robert163 78 Napisano 30 Kwiecień 2013 Wybaczcie, że piszę to w tym temacie, ale nie mogę znaleźć takiego na forum "gry". Utknąłem nie wiem na jakim rozdziale, ale moja misja polega na znalezieniu psów księżniczki. Mam już 5 jeden oddał mi swój klucz i został w pierwszej wiosce. Jednego mam szukać a Agata Forest ale na wskazanej wysepce go nie ma i nie mogę go nigdzie znaleźć. Trzeci jest w Checkpoint ale nie mogę opuścić mostu. Dostałem od kretów jakiś żółty pojemnik, ale gdy chcę nim wyjść poza miasto to znika. A w Agata Forest mam napełnić duże wiadro wodą, ale nie mogę nic robić. Pomocy. Błąkam się i nic nie mogę zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 30 Kwiecień 2013 Pojemnik od kretów zanosisz w ramach mini-questa gościowi, czy sprzedawcy na samym początku Taka pass (lokacji z psami). Jeżeli odnajdziesz już wszystkie pięć psów w wiosce i je nakarmisz, to wtedy dostajesz zlecenie na odszkukanie kolejnych trzech poza wioską. Jeden jest w początkowej wiosce, przy ogórdku z warzywami. Drugi, jak wspomniałeś, w Agata Forest, a trzeci krainie wróbli, przy bambusach - tego zresztą poszukaj jako pierwszego, bo jest w tej samej lokacji co wioska z psami. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 30 Kwiecień 2013 Pojemnik od kretów zanosisz w ramach mini-questa gościowi, czy sprzedawcy na samym początku Taka pass (lokacji z psami). Jeżeli odnajdziesz już wszystkie pięć psów w wiosce i je nakarmisz, to wtedy dostajesz zlecenie na odszkukanie kolejnych trzech poza wioską. Jeden jest w początkowej wiosce, przy ogórdku z warzywami. Drugi, jak wspomniałeś, w Agata Forest, a trzeci krainie wróbli, przy bambusach - tego zresztą poszukaj jako pierwszego, bo jest w tej samej lokacji co wioska z psami. Ok pierwszy pies przy ogródku załatwiony. Drugi w Agata Forest nie bo nie mogę go znaleźć. Jest zaznaczony na wysepce ale go tam nie ma i w całym Forest go nie mogę znaleźć. Do królestwa gołębi nie mogę się dostać bo nie wykonałem misji, nie mogę znaleźć tej córki. A co zrobić z kobietą, która prosi mnie o napełnienie beczki wodą na festiwal? Czego mam użyć? W AF jest jeszcze ten mały, który znowu szuka psa i go też nie mogę znaleźć. Przez to nie mogę łowić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 30 Kwiecień 2013 Nie chce Ci psuć zabawy, więc napiszę tak: Najpierw udaj się do Sasa Sanctuary i uwolnij ptaszka od staruszków w Taka Pass.Później będziesz już wiedział jak napełnić pojemnik wodą, a następnie co trzeba zrobić na wysepce w Agata Forest. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 30 Kwiecień 2013 Nie chce Ci psuć zabawy, więc napiszę tak: Najpierw udaj się do Sasa Sanctuary i uwolnij ptaszka od staruszków w Taka Pass.Później będziesz już wiedział jak napełnić pojemnik wodą, a następnie co trzeba zrobić na wysepce w Agata Forest. Chodzi ci o tych dziadków co mieszkają w dolinie i chcą mnie zjeść? Jak się wchodzi to owija nas zła siła, tak? O to miejsce chodzi? W tym domku w suficie jest dziura zabita dechami. Jak ją rozwalić? Nie mogę pędzlem ani uderzeniem, albo po prostu jestem łamaga.;) Ale dzięki za informacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 30 Kwiecień 2013 (edytowane) Chodzi ci o tych dziadków co mieszkają w dolinie i chcą mnie zjeść? Jak się wchodzi to owija nas zła siła, tak? O to miejsce chodzi? W tym domku w suficie jest dziura zabita dechami. Jak ją rozwalić? Nie mogę pędzlem ani uderzeniem, albo po prostu jestem łamaga. ;) Ale dzięki za informacje. Tak chodzi dokładnie o nich. Dziurę w suficie rozwalasz z poziomu strychu, aby się do niego dostać musisz wejść po belce na dach. Deski zasłaniające dziurę traktujesz Power Slash'em albo Cherry Bomb (już nie pamiętam) :) Edytowane 30 Kwiecień 2013 przez Dilerus 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 30 Kwiecień 2013 Tak chodzi dokładnie o nich. Dziurę w suficie rozwalasz z poziomu strychu, aby się do niego dostać musisz wejść po belce na dach. Deski zasłaniające dziurę traktujesz Power Slash'em albo Cherry Bomb (już nie pamiętam) :) A no właśnie bombka, o niej zupełnie zapomniałem. Slash nie działa. Wielkie dzięki. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach