Skocz do zawartości
alfik

Metal Gear Solid V

Rekomendowane odpowiedzi

niby sa ale bez loga PS4 itd wiec one takie nijakie są jak dostane gre to zrobie taka normalna okladke z takim przodem :)

takie cos mam na mysli

http://s18.postimg.org/nsey90j49/MGS5.jpg

Edytowane przez Chazy_Chaz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta okładka coś ktoś zrobił w stylu VHS i tak wygrywa wszystko. Ciekawe dlaczego ludzie są w stanie za darmo zrobić milion razy lepszy projekt, niż pajace co biorą za to gruby hajs.

Tutaj okładka o której mówię:

ef0aa5b7c6b87ee6eb138339eb3b8d37.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo ci za gruby hajs nie są fanami, dla nich to kolejna robota do odwalenia.

Wykonują ją tak, by klient był zadowolony. A że nie my jesteśmy ich klientem to efekt jest jaki jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odklada sprzedaje gre, a ze fan i tak kupi, no to trzeba poszerzyc potencjalna klientele. Taka sytuacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez myślę nad zrobienie własnego covera, w sumie tym się specjalizuję :) I mysłałem nawet aby w swojej drukarni wydrukować pełno okładek z napisem A HIDEO KOJIMA GAME i rozdawać na premierze fanom w empiku jako pamięc o Hideo :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na poprawę humoru: specjaliści z magazynu Pixel biorą się za historię MGSa :D zdjęcie z forum polygamii.

Leżę i kwiczę :D

Dla nieznających Snake Eatera - to nie jest zdjęcie The Boss ;)

post-52237-14406704459491_thumb.jpeg

Edytowane przez Silvena
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamięć Cię nie myli, w przeciwieństwie do redaktorzyn z Pixela :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż piekło zamarzło!

(Przypominam, że grałem tylko w MGS i MGS2) Odpaliłem dziś z rana MGS: GZ, a grę miałem od kilku miechów :P ale jakoś nie mogłem się zebrać do tego japońskiego badziewia...

Ale po chwili przywyknięcia do "specyfiki" tej produkcji STWIERDZAM, że jako skradanka/gra taktyczna (bo dla mnie to nie, żadna pozycja kultowa)  jest NIESAMOWICIE TŁUSTA :D

POLECAM każdemu :D !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Digi ju filti kazul...ograj chociaż mgs3 przed premiera PP. Wtedy będziesz miał pełny obraz tego co doprowadziło do Gz i PP. Gra sama w sobie jest na jakieś 12godzin więc na spokojnie ograsz.

Wysłane z kota podlaczonego do pralki za pomocą szpadla aka TapTalk. Więc nie wołajcie mnie na sb. now Free

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na poprawę humoru: specjaliści z magazynu Pixel biorą się za historię MGSa :biggrin: zdjęcie z forum polygamii.

Leżę i kwiczę :biggrin:

Dla nieznających Snake Eatera - to nie jest zdjęcie The Boss ;)

attachicon.giftapatalk_1440670662792.jpeg

To już wiadomo czemu na końcu MGS3 mówią że "The Boss" spełniła swoją misję ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja szybkie pytanko do tych co ograli MGS: GZ

Po uratowaniu Chico i Paz + wszyscy inni więźniowie

mam cutscenkę i to już wsio??

Pytam bo na YT są oprócz filmików z tej misji Ground Zero jakieś inne typu: "SIDE OPS"

A ja tam nic nie mam takiego w MENU, czy po prostu to podczas samej misji w GZ można dodatkowe cele robić?? Pytam bo w jednym filmiku Intel Operative Rescue gościu z helikoptera strzelał do innych, a ja jakoś nie widzę możliwości podczas tej misji... (gdzie tam helikopter, oprócz tego który nas już zabiera :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jup...cutsceene i po sprawie. Jak przelecą napisy to będziesz miał opcję w grze gdzie wybierasz inne misje poza główną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wogole jestem do tyłu z fabuła, mam rozumieć że w ground zeroes gramy big Bossem, w V gramy big Bossem, a Pan z trailerów co w szpitalu, stoi i się trochę pali to zagadkowa postać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jup...cutsceene i po sprawie. Jak przelecą napisy to będziesz miał opcję w grze gdzie wybierasz inne misje poza główną.

Super bo po wszystkich cutscenach i napisach nan szare tło i ch...

I jak coś to po zamknieci aplikacji i odpaleniu ponownie mam z MENU GŁÓWNEGO tylko misje Groud Zero w reszcie znaki ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz buga...spróbuj przeskipować wsio cutsceenki i wtedy zobacz czy gra się zapisze. Też miałem z tym problem ale po trzech razach załapało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja szybkie pytanko do tych co ograli MGS: GZ

Po uratowaniu Chico i Paz + wszyscy inni więźniowie

mam cutscenkę i to już wsio??

Pytam bo na YT są oprócz filmików z tej misji Ground Zero jakieś inne typu: "SIDE OPS"

A ja tam nic nie mam takiego w MENU, czy po prostu to podczas samej misji w GZ można dodatkowe cele robić?? Pytam bo w jednym filmiku Intel Operative Rescue gościu z helikoptera strzelał do innych, a ja jakoś nie widzę możliwości podczas tej misji... (gdzie tam helikopter, oprócz tego który nas już zabiera :P)

Obecnie w ground zeroes jest BUG który powoduje że po zakończeniu misji głównej jak się skończy wstawka pojawia się czarny ekran, wtedy trzeba odczekać ok. dwóch minut i poleci jeszcze jedna wstawka i wtedy normalnie przejdzie do głównego menu i odblokują się dodatkowe misje oprócz głównej.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz buga...spróbuj przeskipować wsio cutsceenki i wtedy zobacz czy gra się zapisze. Też miałem z tym problem ale po trzech razach załapało.

Chyba nieźle jak złapałem RANK A, za 1 przejściem (a grałem w 1 i 2 tylko) :P więc to LATA temu ;)

PS: DZIĘKI chopy poszło :biggrin: (poczekałem i zaskoczyła ostatnia cutscenka) a po tym odblokowania powpadały... BTW Ground Zero można pyknąć w 20 minut spokojnie :P(z ratunkiem wszystkich) wystarczy dobra taktyka...

Edytowane przez DigitalMan_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś wie czy będzie można wyłączyć pomoce w stylu: widzenie przez ściany i te śmieszne baloniki? (dwie rzeczy które mnie irytują w tej grze).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiadomo już jakie propsy się dostaje za pociagniecie savow z Gz do PP?

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi