brakloginu 0 Napisano 17 Wrzesień 2012 Witam juz niedlugo premiera tej wspanialej gry :) szukam ludzi ktorzy beda grac systematycznie w Wirtualnym Klubie . nick luku_86-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 17 Wrzesień 2012 ja chętnie spróbuje... dawid_butcher - Psnid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 17 Wrzesień 2012 Poszukuje klubu. W Fifie 11 ponad 1000 meczy jako N, w Fifie 12 troche mniej ze względu na sprzedaż konsoli, jednak teraz wracam na dobre. Poszukuje doświadczonego zespołu, który składa się z ludzi mierzących wysoko. Najlepiej czuje się na N ale mogę grać też na skrzydle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 18 Wrzesień 2012 (edytowane) ja chętnie spróbuje... dawid_butcher - Psnid Poszukuje klubu. W Fifie 11 ponad 1000 meczy jako N, w Fifie 12 troche mniej ze względu na sprzedaż konsoli, jednak teraz wracam na dobre. Poszukuje doświadczonego zespołu, który składa się z ludzi mierzących wysoko. Najlepiej czuje się na N ale mogę grać też na skrzydle. ok wyslalem zapro :) Edytowane 18 Wrzesień 2012 przez brakloginu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek Janusz 2 Napisano 19 Wrzesień 2012 (edytowane) Jako że już powstał nowy temat FIFY 13 online nie omieszkam zaprosić do wirtualnego klubu Ponad Norme oraz odwiedzenia naszej strony klubowej www.ponadnorme.dbv.pl szukamy doświadczonych graczy co już z niejednego pieca chleb jedli kontaktować możecie się ze mną lub na PSN- maczupikczu Edytowane 19 Wrzesień 2012 przez Tomek Janusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chiro 0 Napisano 19 Wrzesień 2012 Klub Anonymous PL poszukuje zawodników na każdą pozycję. Jesteśmy doświadczonym zespołem, mieszczącym się w czołówce polskich wirtualnych klubów. Oferujemy zgraną ekipę i dobrą zabawę. Jeśli masz zamiar skakać po klubach - to ogłoszenie nie jest dla Ciebie. Zapraszamy na naszą stronę w celu kontaktu: http://www.klubfifa.dbv.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 20 Wrzesień 2012 Ja także chętnie spróbuje :> PSNID: JakubGut Jak cos to kupuje pewnie w dniu premiery wiec git :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarveySpecter 38 Napisano 20 Wrzesień 2012 Ja chętnie się zapiszę, tylko przypomnijcie jak się robiło szybko gracza dokładnie;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 20 Wrzesień 2012 (edytowane) Ja chętnie się zapiszę, tylko przypomnijcie jak się robiło szybko gracza dokładnie;p Wirtualne kluby i tam powinna być opcja "edytuj zawodnika", albo "stwórz postać", zależy jak twórcy to nazwą, bo nie mam pojęcia. Edytowane 21 Wrzesień 2012 przez Salwik92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 21 Wrzesień 2012 sry ale jednak wybieram sie do klubu: Ponad Norme wiec nie zapraszajcie :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 22 Wrzesień 2012 niewiem jak wy ale ja juz pobieram 13stke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 22 Wrzesień 2012 napisz do mnie na gg dodaj na psn luku_86-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zygredek 0 Napisano 23 Wrzesień 2012 Greq97 - zapro proszę jak 13 wyjdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whatson 4 Napisano 24 Wrzesień 2012 Mój PSN Id to WhatsonPL. Zapraszać do znajomych bo coś czuje chłopaki, że już niedługo sobie pogierczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masta20PL 15 Napisano 24 Wrzesień 2012 Organizuję LIGĘ online, zaczynamy od PRESEZONU który będzie trwał do 14 października i potem zaczynamy na dobre z ligą. 12-18 zespołów każdy z każdym wychodzi 3-4 mecze na tydzień, prowadzimy termionarz wyników, tabele, klasyfikacje strzelców, kartek. Jeśli ktoś jest zainteresowany brać udział w turniej/lidze proszę o kontakt albo PW lub na PS3 Masta20PL. Zapisy do PRESEZONU tylko do końca września! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whit3m00n 1 Napisano 25 Wrzesień 2012 Posiadam już 13 ;) Zapraszajcie: Whit3m00nek i spróbujmy coś ugrać razem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pannowak5 15 Napisano 25 Wrzesień 2012 ja tez zapraszam też już mam fife 13 pannowak5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaras 7 Napisano 25 Wrzesień 2012 Zapraszam również JarasPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 26 Wrzesień 2012 Mam już FIfę 13 hs również jest także zapraszać ! Najmilej widziane osoby z hs'em :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fajsoon 44 Napisano 27 Wrzesień 2012 PSN: fajsoon HS: jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tragiczny 0 Napisano 27 Wrzesień 2012 PSN: Tragiczny Hs jest ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gierap 15 Napisano 28 Wrzesień 2012 Szukam sensownego klubu dla WG, gram na DM/AM nastawiony na rozgrywanie i asysty oraz odbiory. Chętnie pogram z ogarnietymi osobami bez pazery na przytrzymywanie piłki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radzyn69 0 Napisano 28 Wrzesień 2012 Ktoś chętny pogierczyć dzisiaj w nocy to mój psn: Radzyn69 :) Ktoś chętny pogierczyć dzisiaj w nocy to mój psn: Radzyn69 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DDSSTINY 7 Napisano 28 Wrzesień 2012 Jeśli ktoś chcę pograć to dodawać - DDSSTINY17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 28 Wrzesień 2012 PSN: FreakyRusher HS: TAK Gram głównie wieczorami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach