Patricko 8082 Napisano 4 Listopad 2012 Ja się zastanawiam po co Wy w ogóle włączacie online w innym celu niż ligowy :) Wiadomo, że tępa dzieciarnia tam gra tylko. Ja od wersji 2010 nie grałem w online w innym celu niż liga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 4 Listopad 2012 (edytowane) Trzeba mieć farta, by znaleźć tam wporzo ludzi. Ostatnio (przed patchem) udało mi się załapać na zacną własną sesję jakichś typów. Ustawili tylko 5 okrążeń i tak sobie jechali jak sprinty. Oczywiście przyłączyłem się i miałem godzinę dobrej zabawy. Niemal stała ekipka i co chwila zmiana toru. Gdy znalazł się delikwent psujący grę, to solidarnie wszyscy typa wyrzucali z pokoju Któregoś razu myślałem o zaproponowaniu tego wam, by pojeździć takie szybkie "piątki". Wszystkie zasady włączone, ale bez zniszczeń. Można dobrze spędzić czas. Bez nudów, bo tory co chwila się zmienia i ściganko bez ciśnień. A można ustawić przecież od razu kilka GP, by leciały po kolei, ale z tym nigdy nic nie wiadomo, bo gdy kogoś wyrzuci, to już nie wróci. Edytowane 4 Listopad 2012 przez MilczaR- 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 5 Listopad 2012 Raz chyba na testach jeździliśmy takie szybkie piatki. Jeździ sie elegancko, bo można w jeden wieczór kilka torów zaliczyć :P Faktycznie można się ustawić w tygodniu - "PL". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 5 Listopad 2012 (edytowane) Pamiętam, były takie "piątki", ale z Q, a tu chodzi mi bez Q. Setup na przypał i do przodu. Edytowane 5 Listopad 2012 przez MilczaR- 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 5 Listopad 2012 (edytowane) Pamiętam, były takie "piątki", ale z Q, a tu chodzi mi bez Q. Setup na przypadł i do przodu. Racja. Ciekawe czy uda się jeszcze w większej grupie przejechać przed startem ML. Edytowane 5 Listopad 2012 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
underact 8 Napisano 5 Listopad 2012 ja jestem rowniez za:) wiec jak cos to dajcie znac na forum jaki dzien i ktora godzina z checia sie dolacze. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 5 Listopad 2012 Dajcie znać kiedy, to na pewno dołączę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miro0412 4 Napisano 5 Listopad 2012 Jeśli robili byście takie coś to także bardzo chętnie dołączę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 5 Listopad 2012 Dzisiejsze testy z underact potwierdzily ze sam start jest najwiekszym testem umiejetnosci jak przetrwac w dziczy! Niestety mnie sie dzisiaj 2 razy nie udalo-startujac z 4'tego ladowalem ze strzalem w potylice na ostatnim miejscu.. i tak juz dojezdzalem do konca bo pozniej idzie juz normalnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 5 Listopad 2012 Widzę, że jakoś chętnych przybywa. Może skuszą się i kolejni. Po patchu będzie trzeba więc coś pomyśleć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 5 Listopad 2012 (edytowane) Ja też czekam, aż większa liczba osób się nazbiera. Jak najbardziej jestem za 5 lapsami bez Q. Czekam na info kiedy jeździmy. Jutro? Edytowane 5 Listopad 2012 przez Kasper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 5 Listopad 2012 Po patchu Ahh.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 6 Listopad 2012 Ja też czekam, aż większa liczba osób się nazbiera. Jak najbardziej jestem za 5 lapsami bez Q. Czekam na info kiedy jeździmy. Jutro? To może na czwartek się ustawmy ? Powiem szczerze, dziś i jutro CL więc wiecie jak jest :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 6 Listopad 2012 "Anglicy" mogą się już ustawiać nawet dziś. Ja jako że "Polak", to na razie czekam na patcha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 6 Listopad 2012 "Anglicy" sobie doskonale daja rade, przynajmniej Ci ktorzy chca jezdzic ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 6 Listopad 2012 Czemu musimy czekać do patcha? Chyba, że chodzi Ci o to, żeby łatwiej było przestawić się na nowe sterowanie. Wydaje mi się, że na padzie pewnie nic nie będzie czuć :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 6 Listopad 2012 Gdyz angielska wersja z polska bez patcha sie nie polacza online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 6 Listopad 2012 Wiem, że się nie połączą. Pytam, dlaczego nie możemy zagrać na wersjach PL przed patchem. Dobre nie było tematu. Czekamy zatem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 6 Listopad 2012 Wiem, że się nie połączą. Pytam, dlaczego nie możemy zagrać na wersjach PL przed patchem. Dobre nie było tematu. Czekamy zatem :) Przecież nas "polaków" jest mniej, niż "anglików" :) Dla mnie nie ma różnicy, czy odpalimy grę przed patchem, czy po patchu, ale jeśli odpalimy np. zaraz, to ilu nas się zjawi? 5? Jak "anglicy" odpalą, to też będzie ich 6? Właśnie dlatego, że PL nie połączy się z ENG, póki nie ma patcha, to stąd pomysł o czekaniu. Ale spoko, bo jutro pewnie już pojeździmy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
underact 8 Napisano 6 Listopad 2012 no ja dzis nie bede mogl ze wzgledu na LM:) Real podejmuje Borussie wiec odpadam:) jutro mnie mecze specjalnie nie interesuja;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 6 Listopad 2012 Ja tez dzisiaj odpadam z tego samego powodu, "the citizens" podejmuja ajax u siebie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 6 Listopad 2012 2-2 Borussia / Real A już myślałem że Dortumnd wygra bo cały mecz 2:1 było ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 23 Listopad 2012 Testy dziś godzina 19, stawiam serwer. Lista: 1.Klacza908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 23 Listopad 2012 Ja też powinienem być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 23 Listopad 2012 Wy zacznijcie pozniej te testy robic bo o 19 to trzeba wieczorynke obejrzec :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach