andryush 48 Napisano 11 Grudzień 2013 Mnie kusi, ale chyba wytrzymam bez tych pieniędzy. Fajnie się katuje jedno autko, przypominają mi się czasy GT2 na PSX, gdzie jak się dorwało jedną fajną brykę, to chciało się wszystkie wyścigi nią przejechać :) Swoją Alfę MiTo nieźle stuningowałem, drogi trzyma się pięknie, szkoda tylko, że online nie mogę trafić na pokój gdzie mógłbym się nią normalnie pościgać :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shatan 48 Napisano 11 Grudzień 2013 (edytowane) Ja też chętnie bym posmigal z kimś na zasadzie to samo auto i ten sam tuning. Jak ktoś szuka kompana do takiej jazdy to pisać na priv. Jeżdżę bez asyst i na kierownicy Edytowane 11 Grudzień 2013 przez Shatan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 11 Grudzień 2013 Jakie to ma znaczenie? Poprzewracało Wam się w głowach - jest możliwość pójścia na skróty to koniecznie trzeba to zrobić...Delektujcie się tą grą, zaliczajcie, wygrywajcie, zapracujcie na fury. Przypominacie mi trochę tych zombie, którzy grają w WOWa i expują - dla Was naprawdę nie ma wielkiej różnicy w co gracie, ważne żeby system się zgadzał :) @Sieniu: dobra inicjatywa, jeśli będę miał większą regularność oraz zaopatrzę się w kierownicę - na pewno wbiję :) Inna sprawa, że styczniowy update może nieco odmienić podejście do umawiania eventów online (jeśli nie zrewolucjonizuje). Pytanie na szóstkę: ile robicie w season challenge Mercedesem Vision GT? Nie chciało mi się długo rankingu przewijać ale Polaków za wielu nie widać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 11 Grudzień 2013 (edytowane) Jakie to ma znaczenie? Poprzewracało Wam się w głowach - jest możliwość pójścia na skróty to koniecznie trzeba to zrobić...Delektujcie się tą grą, zaliczajcie, wygrywajcie, zapracujcie na fury. Przypominacie mi trochę tych zombie, którzy grają w WOWa i expują - dla Was naprawdę nie ma wielkiej różnicy w co gracie, ważne żeby system się zgadzał :) Nie rozumiem trochę co ma znaczyć ostatnie zdanie odnośnie systemu, ale mniejsza o to... ja i tak mam już dosyć gier-odmóżdżaczy i na pewno celowo nie będę sobie psuć zabawy z GT6, bo się da... Fajnie, że tym razem trzeba troszeczkę pomyśleć i pokombinować, żeby zarobić kasę i ją dobrze wydać. Najbardziej w obecnej sytuacji boli mnie to, że online znajdzie się właśnie wielu cwaniaczków co skorzystali, i nie da rady się z nimi ścigać bo nie ma czym... Edytowane 11 Grudzień 2013 przez andryush Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiush 1 Napisano 11 Grudzień 2013 Nie rozumiem trochę co ma znaczyć ostatnie zdanie odnośnie systemu, ale mniejsza o to... ja i tak mam już dosyć gier-odmóżdżaczy i na pewno celowo nie będę sobie psuć zabawy z GT6, bo się da... Fajnie, że tym razem trzeba troszeczkę pomyśleć i pokombinować, żeby zarobić kasę i ją dobrze wydać. Najbardziej w obecnej sytuacji boli mnie to, że online znajdzie się właśnie wielu cwaniaczków co skorzystali, i nie da rady się z nimi ścigać bo nie ma czym... Macie racje :-) idę zbierać na Focusa :-) pytanie. .. kiedy mi się oblokuje prezent - mercedes? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 11 Grudzień 2013 Chodziło mi o to, że droga na skróty to zawsze słaba droga. Jeśli lamusów, którzy korzystają z cheatów byłoby mało - rywalizacja miała by naprawdę znaczenie. Tymczasem lam jest całkiem sporo, na moje oko spokojnie ponad 50% tych, którzy wypowiadają się w tym wątku. Nie widzę w tym sensu. Kto świadomie zostaje lamą? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 11 Grudzień 2013 Fakt, pozostaje tylko albo wykorzysać ten glitch i kupić coś do online, albo ścigać się tylko ze znajomymi, którzy nie oszukiwali :P Z tym drugim może być ciężko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 11 Grudzień 2013 Kto świadomie zostaje lamą? ;) Na pewno ten kto nie wykorzysta nadarzającej się okazji. Przecież zawsze możesz kupić sobie kredyty w grze za prawdziwą kasę i być na równi z cheaterami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 11 Grudzień 2013 Niektórym to i kupa kredytów nie pomoże, i tak będą w multi po dupie dostawać. :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DatSheffy 2 Napisano 11 Grudzień 2013 Jak kupiłem cyfrową wersję z PS Store to rozumiem, że bug na kasę nie działa? W folderze z plikami gier na PS3 nie mam czegoś takiego jak patch 1.01 do GT6. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 11 Grudzień 2013 (edytowane) :rofl:Niestety, glitch ponoć nie działa w wersji cyfrowej.)) Edytowane 11 Grudzień 2013 przez andryush Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DatSheffy 2 Napisano 11 Grudzień 2013 Ponoć? Chcę wiedzieć czy jest ktoś kto mimo ściągniętej gry wykorzystał ten cheat. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sycho Sid 3 Napisano 11 Grudzień 2013 (edytowane) Też bym chciał wiedzieć bo też mam wersje cyfrową. Kurcze denerwuje mnie to że przed wyścigiem nie da sie sprawdzić jakie auta biorą udział w grze i ile mają PO bo nie bardzo wiem jakie auto kupić do danego wyścigu a z tych aut co są napisane przed wyścigiem żadne nie jeżdzi w danym evencie Edytowane 11 Grudzień 2013 przez Sycho Sid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lingerine 18 Napisano 11 Grudzień 2013 Glitch nie dziala dla wersji cyfrowych. Zdobycie kredytow w opisany sposob nie powoduje, ze ktos bedzie gral lepiej. To tak jakby ktos napisal, ze kupno gry w wersji Anniversary to oszustwo bo dostaje sie ulepszone modele. Kupno takiej wersji uznaje, podobnie jak powiedzial Kaz, jako swego rodzaju hold zlozony konsoli poprzedniej juz generacji. Raz jeszcze powtorze, lepszego czasu nikt nie wykreci od osoby ktora z bledu nie skorzystala, wiec pietnowanie tych ludzi uwazam za hipokryzje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mk1982 2 Napisano 11 Grudzień 2013 Tym sposobem producent zepsuł zabawę on-line. Dwa to ciekawe ile stracą na tym kasy, pewnie grube miliony i jakiś specjalista za to beknie. Wykorzystanie tego błędu to jak zrobienie mięśni koksami. Droga na skróty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksawery_GT 24 Napisano 11 Grudzień 2013 (edytowane) To teraz zamiast siedzieć na forum i narzekać, trzeba się zmobilizować i nakupić tych kredytów z mikro-transakcji, to w jakiejś części poprawi ich finanse :laugh: Edytowane 11 Grudzień 2013 przez Ksawery_GT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 11 Grudzień 2013 (edytowane) Gadacie głupoty, działa na wersji cyfrowej ale trzeba usuwać całą grę i pobierać ją od nowa ;) Save z gry zostaje ciągle na dysku ;) Tako rzecze GTPlanet :D Edytowane 11 Grudzień 2013 przez gibki8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 11 Grudzień 2013 Ten myk na 20 baniek to rozumiem ma taki minus, że licencje itd musimy przechodzić od nowa? I jeszcze jedno - w portfelu też możemy upchac max 20 mil? PS. Alfa Mito, nadal mryga mi światłami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaskiniowiec95 257 Napisano 11 Grudzień 2013 Na cyfrowej też działa. Sprawdziłem na sobie ;). Delta wing to od dawna jest w salonie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiush 1 Napisano 11 Grudzień 2013 Ten myk na 20 baniek to rozumiem ma taki minus, że licencje itd musimy przechodzić od nowa? I jeszcze jedno - w portfelu też możemy upchac max 20 mil? PS. Alfa Mito, nadal mryga mi światłami... Nie trzeba od nowa. Save zostaje. Ja póki co gram bez 20mln z nadzieją ze kasy będzie później więcej. .. auta jako nagrody są żenujące. .. nie wiem jak będzie w dalszych klasach? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 11 Grudzień 2013 Tak się zastanawiałem. Skoro w wersji 1.0 nie ma Deltawinga to czy ten sam patent zadziała z tym samochodem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 11 Grudzień 2013 (edytowane) Nie trzeba od nowa. Save zostaje. Ja póki co gram bez 20mln z nadzieją ze kasy będzie później więcej. .. auta jako nagrody są żenujące. .. nie wiem jak będzie w dalszych klasach? ? Ja tęsknię za rozwiązaniem z GT3 - 4 sztuki aut do wygrania i losowanie po wygranej serii wyścigów... Jakież to były emocje! Jaki to był zawód, jeśli losowanie zatrzymało się na sylwetce nie tej bryki o której marzyłem... ahh! http://www.tubechop.com/watch/1734244 I ta muzyczka :biggrin: Edytowane 11 Grudzień 2013 przez andryush Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiush 1 Napisano 11 Grudzień 2013 Ja tęsknię za rozwiązaniem z GT3 - 4 sztuki aut do wygrania i losowanie po wygranej serii wyścigów... Jakież to były emocje! Jaki to był zawód, jeśli losowanie zatrzymało się na sylwetce nie tej bryki o której marzyłem... ahh! http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ArMYAFzDTP8 I ta muzyczka :D :D :D http-~~-//www.youtube.com/watch?v=bYOf887AH3Y I to pewnie było super. Ale jeśli za max gwiazdek dostałem clio rs to chyba na zbyt dużo nie ma co liczyć w kolejnych etapach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 11 Grudzień 2013 Może sęk w tym, że to zawody z najniższej klasy, dla amatorów, to i bryka dla początkujących :P Ja ostatnio za coś wygrałem KTM X-Bow Street i w sumie cieszę się z takiej nagrody :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skapol 10 Napisano 11 Grudzień 2013 (edytowane) Ja gram amatorsko ale jak zdobyc te 20 mln bo nie wiem o czym piszecie... moze ktos mi to wytłumaczy... dodam że mam zwykła wersje gry a nie anniwersary i taka na płycie a nie cyfrową... może być na PW jak to jakieś tajemnice... Edytowane 11 Grudzień 2013 przez skapol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach