Skocz do zawartości
LonsFenomenoo

Pro Evolution Soccer 2013

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie, jakby dali aktualizacje składów to część ludzi by olała kupowanie pes2014 ;)

Ofa masz tutaj http://paul2478pesoptionfiles.blogspot.com/p/pes2013-download-links.html (jeszcze nie ma najnowszej łatki po zamknięciu okienka transferowego więc nie wszystkie transfery będą) po zainstalowaniu można grać on-line ale patch działa tylko grając off-line.

Edytowane przez KoRcZuS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o pomoc z online pass'em do PES 2013 kupiłem nową grę wpisałem online passa i dupa za każdym razem jak usiłuje wejść na mecze online to wyskakuje mi okienko żebym zarejestrował i odsyła do PS Store. Grę kupiłem w Holandii oryginalnie zapakowaną w sklepie kod na pewno nie był użyty , pierwsza gra w której mam problem z passem .

Edytowane przez fifit76

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.09.2013 o 18:48, fifit76 napisał:

Proszę o pomoc z online pass'em do PES 2013 kupiłem nową grę wpisałem online passa i dupa za każdym razem jak usiłuje wejść na mecze online to wyskakuje mi okienko żebym zarejestrował i odsyła do PS Store. Grę kupiłem w Holandii oryginalnie zapakowaną w sklepie kod na pewno nie był użyty , pierwsza gra w której mam problem z passem .

Bo najpierw trzeba wpisać on-line pass, potem Cię przekieruje na pss i tam dopiero ściągasz przepustkę do grania. Samo wpisanie kodu nie załatwia sprawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zna ktoś jeszcze jakieś ciekawe linki z OFami na nowy sezon? Oczywiście oprócz Paula i tych co ja wyżej wrzuciłem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie da się zagrać online z ziomkiem ale drużyna zrobioną w MLO ? jak to zrobić tj jak zaprosić znajomego do takiego meczu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 8.09.2013 o 11:19, tresor napisał:

panowie da się zagrać online z ziomkiem ale drużyna zrobioną w MLO ? jak to zrobić tj jak zaprosić znajomego do takiego meczu ?

Pewnie, że da. Normalnie zapisujesz swój skład z MLO, potem robisz pokój wysyłasz ziomkowi zapro, jak się połączycie to przed meczem wybierasz Load User Data i przechodzicie do wyboru drużyn i na końcu listy masz już swóją drużynę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WITAM :]   panowie  i panie  he :]   mam pytanie do was poniewaz od 3 tygodni gram m Pesa 13 na konsole rzecz jasna  poprzez neta   i dzisiaj wyskoczyl mi taki komunikat  ==>  "This service is currently unavailable"    co oznacza==> ze serwer ( usługa ) obecnie niedostepna..  

i mam pytanie czy to cos u nich nawalilo  czy  u mnie w konsoli .. ??;>  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczekaj do 11 , powinno byc ok bo we wtorek zawsze  serwery rano do 11 nie dzialaja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha... nom poczekam  bo chodzi o to ze syn pogrywa na konsoli nieraz a on 4 lata ma ;]  i sie zastanawialem moze mi cos poprzestawial w opcjach ;/  roznie to bywa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 29.08.2013 o 07:50, KoRcZuS napisał:

Siema, orientuje się ktoś jakie nazwy folderów trzeba zrobić na xbox360 żeby czytał pliki z usb? Tak jak na ps3 musi być PS3->SAVEDATA to tam też są istotne te nazwy czy obojętnie?

Zacznij od tego żeby skonfigurować urządzenie które podpinasz pod x'a. Wchodzi się tam w ustawienia w głównym menu i formatujesz swój pendrive (zaznaczasz min ile miejsca z twojego usb przeznaczać będziesz dla plików pod x'a) potem wyciągasz sformatowane usb z konsoli. Zgrywasz co chcesz tam zgrać z PC na niego i powinno hulać bez znaczenia jak sobie ponazywasz foldery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 5.09.2013 o 21:40, KoRcZuS napisał:

Bo najpierw trzeba wpisać on-line pass, potem Cię przekieruje na pss i tam dopiero ściągasz przepustkę do grania. Samo wpisanie kodu nie załatwia sprawy.

Tak własnie robiłem nie mam PS3 od wczoraj ile razy bym nie pobierał przepustki i instalował za kazdym razem gra woła o online pass i przekierowuje do ps store 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o skasowanie posta.

Edytowane przez gugsolina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej Panowie pytanie mam o online pass'a, otóż kupiłem używkę na alledrogo, sprzedający twierdził że kod do przepustki będzie działał - "ofkors" nie działa.
Albo wykorzystał, albo minął okres "przydatności" taki komunikat mam. Trudno.

Chciałem kupić na PSS - ale tam z kolei wyświetla się błąd nr. nie pamiętam.

Pytanie czy jeszcze można tego onlina passa dokupić na PSS?

Przyznam że nie chciało mi się szukać w całym temacie, także przepraszam jeśli takie kwestie były wałkowane setki razy.

Z góry dzięki za odpowiedzi

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie że można kupić online pass'a przez PSS.

Może miałeś jakiś problem z netem lub coś w tym stylu.

Powodzenia

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 15.09.2013 o 01:33, bartoshi napisał:

Pewnie że można kupić online pass'a przez PSS.

Może miałeś jakiś problem z netem lub coś w tym stylu.

Powodzenia

Dzięki bartoshi za odpowiedź

może jestem wyzerowany na karcie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, czy do PES2013 wyszedl jakis patch na ps3 pozwalajacy grac turniej/lige offline z kolegami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orientuje się tu ktoś kiedy będą nowa aktualizacja z nowymi składami?

Pesa 14 chyba kupię za miesiąc, bo w tym miesiącu pozwoliłem sobie na tak zachwalanego GTA V :) w czwartek do mnie dojdzie płytka :)

co do nowego Pesa to poczekam na opinie, bo rok temu wersja demo różniła się od tej pudełkowej, i ogólnie jaja z tym Pesem 13 były.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.09.2013 o 18:03, Papajack napisał:

Orientuje się tu ktoś kiedy będą nowa aktualizacja z nowymi składami?

Pesa 14 chyba kupię za miesiąc, bo w tym miesiącu pozwoliłem sobie na tak zachwalanego GTA V :) w czwartek do mnie dojdzie płytka :)

co do nowego Pesa to poczekam na opinie, bo rok temu wersja demo różniła się od tej pudełkowej, i ogólnie jaja z tym Pesem 13 były.

świeże składy :P

http://paul2478pesoptionfiles.blogspot.com/p/pes2012-download-links.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponoc nie bendzie w 13 aktualizacj bo chca 14 wypuscic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Legionista ten link który wrzuciłeś zawiera aktualizację składów Pro Evo 2013 i strojów na sezon 13/14 ?

Czy jak kupie teraz Pro Evo 2013 to automatycznie pobiorą się po włączeniu  wszystkie stadiony z ligi hiszpańskiej  ? Bo o ile pamiętam to były one dodane przez Konami już po starcie gry w patchu właśnie.

Edytowane przez Mencelbdg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 29.09.2013 o 17:42, Mencelbdg napisał:

Legionista ten link który wrzuciłeś zawiera aktualizację składów Pro Evo 2013 i strojów na sezon 13/14 ?

Składy tak, a stroje nie wszystkie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 29.09.2013 o 17:59, Mencelbdg napisał:

Ok a co z drugim moim pytaniem ?

będą wszystkie jak pobierzesz data pack. Manu główne ---> Information ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drodzy Panowie.

Nabyłem PES 2013 na konsolke i pierwszy raz gram w Become Legend.

Cóż, nie idzie mi za dibrze, bo nie mam ogrania tak poruszając sie jednym piłkarzem i trener poprostu nie bierze mnie do składu. Za  cały sezon agrałem chyba w 4ech meczach. Nie do konca rozumiem angielksą gadke mojego managera. czy da się tu jakoś trenować żeby "podlizać się" trenerowi? daję trening to mam tylko punkty, a właściwie tylko dostepne kiedy odejmę z innej umiejętności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi