LionelPL 217 Napisano 23 Kwiecień 2012 (edytowane) sewer podany przez ziela dodany Edytowane 23 Kwiecień 2012 przez LionelPL 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 24 Kwiecień 2012 Mam pytanko czy mozna przedluzyc zakup serwera czy trzeba kupic nowy jesli ten juz sie skonczy? Można. Wchodzisz w opcję wykup serwer i wybierasz interesującą Cię opcję, a następnie masz do wyboru wykupienie nowego serwera, lub przedłużenie dotychczasowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziele 6 Napisano 24 Kwiecień 2012 A jakieś polskie serwery z hardcore są? 11. POLAND---------HC----------d( -_-)b------------HC----------POLSKA http://bf3stats.com/...f4-14ef31386de7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kakashi000 0 Napisano 24 Kwiecień 2012 [sS] Specnaz Soldiers Polska http://bf3stats.com/server/ps3_8d0b7b2c-0e26-4a21-8879-56f9585e9465 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 24 Kwiecień 2012 dzisiejsza aktualizacja zrobiona dodano nowy serwer wprowadzono krótki opis serwera 4run Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 25 Kwiecień 2012 Dzisiaj grałem na francuskim serwerze klanowym, przeciwnik dostawał po dupie, a nie dostaliśmy kicka ze znajomymi, więc mogę go polecić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 26 Kwiecień 2012 update dodano zagraniczny serwer czekam na więcej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 1 Maj 2012 up tak mało jest tych dobrych serwerow w bf3? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 1 Maj 2012 Na serwerze Ya Hooligans gra sie fajnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 1 Maj 2012 Na serwerze Ya Hooligans gra sie fajnie ;) Polski to czy zagraniczny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 1 Maj 2012 Krajowy. Fajnie sie wczoraj kosilo na ich serwie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 2 Maj 2012 nie no kacper, nie czytales u nas na forum? marka przerzucili na druga strone bo za dobrze latal jetem i mu cisneli, pozniej dolaczylem do niego i nas wyrzucili. juz nie 1 raz taka akcja u nich. nie polecam zdecydowanie YA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ramirez19pl 12 Napisano 2 Maj 2012 (edytowane) Usune ta mapke bo tez ciezko sie na niej gra... Mam pytanko czy mozna przedluzyc zakup serwera czy trzeba kupic nowy jesli ten juz sie skonczy? Można w trakcie użytkowania przedłużyć subskrypcję. Jak chcecie to zaglądnijcie na nasze serwy - http://bf3stats.com/server/ps3_a69c7b9d-97e1-4b85-99ac-5554c7be55d9/ Hardkory, Conquesty i 200 % Ticketów - czyli 700 http://bf3stats.com/server/ps3_4e98d4d2-5040-44e7-a296 -475c277e4570/ Tutaj Mix na 100 % Ticketów Też Hardkory DM,CQ,RH,CQA Edytowane 2 Maj 2012 przez ramirez19pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 2 Maj 2012 nie no kacper, nie czytales u nas na forum? marka przerzucili na druga strone bo za dobrze latal jetem i mu cisneli, pozniej dolaczylem do niego i nas wyrzucili. juz nie 1 raz taka akcja u nich. nie polecam zdecydowanie YA Była to raczej jednorazowa akcja i się to nie powtórzy, admin który to zrobił dostał opierdziel i spokój powinien być. Jechu może potwierdzić że mimo tego że nas cisnęli to ich nie wywaliliśmy tylko graliśmy do końca, także nie ma co patrzyć przez pryzmat jednej wpadki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 2 Maj 2012 Szczerze po tym co tu czytałem to myślałem, że dostane kicka, ale nic takiego nie było, a nawet nikogo od nas nie przenieśliście. Mogę śmiało polecić Wasz serwer, tylko Kharg na 200% to dla mnie za dużo :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 3 Maj 2012 update zrobiony tylko że: Nie mogę znaleść na bf3stats serwera Ya Hooligans I link do jednego z serwerow podanych przez ramireza jest błędny,a konkretniej ten link http://bf3stats.com/server/ps3_4e98d4d2-5040-44e7-a296 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 4 Maj 2012 http://bf3stats.com/server/ps3_82aff97e-434f-4e51-ab03-e630ef25be22 tutaj masz link do naszego serwera :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 9 Maj 2012 [xULx] United Legion EU Server Linku nie mogę znaleźć , właściciel to Skillz . Zapraszam by rozbujać ten serwer , aktualnie jest metro i bazar na max ticketów ale mogę to zmienić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 9 Maj 2012 serwer: Da Hooyaz Kru tryb: CQ i CQA tickety: 200% mapy: wszystkie niedozwolone bronie: jebać zakazy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 9 Maj 2012 [xULx] United Legion EU Server Linku nie mogę znaleźć , właściciel to Skillz . Zapraszam by rozbujać ten serwer , aktualnie jest metro i bazar na max ticketów ale mogę to zmienić ;) Pozdrawiam ludzi,ktorzy wytrzymuja 1750 ticketow na metrze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 9 Maj 2012 update Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 10 Maj 2012 Pozdrawiam ludzi,ktorzy wytrzymuja 1750 ticketow na metrze Nadal tak jest ? Mogę to zmienić by tylko rozruszać ten serwer bo niby metro najpopularniejsze jest , ale po premierze każdy nim rzygał . Myślałem by postawić RUSH z wszystkimi mapami oprócz OMANU i tylko jedna strona . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 10 Maj 2012 Chcesz rozruszać serwer to postaw na 100% podstawowe mapki :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 10 Maj 2012 Chcesz rozruszać serwer to postaw na 100% podstawowe mapki :) Spróbuje ale Rush czy Conquest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 10 Maj 2012 Pozdrawiam ludzi,ktorzy wytrzymuja 1750 ticketow na metrze wlasnie wczoraj gralem i dlugo nie wytrzymalem. po 4 osoby w zespole do tego byly... jakbysmy grali do konca to gra z pewnoscia ponad 2 godziny by zajela. imo 200 % ticketow jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach