Skocz do zawartości
Patricko

Gran Turismo 6

Rekomendowane odpowiedzi

Kupuje w dzień premiery ... :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W grze jest ponoć 546 gwiazdek do zdobycia, co daje 182 turnieje. W GT5 ponoć ich było około 120  :yes:

120 wliczając b spec, czyli w rzeczywistości połowę tego.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś to w ogóle kupi na premiere? Serio rozumiem można lubić samochody itp ale tu nie ma nic wiele lepszego. Ot na pożegnanie z generacją jeszcze coś się da zarobić.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś to w ogóle kupi na premiere? Serio rozumiem można lubić samochody itp ale tu nie ma nic wiele lepszego. Ot na pożegnanie z generacją jeszcze coś się da zarobić.

Marna prowokacja...

Ja im dam zarobić bez względu, czy jest to pożegnanie generacji, powitanie, czy pier****ny środek generacji  :biggrin: Tak rozumiem wspieranie producenta, dla którego mam wielki szacunek i wdzięczność, za dzieła z logo GT. Mało który deweloper poświęca tyle czasu, pracy i uwagi swojemu tytułowi w całym okresie jego istnienia. Każdy oczywiście może sam ocenić ten produkt, ale podpowiem Ci..., że jesteś w mniejszości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupi, jakies kilkanascie-kilkadziesiat milionow ludzi, bo jak ktos lubi sciganki to alternatywy nie ma - DC dopiero w przyszlym roku, Project CARS to samo, pozostaje ewentualnie FM5 na X1, ale majac do wydania 200-300zl na GT6, a >2k za X1+FM5 wybor wydaje sie bardziej niz oczywisty. NFSy pomijam bo to nie ta liga.

@UP:

Ja zamowilem pre-order, a co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na premierę może nie, ale must have na 100%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz co? koło pyty mi lata co będziesz robił w najbliższy piątek, sobotę i niedzielę nad ranem.

mamy prawo oczekiwać zmian w grach za które każą słono płacić (nie mając praktycznie konkurencji), gdyby wszyscy tak jak ty od razu biegli do sklepu z kasą gt wyglądałoby jak fifa a polyphony d. ścigało by się z EA o miano najgorszej firmy roku. z czegoś się ta krytyka bierze, część to wieczni malkontenci i nie da się tego zmienić ale znaczna część to zdrowo myślący ludzie.

tym bardziej, że przed premierą 6tki gadają o 7ce co moim zdaniem jest dużym błędem marketingowym. mogliby dać demo na psn no ale to przecież PD i dzieło ich życia: GT więc nie dadzą bo ludzie podobnie jak ty w owczym pędzie i tak polecą na zakupy nawet gdyby okazało się, że zmiany sa kosmetyczne.

EDIT: właśnie spojrzałem na zdjęcia z gry. oni są jednak debilami, udało im się dojsć do tego, że zmiana pogody/dnia i nocy może byc jako opcja na torze i nie trzeba dawać oddzielnego toru w menu. nie wpadli jednak na to, że "reverse" też mogłoby być jedną z dodatkowych opcji dla danego toru i oczywiście w menu wszystko jest dublowane :) niech dadzą jeszcze fiata 126 i 126p różnica niebanalna. ilosć zawartych w grze aut zwiększy się a co najważniejsze zdobędą serca wszystkich polaków i pobiją rekord guinesa w sprzearzy gier w naszym pięknym nadwiślańskim kraju ;)

Jak ktoś jest głodna Litwa i wydanie 200 czy 300 złotych na grę, która zapewni setki godzin zabawy to słony pieniądz to już nie mój problem i z tym też nie do PD tylko do siebie albo swojego pracodawcy.

Poza tym, czego wy oczekujecie? Kaz jasno mówił ze każde wydanie GT to wiele wyrzeczeń bo nie da się upchnac wszystkiego co by chciał do PS3 a poza tym to już nie te czasy, że nowa produkcja urywa głowę. Oczywiście ze zmiany są kosmetyczne, bo po co kombinować z czymś co zdało egzamin? I oczywiście będą jakieś wady, ale litości, Forza? Ze swoim przesuwaniem wyścigu w czasie (jak się rozbijemy) czy asseto corsa z kartonowymi bolidami to na prawdę szczyt realizmu? Really?

I jeszcze te wasze przepowiednie ze GT6 będzie porażką, że mówienie o GT7 to strzał w stopę, że PS4 to gniot... Eksperci marketingowi od siedmiu boleści buhahaha, a potem znowu rekord sprzedaży, i zbieranie szczęki z podłogi przez 3 dni i zaszycie się w jakiejś komorze gdzie pińcu zbulwersowanych będzie siać hejt na PD lol.

Swoją AE zamówiłem juz jakiś czas temu, za 80€, a piąteczek tuż tuż, więc żryjcie gruz :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w piatek rano wale do empiku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://users.gtpla.net/forum/attachments/20131130_231733-jpg.85320/

http://users.gtpla.net/forum/attachments/20131130_201451-jpg.85246/

http://users.gtpla.net/forum/attachments/20131130_201240-jpg.85245/

Ktoś jeszcze wspominał o shelby gt500 1100 HP.

Podoba mi się, że moce silników zbliżają się powoli do tych osiąganych w prawdziwym świecie. Co prawda jeszcze dużo brakuje, ale i tak jest lepiej niż w GT5.

Mam nadzieję, że będzie o wiele więcej streetowych aut osiągających moc 1000HP+.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to prawda że w tej części nie będzie giełdy aut używanych?

Tak mówią w zapowiedziach ale zobaczymy ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na to wszystko wskazuje ze zrezygnowali z gieldy aut uzywanych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze 4 dni i ... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza sie, nie ma juz gieldy (dzieki bogu!), wszystkie auta sa teraz dostepne z poziomu Dealership.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wszystkie z tam dajmy na to 800 aut są w salonach? To fajnie bo można kupować odrazu a nie czekać aż sie pojawią. A wiadomo czy będą zawody sezonowe i pożyczanie aut od znajomych tak jak w gran turismo 5?

Edytowane przez Sycho Sid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bafuwxuiaaerffjk5dkz.jpg

Edytowane przez pack

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marna prowokacja...

Ja im dam zarobić bez względu, czy jest to pożegnanie generacji, powitanie, czy pier****ny środek generacji  :biggrin: Tak rozumiem wspieranie producenta, dla którego mam wielki szacunek i wdzięczność, za dzieła z logo GT. Mało który deweloper poświęca tyle czasu, pracy i uwagi swojemu tytułowi w całym okresie jego istnienia. Każdy oczywiście może sam ocenić ten produkt, ale podpowiem Ci..., że jesteś w mniejszości.

Nie prowokuje kolego. Zimna kalkulacja. Nie ma jakiegoś skoku w jakości. Używkę pewnie kupię bo jednak we wszystkie GT grałem i głupio byłoby jakąś część pominąć niemniej jednak mam takie wrażenie, że 6 część GT jest tym samym co GOW:A. Pożegnanie z generacją i tym samym zarobienie jeszcze czegoś na pożegnanie.

Samą serię GT uwielbiam.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może masz i racje ale ja i tak w dniu premiery wale do empiku... jak sie zawiode to sprzedam i tyle... ale jeszcze nigdy się nie zawiodłem ...

Edytowane przez skapol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Here’s a summary of what we learned from the first day:

• Red Bull X2014, X2014 Standard (no fan) and X2014 Junior cars revealed along with “X Challenge” game mode.
  • “Simulating Everything” feature theme detailing atmospheric changes: time, temperature, humidity, clouds, dispersion of the atmosphere.
  • New Vision Gran Turismo concepts teased: Subaru, Nike, SRT (Dodge), Peugeot.
  • New intro movie presented, shows Ayrton Senna’s karting on his old track, Silver DeltaWing.
  • New Community Club features will not go live until January.
  • Dedication to improved DLC support and “Continued Updates” restated; new cars, tracks, features, seasonals will steadily become available for download in GT6. 

kazanori-on-stage-gt6-launch-e1386000941

Kim jest...? :)

iHN1ckqqK5jlj.jpg

Edytowane przez pack

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi