFA na licencję LM I LE. Tylko nie wiem w którym roku podpisali ta umowę LM jest obecna w grze od edycji 2009, a LE chyba od edycji 2011. Czytałem, że ma być nowy silnik, tu piszecie że nie. Mi się wydaje, że bez nowego silnika nic z tego nie będzie, TRUPA NIE DA SIĘ REANIMOWAĆ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jujo480 50 Napisano 22 Kwiecień 2012 LM I LE na pewno będzie, nie przesadzajmy ;) Umowa pomiędzy Konami, a UEFA jeszcze nie wygasła raczej, poza tym nawet jakby dobiegała końca to ekipa tworząca PES'a od razu by się za to wzięła. Nie oszukujmy się, dzięki licencji na te rozgrywki Konami zyskało mnóstwo graczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 22 Kwiecień 2012 Licencje na LM i LE skonczyly sie na numerze 12 teraz jest to tylko kwestia tego czy Konami i UEFA doszly do porozumienia przy przedluzeniu umowy licencyjnej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 24 Kwiecień 2012 no i co jest lons? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radkos77 16 Napisano 24 Kwiecień 2012 Każdy nowy PES jest rewelacyjny przy pierwszych 10 , 20 meczach , ale później męczy i zaczyna denerwować,zwłaszcza nie poprwaione błędy z poprzednich edycji , co skutkuje tym że wydaje mi sie że gram w PES 2009 , a w napędzie PES 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 24 Kwiecień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gajer8 9 Napisano 24 Kwiecień 2012 Bez szału ten pierwszy trailer ;/ spodziewałem się czegoś więcej po nim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 24 Kwiecień 2012 no bez szału. ale to dopiero pierwszy więc wiadomo że nic nie pokażą konkretnego. z ciekawszych haseł które się pod koniec przewijają: PES full control pro active ai redeveloped keepers response defending dynamic first touch full manual passing full manual one-two full manual shooting one on one 360 controls player individuality off the ball controls new defensive system power shots myPES innovation Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gajer8 9 Napisano 24 Kwiecień 2012 Na tej stronie kupa informacji o nowym PESie ;) www.konami-pes2012.com/eu/en/2012/04/pes-2013-innovations-and-improvements/ Jak dla mnie wzmianka o " Full Manual Shooting" to już na prawdę dobre info. Dodatkowo z informacji wartych odnotowania to mocna poprawa umiejętności bramkarzy, nowe ich animacje itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach