Furai 45 Napisano 3 Listopad 2012 Na PC gra sie zupelnie inaczej. Niestety moj gryzon jest tragiczny i lada dzien zamawiam nowy sprzet. BTW. Metro na 64 osoby to walka na granaty :D Nie mozna podejsc do schodow bo ciagle cos wybucha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 5 Listopad 2012 Z okazji 10-cio lecia serii Battlefield, Dice dało nam w prezencie Battlefield'a 1942, które można za darmo pobrać na Originie ;) http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654787641411871/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rogalec 20 Napisano 15 Listopad 2012 Czołgiem Panowie. Poszukuję życzliwej osoby z Wrocławia, która użyczy, pod zastaw, na słowo białego człowieka etc,, Battlefield 3 do szybkiego testu. Mam nowy laptop, niestety nie ten, który chciałem, ale chcę przetestować jak poradzi sobie z BF3. Na 1, góra 2 dni. Tylko GForce 525M i i5, ale może coś pociągnie. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 16 Listopad 2012 @up Wystarczy, że ktoś da ci login i hasło do konta origin i będziesz mógł sobie grę zassać z internetu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Furai 45 Napisano 17 Listopad 2012 Rogales, sprawdź to: https://onlinepass.battlefield.com/index.php Ewentualnie, w drodze wyjątku mógłbyś ściągnąć pirata. Zależy, czy chodzi ci o single, czy o multi ale na tym sprzęcie powinieneś pograć co najmniej na średnich detalach. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rogalec 20 Napisano 18 Listopad 2012 Dzięki. Online, tylko online. Muszę tylko skombinować grę na chwilę, i z tym "pass'em" obadać, czy jest sens kupować. Testowałem na np. demo Mass Efect3 , full opcje, oprócz AA. Przy większej zadymie, klatki lecą, ale, ale, może online tak nie pożera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 18 Listopad 2012 Multiplayer jest bardziej wymagający niż kampania dla jednego gracza. Więc jeśli w kampanii masz kiepsko to nie licz na fajerwerki w multi. W BF3 na pewno pograsz i chodź by nie wiadomo na jakich ustawieniach to i tak będzie gra wyglądała pierdyliard razy lepiej niż na konsolach. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Furai 45 Napisano 18 Listopad 2012 Pierwsze minuty w Battlefieldzie na PC: "Lol, jak to płynnie chodzi i do tego genialnie wygląda. Co ja robiłem na PS3?". Na początku zamiast zabijać wrogów, stałem i oglądałem kamienie xD Rogulec, kupuj w ciemno. Nawet jeśli miałbyś grać na średnich detalach to i tak będzie bardzo dobrze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 19 Listopad 2012 Warto kupić nawet tylko dla 60 kl/s, a wcale nie trzeba jakiegoś potężnego PCta, żeby to pociągnął. Gra jest po prostu lepsza na PC, to jest fakt. Ja miałem wybór PS3 - PC. Wybrałem wersję PC, a za resztę kasy + kilkadziesiąt złotych kupiłem bezprzewodową myszkę. Teraz siedzę na kanapie i gram na TV w Full HD i śmiać mi się chce z ludzi którzy wydali na okrojoną wersję 2 razy tyle co ja. Armored Kill wgniata w fotel - Pustynia na 64 graczy to cud, miód i orzeszki, a o konsolowej wersji tego nie da się powiedzieć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiash91 41 Napisano 19 Listopad 2012 siemanko mam pytanko czy na tym laptopie a mianowicie asus K72D z grafiką HD6470M 1GB pogram sobie w spokoju w BF'a trójeczkę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 19 Listopad 2012 Ta powinno dać radę chociaż sama karta to za mało żeby cokolwiek więcej powiedzieć...w końcu ten lapek wychodził w wielu wersjach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 19 Listopad 2012 Nie graj na laptopie, bo to tylko psuje odbiór tej gry. Monitor co najmniej 22 cale lub TV. Granie na laptopie to jak granie na smartfonie - dobre w podróży i na krótką chwilkę. Do laptopa to raczej takie gry jak Torchlight. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rogalec 20 Napisano 19 Listopad 2012 Ok. dzięki Panowie. Więc trzeba dokonać zakupu i zacząć się wkur... ;) za brak skilla na myszce. Jaka minimalna rozdzielczość myszki jest wg. Was wymagana? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 19 Listopad 2012 Ja mam myszke 5600DPI a ustawiona na 1800-2000. Przy wiekszej czulosci jest tragedia w celowaniu (brak dokladnosci) A co do grania na laptopie to co kto lubi. Gralem na 17 calach FHD w BF3 i szczegolnie mi to nie przeszkadzalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 19 Listopad 2012 17 cali i Full HD ? Bez jaj proszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 19 Listopad 2012 Jakos mi to nie przeszkadza w pracy i grach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiash91 41 Napisano 19 Listopad 2012 Nie graj na laptopie, bo to tylko psuje odbiór tej gry. Monitor co najmniej 22 cale lub TV. Granie na laptopie to jak granie na smartfonie - dobre w podróży i na krótką chwilkę. Do laptopa to raczej takie gry jak Torchlight. nie no laptop byłby tylko jako "dawca mocy" czyli monitor myszka klawa byłyby do niego podpięte :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 19 Listopad 2012 nie no laptop byłby tylko jako "dawca mocy" czyli monitor myszka klawa byłyby do niego podpięte :) Jak tak to ok, ale z drugiej strony masa kabli. Gra nawet na minimalnych daje radę więc można inwestować w BF3 PC :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 19 Listopad 2012 17" cali to nie tak mało jeśli gra się na laptopie od którego dzieli nas +30cm. Gra się tak samo komfortowo, jeśli nawet nie lepiej z laptopem na kolanach, którego możesz zabrać wszędzie i grać na nim wszędzie. Czego nie można powiedzieć o komputerze i konsolach stacjonarnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rogalec 20 Napisano 19 Listopad 2012 (edytowane) 17" cali to nie tak mało jeśli gra się na laptopie od którego dzieli nas +30cm. Gra się tak samo komfortowo, jeśli nawet nie lepiej z laptopem na kolanach, którego możesz zabrać wszędzie i grać na nim wszędzie. Czego nie można powiedzieć o komputerze i konsolach stacjonarnych. nie, ja też tylko tv. W kiblu sram, nie gram :D ok, ostatnie pytanie. Jak jest z detekcją peryferiów w grze? Bo jak czytałem, by cokolwiek polatać jetem, trzeba podpiąć jak nie joya, to pada, przez jakiś programik. Gra obsługuje jednocześnie i myszkę i pada? Czyt. jednocześnie podpięte pod 2 USB, czy muszę wcześniej decydować, czym jak dziś gram. Myszką piechotę, padem jeta. Edytowane 19 Listopad 2012 przez Rogalec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 19 Listopad 2012 Gra obsługuje i myszkę jak i pada. Czyli możesz grać za pomocą pada jak i za pomocą klawiatury bez wyłączania gry. Tylko u mnie trzeba podpiąć pada przed włączeniem gry inaczej pad nie będzie działać. Poza tym jest spoko i jak wsiadam do myśliwca to łapie za pada - jak z niego wychodzę to za myszkę i tak dalej. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rogalec 20 Napisano 19 Listopad 2012 (edytowane) Dzięki. Sprzedam butelki, opier... Mikołaja z wora, ;) i do zobaczenia w grze. Pozdrawiam p.s. ok, już kupiłem kod, mam nadzieję, że nie zostanę wystawiony. Edytowane 19 Listopad 2012 przez Rogalec 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 19 Listopad 2012 Mam pada od X360, ale większość znajomych lata na klawiaturze. Sam preferuję śmigłowce, a tutaj mysz i klawiatura bardzo dobrze się sprawują. Do samolotu mam obie lewe ręce, nie obrażając leworęcznych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rogalec 20 Napisano 21 Listopad 2012 Pierwsze wrażenia. 1. Masakra ;) 64 graczy, jest dym, choć Metro już bez sensu, zero taktyki, czysty napier... 2. Niestety, detale okrojone, rozdz. 1024/768 (chyba), GeForce GT525 (laptop) i 2.5 i5, 4Gram nie daje rady więcej 3. sterowanie wyzwanie, potrzebna mysz "wieloprzyciskowa", czy jak zwał Jakieś polskie serwery polecacie? Tak do ogarniętej gry, bo czasem kur.. :/ .... wiadomo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Furai 45 Napisano 21 Listopad 2012 Bimbrownia. Jeden z najlepszych polskich serverów, szkoda, że ustawione są same mapki z podstawki. Mysz z dodatkowymi przyciskami znacząco ułatwia grę. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach