Przemek_07 170 Napisano 4 Sierpień 2012 Gra ktoś? Gra od SEGI. Myślę, że warto dać jej szansę jak cena trochę spadnie. Tytuł chyba obowiązkowy dla wszystkich trophy whores. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asull 155 Napisano 4 Sierpień 2012 Wcale tak łatwo nie jest.Grałem w tą grę na pc i niektóre dyscypliny są dosyć wymagające na najwyższym poziomie trudności.W dodatku różnorakie challenge itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 4 Sierpień 2012 oglądam właśnie gameplaye z tego tytułu i na prawdę podoba mi się,dawno nie gralem w tytuł z okazji igrzysk(ostatni raz to byka gra Ateny 2004 jeszcze na ps2) tylko trochę cena wysoka jak na takiego sezonowca niech tylko stanieje do 80-100zl biorę w ciemno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 4 Sierpień 2012 ja tak samo a wie ktos ile jest konkurencji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 4 Sierpień 2012 (edytowane) 31 Edytowane 4 Sierpień 2012 przez LionelPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyrol22 1 Napisano 6 Sierpień 2012 ja mialem jakas lakkoatletyke tego typu,tylko starsza wogule sie niedalo grac na konsoli mega trudne i niewiem jak zrobili ta olimpiade........niech ktos,sie podzieli opinia....ciekawe czy jest siatkowka hihi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 6 Sierpień 2012 ja mialem jakas lakkoatletyke co to jest Lakkoatletyka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyrol22 1 Napisano 6 Sierpień 2012 (edytowane) co to jest Lakkoatletyka? nie badz taki madrY cFaniaczku ;] Edytowane 6 Sierpień 2012 przez Pyrol22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol676 0 Napisano 8 Sierpień 2012 Kto sie pisze na te dwa trofea, dodajemy do znajomych siebie, najpierw jeden wygrywa pozniej drugi. PSN: Karol1994 ,, Social Sports Play an Online Tournament with one or more friends Take on the World Win an Online Tournament Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 8 Sierpień 2012 Z tym to do działu on-line lub na trophyhunters. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mta1993 0 Napisano 8 Sierpień 2012 Ja mam takie pytanie co do trofeum pobij wszystkie swoje rekordy(personal best) ... Czy to musi zostać pobite na wszystkich playerach na których zaczynałem gre czyli 4??? Bo grałem od nowości z kumplami przy jakimś piwku no i nie wiem czy na 4 to musze pobijać czy nie... Jak ktoś się orientuje to proszę o odpowiedź, a dodam tylko że jako player 1 pobiłem wszystkie personal besty... A co do gry to świetna i nie żałuje wydanych pieniędzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol676 0 Napisano 8 Sierpień 2012 No gra jest swietna, zwłaszcza jak sie w kilka osob na jednej konsoli, bardzo duzo zabawy, a najwiecej jest w jezdzie na rowerkach w kółko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyrol22 1 Napisano 11 Sierpień 2012 ja mialem kiedys BEJING 2008...masakra niedalo sie w to wogule grac,napierdzielalem tymi analogami a goscie wogule.np nie biegali,niewspomne o rzucie mlotem,czy skokach....tez to miala SEGA , wiec jakos boje sie wydawac 170zl na ta gre bo niewiem jakby,sie w to gralo...tamta po 2 dniach oddalem do komisu..... wiec co poradzicie??......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 11 Sierpień 2012 poczekać na przecene? kupić na allegro/ebayu używke? pozyczc od kogoś i sprawdzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 11 Sierpień 2012 (edytowane) Mi się ta gra bardzo spodobała, daje bardzo dużo rozrywki. Ktoś pytał czy jest siatkówka - jest plażowa. I ta plażowa jest wykonana jak dla mnie świetnie, bardzo bym chciał pełnoprawną grę o siatkówce na tym silniku. Grę bardzo polecam, nawet dla osób które się lekkoatletyką nie interesują, bo sama gra daje dużo funu. O 200 post Edytowane 11 Sierpień 2012 przez RandyOrtonRKO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejf 22 Napisano 13 Sierpień 2012 a w porównaniu ze sport championship i grą movem ?? ktoś grał w oba tytuły i porówna ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol676 0 Napisano 16 Sierpień 2012 Mi się ta gra bardzo spodobała, daje bardzo dużo rozrywki. Ktoś pytał czy jest siatkówka - jest plażowa. I ta plażowa jest wykonana jak dla mnie świetnie, bardzo bym chciał pełnoprawną grę o siatkówce na tym silniku. Grę bardzo polecam, nawet dla osób które się lekkoatletyką nie interesują, bo sama gra daje dużo funu. O 200 post Siata chyba akurat jest najgorsza, wszystko fajnie dopoki sie gra z kompem, a gdy grasz z kims to ten ktory serwuje zawsze wygrywa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 26 Grudzień 2012 Ile kontrolerow jest potrzebne do grania ze znajomymi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach