arkadiuszj 85 Napisano 10 Wrzesień 2012 4 fight cluby obskocz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 10 Wrzesień 2012 (edytowane) dzięki arkadiuszu :) chodziło o obskoczenie tych klubów mam już 29 z 30 wydarzeń nie mam pojęcia tylko jak się dostać do jednego klubu "dzielnica CENTRAL wygląda że na górze gdzie jest jak się tam dostać? Edytowane 10 Wrzesień 2012 przez Borys 09 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukash_PL1 27 Napisano 10 Wrzesień 2012 (edytowane) siema ukończyłem wszystkie przysługi z mapy ale brakuje mi jeszcze 6 ale ich na mapie nie ma a i jeszcze jedno jak odblokować te piosenki karaoke pomocy Edytowane 10 Wrzesień 2012 przez Lukash_PL1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 10 Wrzesień 2012 W dniu 10.09.2012 o 18:38, Lukash_PL1 napisał: siema ukończyłem wszystkie przysługi z mapy ale brakuje mi jeszcze 6 ale ich na mapie nie ma a i jeszcze jedno jak odblokować te piosenki karaoke pomocy Zobacz post #772. Karaoke nie musisz odblokowywać (w którymś momencie fabuły się odblokowują). Znajdź ikonkę nutki na mapie (północna dzielnica), tam musisz wejść do baru i zacząć śpiewać karaoke. Jak nabijesz 90+ na każdym utworze dostaniesz trofeum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 10 Wrzesień 2012 (edytowane) W dniu 10.09.2012 o 18:38, Lukash_PL1 napisał: siema ukończyłem wszystkie przysługi z mapy ale brakuje mi jeszcze 6 ale ich na mapie nie ma a i jeszcze jedno jak odblokować te piosenki karaoke pomocy musisz z telefonu kontakty oblukać i wykonać jeszcze kilka zadań, jedno z nich pozwoli Ci na odblokowanie piosenek - ja tak miałem ukończyłem całą fabułę, zadania a chciałem zrobić ten pucharek odnośnie karaoke i wtedy zajrzałem do telefonu- kontakty i rozwiązując po kolei zrobiłem i ten z karaoke ja jeszcze swoje pytanie powtórzę do kolegów, zostało mi do odwiedzenia jeden podziemny klub w dzielnicy CENTRAL, jak sie do niego dostać on gdzieś jest na górze a ja nie wiem jak się dostać Edytowane 10 Wrzesień 2012 przez Borys 09 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 10 Wrzesień 2012 Chyba przez galerie handlową albo obok niej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 10 Wrzesień 2012 W dniu 10.09.2012 o 19:25, Maxiu napisał: Chyba przez galerie handlową albo obok niej. no niby jest galeria i tam właziłem ale z parteru nie ma żadnych schodów, próbowałem wskakiwac ale cały czas lipa... może jeszcze jakieś opmysły dzięki Maxiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 10 Wrzesień 2012 Heh pamiętam, była tam też misja poboczna. Niedaleko koło centrum są stalowe drzwi prowadzące na dach. To tam jest fight club Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 10 Wrzesień 2012 zaraz sobie sprawdzę:) dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 10 Wrzesień 2012 Pamietam misję.. rzucanie puszkami do policji. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 11 Wrzesień 2012 Pole 553 - dzięki za radę, drzwi rzeczywiście były, fight club zaliczony, do platynki zostały jeszcze 4 pucharki, będę musiał jeszcze pomęczyć te złota i srebra, odblokować ciuszki dzięki Panowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukash_PL1 27 Napisano 11 Wrzesień 2012 może mi ktoś napisać jak szybko zarobić dużo kasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 11 Wrzesień 2012 Kupić DLC... Albo obstawiać walki kogutów w porcie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 11 Wrzesień 2012 Auta dla Trana, misje komornicze dla Rolanda, koguty, mahjong, wyścigi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 12 Wrzesień 2012 jak zrobiliście stata public enemy? nie można chyba wyjść nie tylko z gry ale nawet do menu? bo nabiłem 133 w jednej misji i wyszedłem do social hub sprawdzić po czym zabawiałem się z przechodniami topiąc ich itd. ale licznik nawet nie drgnął(co parę zabójstw wchodziłem sprawdzić) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 12 Wrzesień 2012 Trzeba to zrobić przy jednym posiedzeniu, więc nie mowy o wychodzeniu do menu (jeśli mówimy o tym głównym). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 12 Wrzesień 2012 zależy co znaczy główne-nie wylogowywuje się z gry mam na myśli menu po wciśnięciu start-gdzie ma się możliwość wejścia do social hub czyli chyba najlepiej trzaskać i czekać aż się pojawi info na ekranie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 12 Wrzesień 2012 Główne czyli te, gdzie wybieramy nową grę lub wczytujemy zapis itp :) Menu po wciśnięciu start nie przerywa nabijania licznika, nie nabijało Ci, bo przechodniów nie zalicza do tej statystyki:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 12 Wrzesień 2012 W dniu 12.09.2012 o 10:41, Bochen™ napisał: Główne czyli te, gdzie wybieramy nową grę lub wczytujemy zapis itp :) Menu po wciśnięciu start nie przerywa nabijania licznika, nie nabijało Ci, bo przechodniów nie zalicza do tej statystyki:) hmm dzięki na forach czytałem że wjeżdżali samochodem w cywilów bądź topili i nabijali licznik ale może w błąd wprowadzali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik 60 Napisano 12 Wrzesień 2012 Bedzie SD2, ja czekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukash_PL1 27 Napisano 12 Wrzesień 2012 czy wiecie jak mondrze obstawiać walki kogutów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek9000 6 Napisano 12 Wrzesień 2012 (edytowane) W dniu 12.09.2012 o 16:18, Lukash_PL1 napisał: czy wiecie jak mondrze obstawiać walki kogutów Jezu, nie ma reguły czy ma rekord 4-0 czy 1-1, wygrasz- robisz zapis, dalej grasz, jak wygrasz ponownie- robisz zapis, jak wtopa to wczytujesz i tak do miliona. Edytowane 12 Wrzesień 2012 przez misiek9000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 12 Wrzesień 2012 "mondrze" to sie nie da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukash_PL1 27 Napisano 12 Wrzesień 2012 acha no tak nie pomyślałem P: dzięki czy wiecie jak zrobić duży uśmiech lee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Wrzesień 2012 (edytowane) Lista DLC'ków... Cytat Sleeping Dogs - Japanese Presell PackSleeping Dogs - Prima Guide Sleeping Dogs - Retro Triad Pack Sleeping Dogs - Top Dog Silver Pack Sleeping Dogs - Top Dog Gold Pack Sleeping Dogs - The Red Envelope Pack Sleeping Dogs - The High Roller Pack Sleeping Dogs - The Swat Pack Sleeping Dogs - Tactical Soldier Sleeping Dogs - Street Racer Pack Sleeping Dogs - Movie Masters #1 Sleeping Dogs - Police Protection Pack Sleeping Dogs - Martial Arts Pack Sleeping Dogs - GSP Pack Sleeping Dogs - Deep Undercover Pack Sleeping Dogs - Triad Enforcer Pack Sleeping Dogs - The Dragon Master Pack Sleeping Dogs - The Drunken Master Sleeping Dogs - Nightmare in North Point Sleeping Dogs - Square Pack Sleeping Dogs - Zodiac Tournament Sleeping Dogs - Transportation Terror Pack Chyba poczekam na jakiegoś zbiorowego packa... Edytowane 12 Wrzesień 2012 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach