Skocz do zawartości
Patricko

Dead Island

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie może.Jest jakiś inny sposób na zdobycie tego trofeum niz ten opisany w poradniku w 1 temacie. Rootin' Tootin' Lootin' / Legen... Poczekaj.Zebranie tych unikalnych broni.Mam 4z 5 i za nic nie moge znaleśc tej 5.Gram już 70godzine i lipa został mi jeszcze 2 inne trofea które bezproblemu wbije ale co z tego jak nie mogę zebrac tych broni.Po mojemu jest to najtrudniejsze trofeum w grze.

Edytowane przez piter23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest udało się znalazłem 5 broń specjalną jeszcze 2 trofea i platyna wpadnie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to jest z tym trofeum szkoła gladiatorów.Trzeba tam przetrwac na arenie 15 kolejnych fal każda z 4 postaci.Własnie robiłem ostatnia postacją dotrfałem do końca 15 fali i nie odblokowało mi się te trofeum a jest ono u mnie ostatnie do zaliczenia.dodam ze dołączyłem do gry innej osoby i z nią grałem na arenie a do ko nca 15 fali.Lipa ostatnie trofeum i coś się zwaliło:(.

Edytowane przez piter23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem przed decycją czy isć do więzienia.Robie wszystkie lokacje,czy jest jeszcze coś co musze zrobić?np. czy side questu musza byc porobione bo "pracoholik" mi nie wpadł jeszcze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wejdziesz do ciupy to już nie wyjdziesz i po prostu jest koniec gry. Potem możesz grać od nowa tą samą postacią.

Wiele pucharków trzeba właśnie robić w NG+, bo jest dużo łatwiej i szybciej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Potrzebuje trzech osób do wspólnej gry oraz wbicia trofeum Trójkąt małżeński. PSNID : lindblomPL

Zrób wszystko z randomami. Ja tak robiłem i w końcu wpadło.

Wszystkie pucharki online zrobiłem w przeciągu jednego wieczora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm.. Dzięki, spróbuję tak zrobić tylko teraz mniej osób gra i ciężko trafić na 3.

Edit : Jednak ciężko trafić chociaż na 2 osoby :( Pilnie proszę o pomoc ! Ostatnie trofeum do platynki ^.^

Edytowane przez lindblomPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Bardzo prosze osoby które posiadają tą gre o pomoc w trofikach z onnline.Zaproscie mnie do znajomych.

psnid Big_bos86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Jaki powinien być numer po zainstalowaniu gry i patchy, bo ja po wczorajszej instalacji mam 1.3.0. i nie wiem

czy to dobrze, ale patcha nie pobiera i automatycznie z PS+ także się nie pobrał.

I jeszcze jedno, czy jak gram singla, ale w opcjach internetowych mam ustawioną grę co-op, to dobrze, czy powinienem to przełączyć na singiel?

Dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam :cool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Jaki powinien być numer po zainstalowaniu gry i patchy, bo ja po wczorajszej instalacji mam 1.3.0. i nie wiem

czy to dobrze, ale patcha nie pobiera i automatycznie z PS+ także się nie pobrał.

I jeszcze jedno, czy jak gram singla, ale w opcjach internetowych mam ustawioną grę co-op, to dobrze, czy powinienem to przełączyć na singiel?

Dziękuję za odpowiedź.

Jeżeli masz właczoną funkcję co-op to podczas gry w singla gra powinna Cię powiadamiać, że w pobliżu Ciebie przebywają inni gracze - wtedy jednym przyciskiem możesz do nich dołączyć (lub nie jeżelinie masz ochoty).

Jeżeli chodzi o patche to Ci nie pomogę - dawno już grę sprzedałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Dziękuję za odpowiedź.

Jak masz wersję GOTY to pewnie patche są już wgrane.

Po drugie gdybyś miał nieaktualną wersję to nie mógłbyś grać po sieci przecież

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Między świętami a sylwestrem będzie troszkę więcej czasu, by wbić trofik za max lvl,

są chętni ? :)

Edytowane przez lennox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale max level możesz szybko sam wbić, chyba że ta wersja z PSNu ma już wgrane patche i dupa zbita :(

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale max level możesz szybko sam wbić, chyba że ta wersja z PSNu ma już wgrane patche i dupa zbita :(

A no właśnie :)

Przecież jest w Twoim poradniku :)

ślepok ze mnie :)

Ja mam pudełkową to chyba da radę to opanować.

Edytowane przez lennox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zwykła to tak, nie ma problemu. Trzeba wrócić chyba do podstawowej wersji usuwając patcha.

Nie wiem jaka domyślna jest na GOTY, ale z tego co się orientuję to chyba 1.3.0, ale głowy nie daję.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potrzebuje kogos do coopa w multi (nie mam zadnych trofikow online). Jak ktos jest chetny zapraszac - psn SkibaPL, hs jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos z tym levelovaniem do 50 poziomu mi nie pasuje usunałem patch z game data utylity ide do thuga wbijam od tyłu domku a tam sciana nie da sie drzwi otworzyc wg nie ma ikonki wywazania, ponowiłem kilka razy i nic, a jak na kolesia klikne zeby misje wykonac u niego ale nie wykonuje jej to moge wbiz przez dzwi ale pkt dostaje mało i thug ma taki sam lvl jak ja, wie ktos o co kaman robił ktos to???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Punktów dostajesz tym więcej im słabszy masz kastet na łapie, do tego najlepiej zepsuty, przynajmniej tak kojarzę.

Bez misji tam chyba nie wbijesz, więc musisz ją brać. W każdym razie ja tam wbijałem z 4/5 razy po ukończeniu gry.

Także to też nie będzie Ci bić jak szalone, ale i tak jest 10x szybciej niż normalną drogą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ewentualnie można też skorzystać z glitcha na powielanie przedmiotów (oryginalny szampan) i oddawanie go tej rosjance w chatce na plaży. Standard daje za butelkę 1k expa, ale z czasem daje i więcej. Szwagrowi po ukończeniu gry przy drugim podejściu już oferuje kilka tysięcy za butelkę, więc to też jakaś alternatywa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak Patrickosan miałes racje juz wbiłem 50 lvl wbijałem tak 4/5 razy i szybko sie wbija :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi