Maxiu 55 Napisano 7 Wrzesień 2012 Raczej RDR jest najlepszym sandboxem. A SD bije o głowę GTA IV, wiele osób to potwierdzi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 7 Wrzesień 2012 Dokładnie SD jest o wiele lepsze od GTA IV. "Czwórka" nie nie jest zła ale przehajpowana i zdecydowanie gorsza od San Andreas 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 7 Wrzesień 2012 zalezy dla kogo dla mnie gta4 jest duzo lepsze a zostalo wydane ile lat temu?i dalej sprawia mi radoche 5 znowu odstawi konkurencje na nastepne pare lat a od sd zdecydowanie wole sr3 bo jak ma byc arcade to wiecej mi daje funu sr3.Kto co lubi ale jak dla mnie to zadnego szalu nie ma sd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 7 Wrzesień 2012 Gta IV to bardzo dobra gra, tylko ma jeden problem RDR jest jeszcze lepsze :D W śpiące psy nie grałem więc sie nie wypowiadam ale ile graczy tyle opinii. Jedni wolą realistyczne kilmaty GTA a drudzy bardziej filmowe Sleeping Dogs, proste. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 8 Wrzesień 2012 Choć Epizody z Liberty City dorównują SD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 8 Wrzesień 2012 (edytowane) ale i tak gorsze niż Pieski wiadomo coś czy wyjdą dodatki fabularne do SD? Edytowane 8 Wrzesień 2012 przez LionelPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 8 Wrzesień 2012 Kurde... Po zagraniu w SD waham się czy wziąć Yakuza 4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 8 Wrzesień 2012 (edytowane) Ja czekam na Yakuze HD - zwłaszcza po tym filmiku Powinni zrobić więcej gier w tych klimatach, zamiast ciągle trzepać "juesej"... ale i tak gorsze niż Pieski wiadomo coś czy wyjdą dodatki fabularne do SD? Ponoć mają coś wypuścić... Edytowane 8 Wrzesień 2012 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 9 Wrzesień 2012 (edytowane) Zrobiłem wszystko co się dało w grze, jednak na liście zadań mam 29/30. Załatwiłem wszystkie misje lichwiarskie, ukradłem wszystkie fury dla Trana, jedynie co widzę na mapce to zadanie "Zawrotna prędkość" Jednak po wykonaniu jest ono nadal aktywne, a licznik stoi nadal na 29. Czy w grze jest jakieś ukryte zadanie, etc.? EDIT: już sobie poradziłem, ominąłem jeden podziemny krąg. Edytowane 9 Wrzesień 2012 przez shemaforash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brysio 7 Napisano 9 Wrzesień 2012 mam 9 stopien trady koniec gry a jak powtażam misje to mi nic nie przybywa. co zrobic zeby przybywało poziomu triady ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 9 Wrzesień 2012 Masz pozakładane szmatki, które dadzą premię do punktów triady? Jest też inne wyjście, kupić dodatek z PSS za 5 zygli, który doda kilka tysi expa do triady i policji. No lub ci co mają DLC z preordera z mnichami to problem też znika, bo tam można nabijać expa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 9 Wrzesień 2012 Platyna zdobyta, czas 25 godzin więc tragedii nie ma. Fajny motyw z robieniem złota za statystyki, brakowało mi czegoś takiego w GTA. Platyna niestresująca i niewymagająca, ale taką tez miło czasami zdobyć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 9 Wrzesień 2012 ja tylko ukoncze wątek główny i zabieram sie za platyne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brysio 7 Napisano 9 Wrzesień 2012 Masz pozakładane szmatki, które dadzą premię do punktów triady? Jest też inne wyjście, kupić dodatek z PSS za 5 zygli, który doda kilka tysi expa do triady i policji. No lub ci co mają DLC z preordera z mnichami to problem też znika, bo tam można nabijać expa. powtażam misje mam ciuszki 15% triady ale bardzo malutko daje respektu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamill 0 Napisano 9 Wrzesień 2012 Dzisiaj kupiłem Sleeping Dogs i grając przez 2 godziny zaliczyłem 3 zawiechy, po których konieczny był restart konsoli. Dodam, że nigdy wcześniej w innych grach nie zdarzały mi się takie problemy z grami :(. Ponowna instalacja coś pomoże, czy to wina płyty i trzeba ją wymienić ? SD zawieszało się przy jeździe pojazdami, a przed nim słyszałem tak jakby radio trochę się zacinało :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 9 Wrzesień 2012 Możliwa że płyta po to już któryś taki przypadek na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 10 Wrzesień 2012 Witam Was mam problem i postanowiłem poszukać pomocy wśród Was Sleeping dogs wciągnął mnie na maksa, mam zamiar wbić platynę zostało mi 6 pucharków w zasadzie gę przeszedłem zrobiłem całą fabułę, wykonałem wszystkie poboczne wątki, wszystkie wyścigi, zlecenia z telefonu kom. też, w kontaktach został mi tylko "facet od fur" - a mimo wszystko pucharek "ukończ wszystkie questy, zadania, wyścigi" ( ten złoty) nie wpadł. Jak wchodzę w statystyki to rzeczywiście mam 28/30 wykonanych zadań. znalazłem wszystkie kapliczki, odkryłem wszystkie skrzynki, kamery też zrobione, ciężarówki porwane - nie przychodzi mi nic już do głowy? macie jakiś pomysł? dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 10 Wrzesień 2012 Zdarzenia losowe masz wszystkie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 10 Wrzesień 2012 Zdarzenia losowe masz wszystkie ? masz na myśli te zdarzenia, kiedy jeżdżąc po mieście, coś się dzieje? np, ktoś zamknięty w bagażniku, złapać jakiegoś złodzieja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 10 Wrzesień 2012 Tak... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 10 Wrzesień 2012 no to może o to chodzi... w statystykach nie widziałem odrębnej kategorii na to, ale może o to chodzi pojeżdżę dziś po city i może wpadną, są jakieś pewne miejsca gdzie najczęściej występują, czy to przypadek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 10 Wrzesień 2012 Na pewno pomoże: Co do samych eventów losowych są zawsze w tym samym miejscu, ale podobno tylko w określonych godzinach. Wszystkie zrobiłem w dzień i wszystkie były dostępne w podanych lokalizacjach. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 10 Wrzesień 2012 wielkie dzięki :) Panowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 10 Wrzesień 2012 Conajmniej jedno zdarzenie, jest dostępne tylko za dnia, to gdzie trzeba przegonić pijaka z przed sklepu. Reszte można jak leci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 10 Wrzesień 2012 a jeszcze jedno o pucharek "MARTIAL LAW" - to trofeum ukryte, wpada w trakcie głównego wątku? na czym polega dzięki za podpowiedzi pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach