Patricko 8082 Napisano 15 Wrzesień 2012 Temat założony w wiadomym celu. W oficjalnych treningach biorą udział TYLKO uczestnicy Małej Ligi! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 21 Wrzesień 2012 To co zaczynamy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roki-81- 2 Napisano 21 Wrzesień 2012 Ja zaraz będe online, więc czemu nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 21 Wrzesień 2012 zaraz bede Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 22 Wrzesień 2012 Ktoś chętny na dziś na 20,00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 22 Wrzesień 2012 Z pewnością kliku chętnych się znajdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 22 Wrzesień 2012 No dzis byc powinienem byc... teraz ide lulu... ale tak ok 20 bede... ktos kto stawia serwer niechaj zaprosi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 22 Wrzesień 2012 Ja też postaram się być. Mati, jak bedziesz stawiał serwer to zostaw dowolność w wyborze skrzyni biegów ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mat3jroS 6 Napisano 22 Wrzesień 2012 Nagrajcie i pokażcie filmiki jeżeli możecie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 22 Wrzesień 2012 może i ja chętnie wpadnę z wami wygrać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 22 Wrzesień 2012 mam filmik z wczoraj ,tylko mój net bedzie go wysylal do jutra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 22 Wrzesień 2012 Ktoś chętny na dziś na 20,00 No proste że tak ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roki-81- 2 Napisano 22 Wrzesień 2012 Ja też bede. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 22 Wrzesień 2012 jakby co to się z chęcią pościgam dzisiaj o 20 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 22 Wrzesień 2012 i ja, i ja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 22 Wrzesień 2012 Kto stawia?? jakby co to ja moge... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 22 Wrzesień 2012 za 5 min stawiam serw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 22 Wrzesień 2012 Serwer Stoi... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 22 Wrzesień 2012 jaki ze mnie typ... tak objadałem się pizzą, że o was zapomniałem, ale już idę... o ile jeszcze się załapię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 22 Wrzesień 2012 dawaj własnie konczymy 1 przejazd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 22 Wrzesień 2012 dzięki za dzisiaj, przepraszam wszystkich za ew. kolizje. Jutro raczej mnie nie będzie więc najwczesniej pogramy w poniedziałek/wtorek. Do następnego:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 23 Wrzesień 2012 Ktoś dziś będzie w okolicach 20:00? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 23 Wrzesień 2012 Ja odpadam, dzis trzeba pozalatwiac inne sprawy... milego scigania. btw... matijad masz jakis filmik z naszych pierwszych testow?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 23 Wrzesień 2012 (edytowane) a mam ,tylko bez dzwięku Edytowane 23 Wrzesień 2012 przez matijad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Wrzesień 2012 Niech zgadne :P Grałeś na słuchawkach? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach