Skocz do zawartości
ONE

Sleeping Dogs

Rekomendowane odpowiedzi

@redo

Ale możesz ukryć w spoilerze treść twojego komentarza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo cos o jakims wiekszym dlc w ktorym beda zawarte trofea? Wiem ze zostaly zapowiedziane chyba 6 dodatkow na ten miesiac, ale czy cos wiekszego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety cisza póki co...

I chyba w żadnych wcześniejszych info, nie przewijało się nic o wprowadzaniu dodatkowych trofeów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po ograniu dema powiem ze gra jest bardzo dobra ale nie swietna,ma pare minusow jak grafika czy ruchy typka,chodzi mi o takie sztywne troche poruszanie,ale jest bardzo plynna no i walki naprawde swietne comobsy i mozliwosci ,w czasie gry w demie dosc duzo bylo walki jestem ciekaw jak to jest w pelnej wersji?Co do klimatu jest fajny nocne zycie bardzo mi odpowiada gra napewno luzna bez wczowania sie ale dajaca duzo przyjemnosci,napewno w dalszym okresie do zakupu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pełnej walki też masz sporo - to produkcja nastawiona na nawalanie rękami i nogami, a nie strzelanie (choć i tego nie brakuje)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

należy dodać, że interesująca historia, miasto jest zajebiste, w sam raz, dla mnie sporym zaskoczeniem na plus, był fakt, że do broni nie było takiego łatwego dostępu jak w GTA, gdzie wchodziłeś do sklepu, wywalałeś kasę i byłeś uzbrojony po pachy... dla mnie SD jest rewelacyjny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z trofkiem "żarłok". Może ma ktoś jakąś listę żarcia i gdzie je można dostać. Z 2-3 innych rodzai mi brakuje, ale jeżdżąc po mieście nic nowego nie znalazłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na PSS, pojawił się darmowy DLC do gry - Community Gift Pack...

Dostajemy "odpicowanego" Bisai'a + ciuchy i maskę wrestlera...

CGP_B.png

CGP_A.jpg

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

Nie chcę czytać tylu stron tematu, bo boję się, że znajdę jakiegoś spoiler'a. ;]

Mam takie proste pytanka.

Do czego służy ten kod rejestracji gry na stronie Square Enix ? Daje to jakieś korzyści ?

Podczas spędzania czasu w menu gry jest info, że nie ma połączenia z jakąś bazą czy coś takiego. O co tu chodzi i jak to zrobić ?

Dzięki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu rejestrujesz grę i oni wiedzą że gra o danym kodzie jest Twoja...dostaniesz powiadomienia dzięki temu w sprawie tej gry ( że nowe dlc wychodzi itp itd )...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez użycia kodu, też dostanie informacje o nowych DLC'kach - wystarczy dodać posiadane gry na koncie SE...

A co do łączności z bazą - to chodzi o synchronizację statystyk rozgrywki, ale problem z łącznością dość często występuje, więc nie ma się czym przejmować...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I następny problem z trofikiem Imprezario .Ukończ wszystkie wydarzenia w otwartej rozgrywce, wszystko skończone a trofika nie widać:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy było tu pisane ale SE poszedł drogą R* i wyda fabularne DLC o zombie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mial ktos z was taki przypadek ze nie zapisalo wam save' a ? Dzis sie zorientowalem ze jestem w plecy pare godzin grania , poza tym na mapie nie widac zielonych znaczkow z zadaniami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak robic rozbrojenia? wystarczy ze powalam ich w biegu i upuszczaja bron? bo wydaje mi sie ze wiecej takich akcji bylo :/

milion za hazard to dla mnie jakas masakra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ukończyłem i jestem zachwycony.

Uwielbiam gry z otwartym światem, szczególnie w takim klimacie.

Grałem w TC, więc mniej więcej wiedziałem czego oczekiwać.

Jedna z lepszych produkcji tego roku, na pewno coś zgarnie.

Misje Face i wyścigi są całkiem spoko, tylko mniej więcej w połowie zaczynają się robić powtarzalne i nudne.

Model jazdy hmm... można się przyzwyczaić, ogólnie podczas rozgrywki nie jest najgorzej a przy wyścigach trzeba korzystać z ręcznego i jest ok.

Grałem po ENG ale niektóre tłumaczenia mogli sobie darować bo "Uśmiechnięty" Lee brzmi dość zabawne.

Gra zajeła mi jakieś 25-30H (7lvl face, jakieś 9/10 ulepszeń hp, full szkoła , prawie max Triada i 6lvl cop)

Fabularnie jest ok, chociaż nie ukrywam że co do finału to liczyłem jeszcze na jedną walke z szefem.

Ostatni dialog jest świetny.

Brakło mi jednego ulepszenia do max Triady :kwasny:

Jest sens robić 100% ? ofc czy jakieś ciekawe momenty/wydarzenia są czy to już raczej zaliczanie by zaliczyć.

A co do zakończenia mam jeszcze pytanie:

O co chodzi z Tangiem ? skąd on wiedział że jesteśmy gliniarzem ? nasz szef nas wydał ? ogólnie nie kojarze by ta postać pojawiała się w grze.

No i co z naszą zaprzyjaźnioną kobietą z Triady ? bo zakończenie jest specyficzne, szczególnie dialog. Natomiast jej pojawienia się totalnie nie rozumie

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dosc duzo czasu ci zajelo skoro masz tylko 6lvl copa i tyle godzin. ja mam 9.5 triady, policja juz dawno, 95 procent calosci i na liczniku kolo 22-23 godzin..

co do pytania

Przeciez wszystko jest wyjasnione z koncowki, zarowno Tang jak i Lee to mowi, poza tym pozniej okazuje sie ze nasz "szef" sam byl powiazany i chcial sie odciac, przeskoczyles cale zakonczenie? o ktorej babce z triady mowisz? ta co zostala ich przywodca? pojawila sie bo go wyszpiegowala, jest z triady to ma cynk gdzie byl, proste :P a widocznie podjela tym pojawieniem sie decyzje czy Wei bedzie do sprzatniecia czy mu daruje..

Edytowane przez BrzozaLuk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi