radoneon14 54 Napisano 20 Sierpień 2015 Ja i moi dwaj koledzy właśnie kupiliśmy wiec możemy dodać się do znajomych i zrobić kilka sparingów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 20 Sierpień 2015 chetny:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFeKkG 56 Napisano 21 Sierpień 2015 Moje PSNid : RaFeKkG, dzisiaj po pracy ruszam w Polskę na wesele ale od poniedziałku będzie można potrenować!czekam na zapki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 27 Sierpień 2015 Jak wrocisz to zapros mnie do znajomych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFeKkG 56 Napisano 28 Sierpień 2015 No właśnie wróciłem i patrze a tu zaproszeń zero..ale z was "koledzy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 6 Październik 2015 (edytowane) Nie w tym temacie ale wiadomo coś o FN?? na ps4?? UFC teraz jak wygląda na necie?? cały czas przeciwnicy spamują jeden cios? czy coś się zmieniło? Mam pytanie jak mam cyfrową wersję ufc z ps store i np. jestem u kumpla to mogę na jego konsoli grać jak założę swoje konto?? Edytowane 6 Październik 2015 przez januszp85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 6 Październik 2015 Mam pytanie jak mam cyfrową wersję ufc z ps store i np. jestem u kumpla to mogę na jego konsoli grać jak założę swoje konto??tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JokeeR230 0 Napisano 6 Październik 2015 Cześć wszystkim.Jest ktoś kto by chciał pograć bo z tymi noobami randomami nie da rady.Wiecej przy online pale niz przez cały tydzień.Mój Nick JoKeeR230.Gram dość często.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoko83 8 Napisano 8 Grudzień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoko83 8 Napisano 15 Grudzień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach