Cziczaki 95 Napisano 2 Grudzień 2013 (edytowane) Ale że co "Kim jest...?" Zdjęcie Kazunori Yamauchi'ego nic nam nie mówi. BTW. Skoro GT6 jest takie słabe i ble, bo nie ma żadnych nowości, to czym się różnił GT4 od GT3? Ludzie kupywali. Tak samo GT2 się nieźle sprzedawało, a wyglądało tak samo jak GT1. Edytowane 2 Grudzień 2013 przez Cziczaki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 2 Grudzień 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 3 Grudzień 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gierap 15 Napisano 3 Grudzień 2013 Słabiutko brzmi to Pagani ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryształ 7 Napisano 3 Grudzień 2013 A tam Wojtek nie marudz, no gra prezentuje sie poprawnie na ta konsole tylko trzeba sobie zadać pytanie czy wydawać znowu 200 zl za gre która nie wiele sie zmieniła wzgledem poprzedniej czesci która mozna dorwać za 50 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 3 Grudzień 2013 Za rok będzie pCARS która brzmi tak :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 3 Grudzień 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 3 Grudzień 2013 (edytowane) Panowie, potrzebuję fachowej porady :) Mam zamówione Anniversary Edition z darmową dostawą do salonu Empiku za 239 zł. Pytałem się na empik.com o datę dostarczenia gry i powiedzieli mi że są to 1-2 dni robocze od momentu wysyłki - czyli prawdopodobnie będzie do poniedziałek. I teraz mam cholerny dylemat, bo przez weekend chyba umrę czekając na grę, a są to moje ostatnie dni urlopu. Od poniedziałku mam standardowo robotę do 16:30 przez cały tydzień. Jeśli zamówię przedpremierowo na PSN standard w tej samej cenie, to w piątek rano mógłbym już upalać auta (PSN nawet podaję, że dostępna będzie 5.12) :) Co wybrać? :) PS widzieliście to? nie jest to jakiś wałek? nawet na psn jest tylko standardowa edycja do pobrania. http://allegro.pl/gran-turismo-6-anniversary-edition-pl-ps3-nowa-i3760079598.html Edytowane 3 Grudzień 2013 przez sharent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skapol 10 Napisano 3 Grudzień 2013 Ja tez biore w empiku ale nie zamawialem na stronie empika bo faktycznie gra bedzie do odbioru po weekendzie a ja wale od razu w piatek z rana na otwarcie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
charger 3 Napisano 3 Grudzień 2013 (edytowane) Panowie, potrzebuję fachowej porady :) Mam zamówione Anniversary Edition z darmową dostawą do salonu Empiku za 239 zł. Pytałem się na empik.com o datę dostarczenia gry i powiedzieli mi że są to 1-2 dni robocze od momentu wysyłki - czyli prawdopodobnie będzie do poniedziałek. I teraz mam cholerny dylemat, bo przez weekend chyba umrę czekając na grę, a są to moje ostatnie dni urlopu. Od poniedziałku mam standardowo robotę do 16:30 przez cały tydzień. Jeśli zamówię przedpremierowo na PSN standard w tej samej cenie, to w piątek rano mógłbym już upalać auta (PSN nawet podaję, że dostępna będzie 5.12) :) Co wybrać? :) PS widzieliście to? nie jest to jakiś wałek? nawet na psn jest tylko standardowa edycja do pobrania. http://allegro.pl/gran-turismo-6-anniversary-edition-pl-ps3-nowa-i3760079598.html Czytaj to http://www.granturismo.pl/forum/gran-turismo/zakup-gt6-w-wersji-cyfrowej-na-allegro-uwaga-na-oszustow-t8120.html Normalnie GT6 w zwykłej edycji w PS Store kosztuje 239 zł, a AE 279 zł. Grę będzie można pobrać na dysk już w czwartek, ale odpalić w piątek 6 grudnia w dniu premiery Edytowane 3 Grudzień 2013 przez charger 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 3 Grudzień 2013 ja się nawet w czwartek po pracy chyba przejadę z ciekawości ;) a ludzie mający jakiekolwiek wątpliwości do tej gry nie powinni wogóle wchodzić w ten temat !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 3 Grudzień 2013 (edytowane) Dzięki za info charger. Ja tez biore w empiku ale nie zamawialem na stronie empika bo faktycznie gra bedzie do odbioru po weekendzie a ja wale od razu w piatek z rana na otwarcie... A coś wiadomo nt cen Empikowych/w salonie? Zwykle mieli ceny wzięte z kosmosu, coś się mogło zmienić w przypadku GT6? Coraz bardziej zastanawiam się nad rezygnacją z preordera - co to za preorder, na którego trzeba czekać 3 dni dłużej... tylko tego anniversary trochę szkoda. Z drugiej strony to tylko blaszane pudełko i 15 wirtualnych samochodów. W sumie będzie do wyboru 1200 innych, więc za dużo nie stracę, a steelbooka mógłbym dokupić na allegro, gdybym miał bardzo ochotę :) Edytowane 3 Grudzień 2013 przez sharent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
charger 3 Napisano 3 Grudzień 2013 Empik pewnie będzie miał jakieś 209 zł za zwykłą w edycje, oraz 239 zł za AE w dniu premiery, potem mogą podwyższyć. Ja zamówiłem zwykłą edycje z PSN, ze znajomym, przy zakupie zdrapkami kosztowało nas to po 115 zł na głowę. Pierwotnie chciałem kupić w Empiku, ale jednak prawie 100 zł piechotą nie chodzi:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jets 17 Napisano 3 Grudzień 2013 Właśnie wycofuję swój preorder i gratuluję szczerze współczując fanom tego (s)hitu. Ten crap warty jest 50 zł z przesyłką w wersji z DLC i innymi paczami. Patrząc na to pseudo nowe GT myślę, by przerzucić się na X-klocka ONE i Forze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 3 Grudzień 2013 Coraz bardziej zastanawiam się nad rezygnacją z preordera - co to za preorder, na którego trzeba czekać 3 dni dłużej... tylko tego anniversary trochę szkoda. Z drugiej strony to tylko blaszane pudełko i 15 wirtualnych samochodów. W sumie będzie do wyboru 1200 innych, więc za dużo nie stracę, a steelbooka mógłbym dokupić na allegro, gdybym miał bardzo ochotę :) Ja wziąłem preordera w media markt, zwykłą wersję. Kosztowało mnie to 29zł. W dzień premiery idę do media, pokazuje paragon z zakupionym preorderem i cena zwykłej wersji jest obniżona o te 29zł. Aha, do preordera dodają mi 10 aut anniversary edition ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 3 Grudzień 2013 http://youtu.be/bAa-cH8Y1PM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 3 Grudzień 2013 (edytowane) Hmm, pamiętam jak preorder f1 2012 kupiłem za ok. 180 zł, a w empiku chcieli 229 zł. Stąd zastanawia mnie empikowa cena gt6. Do mediamarktu nawet bym się przeszedł po taki preorder, ale trochę daleko mam. Mam jednak pytanie - czy taki papierowy preorder kupiony np. w empiku mogę wykorzystać w mediamarktcie, czy tylko w sklepie, w którym go kupiłem? PS aha, preorder na empik.com anulowałem :) Edytowane 3 Grudzień 2013 przez sharent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 3 Grudzień 2013 Tymczasem gdzieś w PL... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 3 Grudzień 2013 Wszystko jasne, ale czy ktoś ogarnia co to są te gwiazdki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 3 Grudzień 2013 Gwiazdki dostaje się za miejsca w poszczególnych wyścigach kariery. Aby odblokować dalsze wyścigi trzeba zebrać określoną ilość gwiazdek. Tutaj na filmie widać te gwiazdki :) http://youtu.be/HqCuhDD708A?t=15m7s 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 3 Grudzień 2013 Ja zrezygnowałem z empikowego preordera na rzecz tego w euro ;) 20zł więcej ale mam pewność że grę dostanę na pewno przed weekendem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klayman85 10 Napisano 4 Grudzień 2013 Tymczasem gdzieś w PL... Widziałem już tę fotę na Gtplanet, ale nie dziwi was trochę to, że któryś z naszych rodaków ma 50% gry w 10 godzin i przy niecałych 2 mln kredytów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 4 Grudzień 2013 87 wyścigów w czasie prawie 11 godzin co daje nam około 8 wyścigów na godzinę. Wynik realny, biorąc pod uwagę że Prawie wszystkie wyścigi oprócz endurance'ów mają 2-5 okrążeń. Mnie już niepokoi aerodynamika przy wyższych prędkościach. Tutaj GT-R pojechał 433km/h mając maks 1088 HP, na Gtplanet widziałęm r33 GTR 825HP, który jechał 425km/h. Viper 1371HP prawie 500km/h :/ Są to przesadzone wyniki niestety :/ http://www.gtplanet.net/bmw-m4-gt6/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 4 Grudzień 2013 Nie prowokuje kolego. Zimna kalkulacja. Nie ma jakiegoś skoku w jakości. Używkę pewnie kupię bo jednak we wszystkie GT grałem i głupio byłoby jakąś część pominąć niemniej jednak mam takie wrażenie, że 6 część GT jest tym samym co GOW:A. Pożegnanie z generacją i tym samym zarobienie jeszcze czegoś na pożegnanie. Samą serię GT uwielbiam. Ja również nie kupię w premierę, ale raczej z powodów finansowych. GoW:W to "popierdółka" na kilka godzin, kolejna edycja peestrójkowego pokazu graficznego. GT żeby jako tako ograć trzeba spędzić kilkaset godzinek. Stosunek jakości do ceny i spędzonego z grą czasu jest bardzo wysoki dlatego fani GT nawet powinni to brać na premierę. Ja żałuję, że nie mogę sobie na to pozwolić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach