drops 17 Napisano 10 Grudzień 2013 Ja mam pytanie do osób grających na dfgt, nie macie tak że aby utrzymać audi quatro na festiwalu prędkości w miare na lini przejazdu trzeba się sporo nakręcić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 10 Grudzień 2013 Kody na pakiet precyzji właśnie wylądowały na mailu :) Wieczorem wprowadzamy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 10 Grudzień 2013 Do mnie też właśnie na skrzynkę mailową dotarł kod na pakiet precyzji Dodam że gra była zamówiona w rtv euro agd więc jak ktoś nie dostał to pisać i się upominac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 10 Grudzień 2013 Ja mam pytanie do osób grających na dfgt, nie macie tak że aby utrzymać audi quatro na festiwalu prędkości w miare na lini przejazdu trzeba się sporo nakręcić? no samochod jest troszke narwany, ale bez przesady :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 10 Grudzień 2013 Też dziś otrzymałem upragniony kod :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomRS 2 Napisano 10 Grudzień 2013 Ja też uważam, że to co najważniejsze, czyli model jazdy został udoskonalony. Nowe menu w grze też robi wrażenie bardziej przemyślanego i funkcjonalnego. Grafika jest naprawdę zupełnie wystarczająca, a biorąc pod uwagę, że technicznie ps3 to sprzęt który ma 7 lat, to jest naprawdę dobrze. Jak dla mnie, to do poprawienia mógłby być dźwięk silników. No i szkoda, że nie można przenieść licencji i stanu konta chociażby z gt5. Byłby fajny bonus dla wiernych użytkowników :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaliskox 21 Napisano 10 Grudzień 2013 a ja mam pytanie za 100 punktow , umie ktos przejsc te kasowanie pacholkow w czasie 21 sekund ? :P bo troche to trudne szczerze mowiac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 10 Grudzień 2013 Zrobić dodatkową licencję, po przejściu której opcja importu z GT5 staje się aktywna. I po krzyku ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiush 1 Napisano 10 Grudzień 2013 hej, Czy ktoś kojarzy błąd dzięki któremu gracz otrzymuje 20 mln kredytów? Mam nadzieje ze zaraz nie oberwe tekstami ze niszcze przyjemność z gry. Jestem po prostu ciekaw. Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 10 Grudzień 2013 a ja mam pytanie za 100 punktow , umie ktos przejsc te kasowanie pacholkow w czasie 21 sekund ? :P bo troche to trudne szczerze mowiac :P To jest banalne. Zbijaj pachołki jak kręgle, tymi szarymi blokami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grumszak 6 Napisano 10 Grudzień 2013 2 trofki mozna wbic 1 za 500 a 2 za 5000 pacholkow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaliskox 21 Napisano 10 Grudzień 2013 dzieki za podpowiedz panowie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lingerine 18 Napisano 10 Grudzień 2013 (edytowane) Błąd na 20 mln działa, wystarczy przyjąć jako prezent Mercedesa z Vision GT, następnie po krótkim intro NIE klikać że chcemy go teraz używać. Wyjść z gry. Usunąć Patch 1.01 z poziomu menu konsoli. Wyłączyć połączenie internetowe w opcjach konsoli. Włączyć grę. Sprzedać przedmiotowego Mercedesa i wpada 20 mln kredytów. Z tego co czytałem na gtplanet, jest tez film na yt, to każda sprzedaż, nawet później zakupionego za 1mln poajzdu Mercedes VisionGT skutkuje otrzymaniem 20 mln.. Zatem można np. kupić sobie pojazdy jakie się chce, zostawić ponad 1mln kredytu, kupić Mercedesa VGT i tak w kółko.. Sam tego nie robiłem i cały czas się wzbraniam, w grze nie liczą się dla mnie kredyty tylko przyjemność z jazdy, ale z drugiej strony to dobry pstryczek w nos mikrotranzakcjom :) Pozdrawiam :) Edytowane 10 Grudzień 2013 przez Lingerine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiush 1 Napisano 10 Grudzień 2013 Błąd na 20 mln działa, wystarczy przyjąć jako prezent Mercedesa z Vision GT, następnie po krótkim intro NIE klikać że chcemy go teraz używać. Wyjść z gry. Usunąć Patch 1.01 z poziomu menu konsoli. Wyłączyć połączenie internetowe w opcjach konsoli. Włączyć grę. Sprzedać przedmiotowego Mercedesa i wpada 20 mln kredytów. Z tego co czytałem na gtplanet, jest tez film na yt, to każda sprzedaż, nawet później zakupionego za 1mln poajzdu Mercedes VisionGT skutkuje otrzymaniem 20 mln.. Zatem można np. kupić sobie pojazdy jakie się chce, zostawić ponad 1mln kredytu, kupić Mercedesa VGT i tak w kółko.. Sam tego nie robiłem i cały czas się wzbraniam, w grze nie liczą się dla mnie kredyty tylko przyjemność z jazdy, ale z drugiej strony to dobry pstryczek w nos mikrotranzakcjom :) Pozdrawiam :) A jeśli już jeździłem tym Mercedesem? ?:-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gemboyrob 2 Napisano 10 Grudzień 2013 (edytowane) Jeśli zrobiłeś tak, jak jest napisane, to da się - wziąłeś prezent(wybrałeś, żeby samochód nie był "teraz używany", a potem też go nie ustawiałeś), a następnie wyszedłeś do XMB, usunąłeś patch 1.01 i wróciłeś do gry z odłączonym netem, to zauważyłeś że ten patch dodaje tego Mercedesa(w wersji 1.00 nie ma w ogóle go w menu głównym). Tym samym gra nazywa go [2055] i da się go sprzedać. Gra oferuje ponad 300mln kredytów za niego, ale że przekracza to max il. kasy, to dostajemy tylko 20mln. Sam odebrałem samochód wczoraj, a dopiero przed godziną spróbowałem tego tricku i właśnie przez tę ostatnią godzinę wydawałem zarobione kredyty. Kupiłem jakieś 40 wozów. ;) Teraz ściągam patcha, z ponad milionem kredytów na koncie, kupię wóz i chyba znowu zarobię 20mln. Przydadzą się. Edytowane 10 Grudzień 2013 przez gemboyrob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gemboyrob 2 Napisano 10 Grudzień 2013 Za drugim razem też zadziałało, więc jeśli ktoś ma ochotę i potrzebę to niech wykorzystuje do woli. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiush 1 Napisano 10 Grudzień 2013 Za drugim razem też zadziałało, więc jeśli ktoś ma ochotę i potrzebę to niech wykorzystuje do woli. ;)Widzę ze mogę sprzedać ale się boje :-) popsuje mi to cała radość z gry? ?;-) z drugiej strony kiedyś dużo grałem we forze i to mój pierwszy GT ale wtedy łatwiej było o kasę na auta a tutaj bieda z nędza mimo że wszystkie wyścigi jadę na 3 gwiazdki. .. dylematy:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik 1 Napisano 10 Grudzień 2013 Czy po wszystkim będzie można mieć Mercedesa jako prezent ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiush 1 Napisano 10 Grudzień 2013 Czy po wszystkim będzie można mieć Mercedesa jako prezent ?Mam nadzieje :-) ładne autko :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gemboyrob 2 Napisano 10 Grudzień 2013 Czy po wszystkim będzie można mieć Mercedesa jako prezent ? Musisz go potem kupić za milion, więc zostawiasz sobie z tych 20 tyle ile trzeba i karuzela się kręci. Widzę ze mogę sprzedać ale się boje :-) popsuje mi to cała radość z gry? ?;-) z drugiej strony kiedyś dużo grałem we forze i to mój pierwszy GT ale wtedy łatwiej było o kasę na auta a tutaj bieda z nędza mimo że wszystkie wyścigi jadę na 3 gwiazdki. .. dylematy:-) Moim zdaniem nie psuje radości z gry, bo radość leży w jeździe samochodami, a nie grindowaniu wyścigów, żeby na te samochody zarobić. Nie mówiąc już o ludziach, takich jak np. ja, którzy w GT5 mieli ogromne garaże poprzez taki grind, a teraz musimy od początku wszystko robić. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik 1 Napisano 10 Grudzień 2013 Czyli to, jak bierzemy Merola za prezent to przypisuje się to do konta, a nie na zapis gry ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gemboyrob 2 Napisano 10 Grudzień 2013 Ale zapisu gry nie usuwasz, jaki miałoby to sens? ;) Usuwasz jedynie dane gry, w tym przypadku TYLKO plik z patchem 1.01, który przyrasta wraz z czasem gry jeśli umożliwiłeś to w opcjach(ma 1207mb, a po jednym dniu solidnej gry u mnie miał już prawie 4gb). Po prostu ten Mercedes jest dodany w patchu i bez łatki gra głupieje, to nie jest grzebanie w zapisie gry itd, po prostu wykorzystanie małego błędu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 10 Grudzień 2013 (edytowane) Kasa przyjdzie sama z czasem. Takie zabiegi to totalne psucie sobie zabawy, oczywiście to moje zdanie. Edytowane 10 Grudzień 2013 przez mataman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
micromic 2 Napisano 10 Grudzień 2013 Kasa orzyjdIe sama z czasem. Takie zabiegi to totalne psucie sobie zabawy, oczywiście to moje zdanie. Ja bym chętnie sprzedał kasę za kasę realną w takiej grze :P natrudziłbym się, zagrał sobie i zarobił :D Jak to miało miejsce i jeszcze chyba ma w D3 na PC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 10 Grudzień 2013 (edytowane) Pójdzie aktualka, wyzerują garaż i będzie płacz ;) Edytowane 10 Grudzień 2013 przez mataman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach