KoRcZuS 40 Napisano 3 Wrzesień 2013 (edytowane) No właśnie, jakby dali aktualizacje składów to część ludzi by olała kupowanie pes2014 ;) Ofa masz tutaj http://paul2478pesoptionfiles.blogspot.com/p/pes2013-download-links.html (jeszcze nie ma najnowszej łatki po zamknięciu okienka transferowego więc nie wszystkie transfery będą) po zainstalowaniu można grać on-line ale patch działa tylko grając off-line. Edytowane 3 Wrzesień 2013 przez KoRcZuS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifit76 0 Napisano 4 Wrzesień 2013 (edytowane) Proszę o pomoc z online pass'em do PES 2013 kupiłem nową grę wpisałem online passa i dupa za każdym razem jak usiłuje wejść na mecze online to wyskakuje mi okienko żebym zarejestrował i odsyła do PS Store. Grę kupiłem w Holandii oryginalnie zapakowaną w sklepie kod na pewno nie był użyty , pierwsza gra w której mam problem z passem . Edytowane 4 Wrzesień 2013 przez fifit76 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
(L)egionista 15 Napisano 4 Wrzesień 2013 W dniu 3.09.2013 o 20:00, bartoshi napisał: A gdzie szukać tego OF'a? Po aktualizacji tej można dalej grac online bez problemu ? http://www.pesgaming.com/forumdisplay.php?f=361 http://www.pesuniverse.com/#!ps3-files/clfi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRcZuS 40 Napisano 5 Wrzesień 2013 W dniu 4.09.2013 o 18:48, fifit76 napisał: Proszę o pomoc z online pass'em do PES 2013 kupiłem nową grę wpisałem online passa i dupa za każdym razem jak usiłuje wejść na mecze online to wyskakuje mi okienko żebym zarejestrował i odsyła do PS Store. Grę kupiłem w Holandii oryginalnie zapakowaną w sklepie kod na pewno nie był użyty , pierwsza gra w której mam problem z passem . Bo najpierw trzeba wpisać on-line pass, potem Cię przekieruje na pss i tam dopiero ściągasz przepustkę do grania. Samo wpisanie kodu nie załatwia sprawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
(L)egionista 15 Napisano 6 Wrzesień 2013 Zna ktoś jeszcze jakieś ciekawe linki z OFami na nowy sezon? Oczywiście oprócz Paula i tych co ja wyżej wrzuciłem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tresor 4 Napisano 8 Wrzesień 2013 panowie da się zagrać online z ziomkiem ale drużyna zrobioną w MLO ? jak to zrobić tj jak zaprosić znajomego do takiego meczu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRcZuS 40 Napisano 9 Wrzesień 2013 W dniu 8.09.2013 o 11:19, tresor napisał: panowie da się zagrać online z ziomkiem ale drużyna zrobioną w MLO ? jak to zrobić tj jak zaprosić znajomego do takiego meczu ? Pewnie, że da. Normalnie zapisujesz swój skład z MLO, potem robisz pokój wysyłasz ziomkowi zapro, jak się połączycie to przed meczem wybierasz Load User Data i przechodzicie do wyboru drużyn i na końcu listy masz już swóją drużynę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pemo086 0 Napisano 10 Wrzesień 2013 WITAM :] panowie i panie he :] mam pytanie do was poniewaz od 3 tygodni gram m Pesa 13 na konsole rzecz jasna poprzez neta i dzisiaj wyskoczyl mi taki komunikat ==> "This service is currently unavailable" co oznacza==> ze serwer ( usługa ) obecnie niedostepna.. i mam pytanie czy to cos u nich nawalilo czy u mnie w konsoli .. ??;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robak76 5 Napisano 10 Wrzesień 2013 poczekaj do 11 , powinno byc ok bo we wtorek zawsze serwery rano do 11 nie dzialaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pemo086 0 Napisano 10 Wrzesień 2013 aha... nom poczekam bo chodzi o to ze syn pogrywa na konsoli nieraz a on 4 lata ma ;] i sie zastanawialem moze mi cos poprzestawial w opcjach ;/ roznie to bywa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pezlwh 93 Napisano 10 Wrzesień 2013 W dniu 29.08.2013 o 07:50, KoRcZuS napisał: Siema, orientuje się ktoś jakie nazwy folderów trzeba zrobić na xbox360 żeby czytał pliki z usb? Tak jak na ps3 musi być PS3->SAVEDATA to tam też są istotne te nazwy czy obojętnie? Zacznij od tego żeby skonfigurować urządzenie które podpinasz pod x'a. Wchodzi się tam w ustawienia w głównym menu i formatujesz swój pendrive (zaznaczasz min ile miejsca z twojego usb przeznaczać będziesz dla plików pod x'a) potem wyciągasz sformatowane usb z konsoli. Zgrywasz co chcesz tam zgrać z PC na niego i powinno hulać bez znaczenia jak sobie ponazywasz foldery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifit76 0 Napisano 10 Wrzesień 2013 W dniu 5.09.2013 o 21:40, KoRcZuS napisał: Bo najpierw trzeba wpisać on-line pass, potem Cię przekieruje na pss i tam dopiero ściągasz przepustkę do grania. Samo wpisanie kodu nie załatwia sprawy. Tak własnie robiłem nie mam PS3 od wczoraj ile razy bym nie pobierał przepustki i instalował za kazdym razem gra woła o online pass i przekierowuje do ps store Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugsolina 36 Napisano 10 Wrzesień 2013 (edytowane) Proszę o skasowanie posta. Edytowane 10 Wrzesień 2013 przez gugsolina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 14 Wrzesień 2013 Hej Panowie pytanie mam o online pass'a, otóż kupiłem używkę na alledrogo, sprzedający twierdził że kod do przepustki będzie działał - "ofkors" nie działa.Albo wykorzystał, albo minął okres "przydatności" taki komunikat mam. Trudno. Chciałem kupić na PSS - ale tam z kolei wyświetla się błąd nr. nie pamiętam. Pytanie czy jeszcze można tego onlina passa dokupić na PSS? Przyznam że nie chciało mi się szukać w całym temacie, także przepraszam jeśli takie kwestie były wałkowane setki razy. Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoshi 1 Napisano 15 Wrzesień 2013 Pewnie że można kupić online pass'a przez PSS. Może miałeś jakiś problem z netem lub coś w tym stylu. Powodzenia 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 15 Wrzesień 2013 W dniu 15.09.2013 o 01:33, bartoshi napisał: Pewnie że można kupić online pass'a przez PSS. Może miałeś jakiś problem z netem lub coś w tym stylu. Powodzenia Dzięki bartoshi za odpowiedź może jestem wyzerowany na karcie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
foxstr 15 Napisano 20 Wrzesień 2013 Panowie, czy do PES2013 wyszedl jakis patch na ps3 pozwalajacy grac turniej/lige offline z kolegami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Papajack 2 Napisano 24 Wrzesień 2013 Orientuje się tu ktoś kiedy będą nowa aktualizacja z nowymi składami? Pesa 14 chyba kupię za miesiąc, bo w tym miesiącu pozwoliłem sobie na tak zachwalanego GTA V :) w czwartek do mnie dojdzie płytka :) co do nowego Pesa to poczekam na opinie, bo rok temu wersja demo różniła się od tej pudełkowej, i ogólnie jaja z tym Pesem 13 były. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
(L)egionista 15 Napisano 24 Wrzesień 2013 W dniu 24.09.2013 o 18:03, Papajack napisał: Orientuje się tu ktoś kiedy będą nowa aktualizacja z nowymi składami? Pesa 14 chyba kupię za miesiąc, bo w tym miesiącu pozwoliłem sobie na tak zachwalanego GTA V :) w czwartek do mnie dojdzie płytka :) co do nowego Pesa to poczekam na opinie, bo rok temu wersja demo różniła się od tej pudełkowej, i ogólnie jaja z tym Pesem 13 były. świeże składy :P http://paul2478pesoptionfiles.blogspot.com/p/pes2012-download-links.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muma2007 0 Napisano 25 Wrzesień 2013 ponoc nie bendzie w 13 aktualizacj bo chca 14 wypuscic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mencelbdg 1 Napisano 29 Wrzesień 2013 (edytowane) Legionista ten link który wrzuciłeś zawiera aktualizację składów Pro Evo 2013 i strojów na sezon 13/14 ? Czy jak kupie teraz Pro Evo 2013 to automatycznie pobiorą się po włączeniu wszystkie stadiony z ligi hiszpańskiej ? Bo o ile pamiętam to były one dodane przez Konami już po starcie gry w patchu właśnie. Edytowane 29 Wrzesień 2013 przez Mencelbdg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
(L)egionista 15 Napisano 29 Wrzesień 2013 W dniu 29.09.2013 o 17:42, Mencelbdg napisał: Legionista ten link który wrzuciłeś zawiera aktualizację składów Pro Evo 2013 i strojów na sezon 13/14 ? Składy tak, a stroje nie wszystkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mencelbdg 1 Napisano 29 Wrzesień 2013 Ok a co z drugim moim pytaniem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
(L)egionista 15 Napisano 30 Wrzesień 2013 W dniu 29.09.2013 o 17:59, Mencelbdg napisał: Ok a co z drugim moim pytaniem ? będą wszystkie jak pobierzesz data pack. Manu główne ---> Information ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel24 0 Napisano 30 Wrzesień 2013 Drodzy Panowie. Nabyłem PES 2013 na konsolke i pierwszy raz gram w Become Legend. Cóż, nie idzie mi za dibrze, bo nie mam ogrania tak poruszając sie jednym piłkarzem i trener poprostu nie bierze mnie do składu. Za cały sezon agrałem chyba w 4ech meczach. Nie do konca rozumiem angielksą gadke mojego managera. czy da się tu jakoś trenować żeby "podlizać się" trenerowi? daję trening to mam tylko punkty, a właściwie tylko dostepne kiedy odejmę z innej umiejętności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach