lennox 1641 Napisano 3 Grudzień 2012 (edytowane) Trenuj, trenuj bo na Malezji znowu mój tylni spoiler poogladasz ;) :) Oj trenować trzeba jeszcze dużo ale z wolnym czasem różnie bywa :) Edytowane 3 Grudzień 2012 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 3 Grudzień 2012 mataman: modl sie zeby go nie obejrzal z bliska! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 3 Grudzień 2012 (edytowane) hehe headshot`ów w odróżnieniu do innych raczej nie sprzedaję także o to Mataman może być spokojny :) Jakby było sucho w życiu by mnie nie dogonił :) A tak ma satysfakcję :banana: :banana: Edytowane 3 Grudzień 2012 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 3 Grudzień 2012 Jakby było sucho to bym jechał z przodu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 3 Grudzień 2012 Jakby było sucho to bym jechał z przodu A chyba że tak :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 3 Grudzień 2012 Singiel ma sie tak samo jak online? Chodzi mi o droge hamowania, przyczepnosc i cala reszte. Konserwacja PSN dzisiaj a cwiczyc jednk trzeba. Nie bede cwiczyl na TT bo to zupelnie inna bajka.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 3 Grudzień 2012 Nie jest tak samo. Online to coś na pograniczu TT i Quick Race jeśli chodzi o przyczepność i łatwość w prowadzeniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 3 Grudzień 2012 Wrr.. to mnie zmartwiles, bo przez konserwacje jeden dzien przygotowan odchodzi :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 3 Grudzień 2012 (edytowane) Singiel ma sie tak samo jak online? Chodzi mi o droge hamowania, przyczepnosc i cala reszte. Konserwacja PSN dzisiaj a cwiczyc jednk trzeba. Nie bede cwiczyl na TT bo to zupelnie inna bajka.. Jest porównywalne, ale jeszcze trzeba wziąć odpowiedni bolid. W singlu nie ma równych osiągów, więc jak weźmiesz Marusię, to uzyskasz inny wynik, niż Red Bull-Shitem. Sharent co ty gadasz... Singiel jest właśnie miarodajny do naszych wyścigów online. TT = sprinty online. Jeszcze zależy co mamy na myśli mówiąc "singiel". Nie chodzi o karierę, a o zwykły tryb GP. Edytowane 3 Grudzień 2012 przez MilczaR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 3 Grudzień 2012 Ja dokładnie takie same czasy kręce (z dokładnością do 0,1 sek) w QR Red Bullem co w online. Więc wydaje mi się że spokojnie można trenować w singlu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 3 Grudzień 2012 Dzieki Panowie! Oczywiscie bede jezdzil tym samym bolidem co online, zebym mial porownanie-Mercedes! To chyba najlepszy z bolidow do porownania z "equal" z online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Grudzień 2012 Weź se McLarena, Mercedes będziesz słabsze czasy kręcił. No, chyba że wg Ciebie Mercedes jest na poziome Ferrari czy RedBulla, to wtedy oglądaliśmy inną F1 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 3 Grudzień 2012 Chodzi mi bardziej o skutecznosc w grze, nie w realu bo chce jezdzic jak najbardziej podobnie do online w ktorym tez jezdze w Mercedesie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 3 Grudzień 2012 PSN działa więc możemy o 20 spróbować pojechać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 3 Grudzień 2012 ja jestem... ale czy wy gracie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 3 Grudzień 2012 ja jestem... ale czy wy gracie?? Ja dziś dzień przerwy od F1 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 3 Grudzień 2012 Rhol mógłby się pochwalić jakim jeździ bolidem. Nie będzie wtedy problemu z doborem. Ja przed Melbourne próbowałem z Ferrari i czasy są prawie takie same jak w online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 3 Grudzień 2012 W QR jeżdże Red Bullem Vettela, a online Toro Rosso i jeździ się dla mnie tak samo :) Jeśli o to Ci chodziło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 3 Grudzień 2012 (edytowane) Dziękuję dziś za INV do gry, ale nie jestem dziś zbytnio do życia :) Także przepraszam za absencję na testach :) Jutro mam wolne i tym samym mam zamiar poświęcić ten czas by troszkę pojeździć po Malezji :) Jeśli ktoś z Panów ma chęć i wolny czas w tych godzinach to zapraszam koło południa na wspólny trening ;) Edytowane 3 Grudzień 2012 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 3 Grudzień 2012 lennox opilaj swoja wczorajsza inauguracje w sezonie-stad ten brak formy! :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
underact 8 Napisano 3 Grudzień 2012 ja tez dziekuje za zaproszenie, ale dzis nie moj dzien, dwa ze nie mam ochoty jechac z nikim wiecej jak z samym soba zeby poznac dobrze tor:) jesli juz bede wiedziec co i jak moge pojedzic w grupie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 3 Grudzień 2012 lennox opilaj swoja wczorajsza inauguracje w sezonie-stad ten brak formy! :P A żebys wiedział :D Instynkt mi podpowiadał że przyjadę ostatni, ale jako że byłem 11 to wiesz .... :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 3 Grudzień 2012 Ja juz nie wierze w instynkty bo myslalem ze jestem w miare przygotowany a wyszlo jak zawsze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 3 Grudzień 2012 Dziękuję dziś za INV do gry, ale nie jestem dziś zbytnio do życia :) Także przepraszam za absencję na testach :) Jutro mam wolne i tym samym mam zamiar poświęcić ten czas by troszkę pojeździć po Malezji :) Jeśli ktoś z Panów ma chęć i wolny czas w tych godzinach to zapraszam koło południa na wspólny trening ;) Może będę jutro koło 12 to był miał czas z 1h :D to ewentualnie pojezdzimy, no zobaczymy :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 4 Grudzień 2012 Ja juz nie wierze w instynkty bo myslalem ze jestem w miare przygotowany a wyszlo jak zawsze! :D jak i ja ;) żartowałem z tym instynktem ;P Może będę jutro koło 12 to był miał czas z 1h to ewentualnie pojezdzimy, no zobaczymy :) Fajnie by było ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach