dwaduzepe 124 Napisano 19 Listopad 2012 Witam, mam możliwość zakupu używki w dobrej cenie, ale zastanawiam się czy warto. Czy w nówce są jakieś bonusy, które mogą być juz wykorzystane przy używce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 19 Listopad 2012 nie ma, o ile nie jest to edycja limitowana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 21 Listopad 2012 I mamy kolejny DLC do SD - "Drunken Fist Pack"... Dostajemy nowe wdzianko wraz z nowymi animacjami / stylem walki... Cena: 5zł Całkiem nieźle się prezentuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 21 Listopad 2012 Mogliby dać coś porządnego, a nie tylko ubrania i samochody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 21 Listopad 2012 Mogliby - wkrótce ma wyjść "Zodiac Tournament"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boom.L 7 Napisano 21 Listopad 2012 Panowie walczę z trofeum "Plaskacz" (zabij kogoś rybą:) czy to da się tylko w ostatniej misji? bo tylko tam widziałem leżącą rybę. Czy da się gdzieś indziej, bo przyznam, że tam jest za ostro na samą rybę w ręku, hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 21 Listopad 2012 (edytowane) wszystko masz przedstawione w filmiku poniżej Edytowane 21 Listopad 2012 przez amigo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 21 Listopad 2012 W Klubie Bam Bam na piętrze, masz akwarium - rozbijasz go czyjąś głową i masz rybę ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boom.L 7 Napisano 22 Listopad 2012 A co jeśli chodzi o PD Triady. Gdzie je można łatwo nabić? Potrzebuję osiągnąć lv10. Powtarzam misję ale tam PD jakby w ogóle nie rosło. Jakiś pomysł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 22 Listopad 2012 Możesz kupić DLC - Top Dog srebrny i złoty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Listopad 2012 Sleeping Dogs na PS3 na zavvi jest za 15 funciaków, ja już swoją kopię zamówiłem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 23 Listopad 2012 To jak doliczysz koszty wysylki to nie jest jakas super oferta chyba ze wysylka za free. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Listopad 2012 Darmowa jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 23 Listopad 2012 Mam pytanie, czy ta gra jest w j.polskim - napisy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 23 Listopad 2012 tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 23 Listopad 2012 a gra kupiona zagranicą ma możliwość zmiany na język polski ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Listopad 2012 a gra kupiona zagranicą ma możliwość zmiany na język polski ? Nie ma na to reguły, jedne mają, a inne nie. Ostatnio Saints Row kupiłem to miało PL język, tak samo Battlefield 3. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 23 Listopad 2012 Raczej nie ma, bo w grze kupionej w Polsce nie ma wersji angielskiej. Jeśli włączy się XMB po angielsku to gra jest po rosyjsku. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 23 Listopad 2012 (edytowane) Rozumiem, że promocja jest tylko dzisiaj (Black Friday) ? Edytowane 23 Listopad 2012 przez dejvid1234 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Listopad 2012 I chyba na to trzeba patrzeć właśnie, jak nasze wersje mają ANG, to ich będą mieć PL, bo to jest wtedy jedna wersja na teren EU. Ale jak mamy np. takiego Deus Ex'a czy F1 2012, gdzie wersja ANG i PL mają osobne wydania, to wiadomo...można zapomnieć. Wg tego co tata_arek mówi to Sleeping Dogs ANG na bank nie mają wersji PL w sobie. Taka sama sytuacja jest z F1 właśnie i innym tytułami. EDIT: Tak, ta cena będzie tylko dzisiaj. Jutro pewnie wróci do normy, czyli chyba koło 20 funtów. Ale tak czy siak prędzej czy później zejdzie do tej ceny. Także jak dzisiaj nie kupisz to poczekasz jakiś czas i wtedy kupisz. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 23 Listopad 2012 A jeśli koniecznie chcesz po polsku to na muve.pl jest za 100zł. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 23 Listopad 2012 Wiem, wiem widziałem już tą ofertę. Cena nie powala. Poczekam na jakąś lepszą promocję ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rhinoDAMIANEQ 6 Napisano 24 Listopad 2012 Lepszej nie będzie. Chyba, że chcesz jeszcze trochę poczekać..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YildirimKebab 19 Napisano 24 Listopad 2012 Cena bardzo dobra. Przez jakiś czas będzie się jeszcze utrzymywała. Kilka dni temu sprzedałem używaną za 91 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 24 Listopad 2012 Gra zawiera jakis kod? Trzeba kupic nowke czy mozna smialo celowac w uzywke? W jakiej cenia sa do niej DLC i czy jakies sa dolaczone do plyty? Z gory dziekuje za info! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach