Jechu 378 Napisano 10 Maj 2012 (edytowane) Spróbuje ale Rush czy Conquest ? CQ, najmniej jest tego, a wiem, że bardzo dużo ludzi szuka oficjalnych serwerów z domyślnymi ustawieniami, więc i zainteresowanie byłoby spore. imo 200 % ticketow jest ok Też prawda, ale niestety takie mapki jak Wake CQA albo Firestorm na 200% są bardzo często nudne. Od siebie jeszcze mogę polecić serwer vVv 200% ticketów, małe mapki (kanały, sekwana, bazar, metro). Jedyny serwer gdzie za dobrą grę nie dostałem bana czy kicka, a gratulacje i inv do znajomych :) Edytowane 10 Maj 2012 przez Jechu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 18 Maj 2012 (edytowane) Polecam serwer ONLY SNIPERS LONG DISTANCE i inne tego typu podobne. Przeważnie mapka Op. Firestorm i niezły fun. Czasami jacyś goście rozwalają chopperami i psują zabawe ale ogólnie gra się dobrze. Mi dzisiaj wpadł rekord headshota: 1691,46m i zaraz po tym admin wywalił mnie z serwera (nie zabiłem jego tylko pewnie jego kolege bo było nas na serwie 7 osób ) :) Do tego dodaje jeszcze PS3BF3 (NO RULES, 100% HARDCORE RUSH). Wszystkie mapki z podstawki + BTK. BDB serwer, gra dużo "orzełków", normalne tickety (nie jak na innych 150+, to jakaś porażka) i w ogóle wymiata. Aha jeszcze dodam że bardzo dużo się na nim dzieje. Edytowane 18 Maj 2012 przez Thrasher8888 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 18 Maj 2012 ... ale ogólnie gra się dobrze. ... juz sobie wyobrażam jak 20 osob pochowane po krzakach strzela do siebie z 1000 metrow, super zabawa, ile sie dzieje... nie, to nie moj klimat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 18 Maj 2012 juz sobie wyobrażam jak 20 osob pochowane po krzakach strzela do siebie z 1000 metrow, super zabawa, ile sie dzieje... nie, to nie moj klimat Emocje jak w szachach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 30 Maj 2012 Dajcie jakiś dobry serwer na którym nie wyrzucają za dobre granie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 30 Maj 2012 Dajcie jakiś dobry serwer na którym nie wyrzucają za dobre granie ;) patrz : pierwszy post w tym wątku :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 29 Czerwiec 2012 witam, http://bf3stats.com/server/ps3_30b8ff7c-025f-4d92-afe2-c094c0288322 ruszyl nasz 'padowy' server zamierzamy grywac tak czesto jak sie da a w weekendy nagrywac :D ciekawsze mecze pojawia sie u nas na yt zapraszamy server juz dziala i wieczorem na 1000 % bedziemy online :) do zo ba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuL 14 Napisano 29 Czerwiec 2012 podstawka czy też dodatki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 29 Czerwiec 2012 wszystko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 20 Napisano 29 Czerwiec 2012 zawitam dzisiaj zobaczyć:-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyrys 5 Napisano 13 Lipiec 2012 [loL] lots of Lamers | 200% Polish Clan http://bf3stats.com/server/ps3_29e63d32-efac-4ccf-95b6-1bd6d49eb2db 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ssx3 0 Napisano 14 Lipiec 2012 (edytowane) POLSKA BIALO-CZERWONI PL SERVER Polski server fajne mapki zawsze mozna ustalic jakie mapy i jaki tryb gry >polecam Edytowane 14 Lipiec 2012 przez ssx3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarwal 67 Napisano 23 Lipiec 2012 (edytowane) Ja polecam serwer QUANTIC DEVASTATION.Jezeli ktos szuka gry na wysokim poziomie to niech wbija.Wczoraj kapitalne metro na serwie u nich bylo.A co najlepsze ze admini z QxD grali po obu stronach i balans był idealny.Rewelacyjny serw !!! Edytowane 23 Lipiec 2012 przez jarwal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 23 Lipiec 2012 QxD ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 23 Lipiec 2012 wiadomka, LoD też 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarwal 67 Napisano 23 Lipiec 2012 Thx kosmus zgubiłem x Oczywiscie to serw klanu QxD :) Oczywiscie zapraszam na nasz serwer lots of Lamers mila atmosfera i dobre mapki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 23 Lipiec 2012 a o której najczęściej jesteście większą paką u siebie na serwie ? bo co zaglądam to niskie levele siedzą . w dodatku wszystkie nacje oprócz polaków , pogadać się nie da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 23 Lipiec 2012 w weekendy zazwyczaj jest spora grupka, a w dni powszednie popoludniami ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 23 Lipiec 2012 A nie mogę LoD serva znaleźć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 23 Lipiec 2012 może im wygasł. ostatnio o polowe zmniejszyła mi się liczba serwów ulubionych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Babka 18 Napisano 23 Lipiec 2012 Ja polecam serw "Polska", często tam grywam, gdy jest admin to serw jest balansowany i nie ma masy ticketów, nic tylko grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 23 Lipiec 2012 Ja ostatnio tylko tak szukam serwerow. Wpisuje "polska" i gram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 23 Lipiec 2012 To może RZEŹNIA U BRACI Jedyny serwer gdzie za 100-10 mnie nie wyrzucają ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 23 Lipiec 2012 Może dlatego, że serwer nazywa się "rzeźnia" :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 24 Lipiec 2012 poleciłbym server GROM, gdy nie ma kolozpolski oczywiscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach