TRaCeGuitar 1141 Napisano 26 Wrzesień 2012 http://www.cdaction....e-wrzesniu.html No i w końcu ta gierka trafia do nas ;D już nie mogę sie doczekać aż mój morderczy pudelek wkroczy do świata postapo i zacznie zabijać dinozaury http://gry.wp.pl/videoSD/rzut-okiem-tokyo-jungle,4917.html A co wy sądzicie o tej grze ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 26 Wrzesień 2012 (edytowane) Czy oficjalnie już wiadomo ile kosztuje? Edytowane 26 Wrzesień 2012 przez ExVitallin_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 26 Wrzesień 2012 Oficjalnie miała kosztować 12-13 $ czyli u nas pewnie około 40zł-50zł...można kupić na PSS i w sklepach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Wrzesień 2012 w US Store jest od wczoraj w cenie 14,99 $ W europie cena chyba jeszcze nieznana ale można przypuszczać że 14,99 euro = 47zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 26 Wrzesień 2012 Premiera EU na PSS ma być już dzisiaj...niestety do tej pory nie ma jeszcze gry...więc pewnie dopiero wieczorem albo jutro ją dadzą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Wrzesień 2012 12,99 euro -20% dla PS+ u nas najprawdopodobniej 47zł (37,60 dla PS+) Price: £9.99/€12.99/AU$19.95 PEGI: 12 Availability: All File Size: 4386MB Tokyo Jungle – 20% off for two weeks, plus 100% off Animal Character DLC pack for one week Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 26 Wrzesień 2012 12,99 euro -20% dla PS+ u nas najprawdopodobniej 47zł (37,60 dla PS+) No to mnie załatwili - biorę jak nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 26 Wrzesień 2012 Nice zniżka na dwa tygodnie szkoda tylko że jeszcze nie wrzucili na PSS tej gierki :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 26 Wrzesień 2012 (edytowane) Nice zniżka na dwa tygodnie szkoda tylko że jeszcze nie wrzucili na PSS tej gierki :( Ano szkoda. Po tym gameplayu, który wrzuciłeś ( http://gry.wp.pl/vid...ungle,4917.html) nie mogę się doczekać. Demons Souls na razie spasowałem, a gdzieś ginąc trzeba ;p Edytowane 26 Wrzesień 2012 przez pan_satyros Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 26 Wrzesień 2012 Nie mogę się doczekać aż mój piesek zabije dinozaura xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 26 Wrzesień 2012 (edytowane) a jest multi? Edytowane 26 Wrzesień 2012 przez ExVitallin_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 26 Wrzesień 2012 Jest ;D http://www.youtube.com/watch?v=bqEkeZNpbBs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 26 Wrzesień 2012 Jest ;D http://www.youtube.com/watch?v=bqEkeZNpbBs Ale o ile mi wiadomo tylko Lokalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 26 Wrzesień 2012 I jak jest już na PSS Eu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 26 Wrzesień 2012 jeszcze nie xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 26 Wrzesień 2012 No to lipton...jak wrócę z roboty o 2-3 to zobaczę może już będzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 26 Wrzesień 2012 (edytowane) Już jest Dla PS+ 37,6 zł Własnie pobieram. Dla plusowiczów 4 dodatkowe zwierzaki (psy i koty) za free (normalnie 5zł), a dla wszystkich darmowe maskotki dające + do statystyk. Edytowane 26 Wrzesień 2012 przez pan_satyros Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 26 Wrzesień 2012 To teraz tylko czekam aż TRaCe wróci xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 26 Wrzesień 2012 Pograłem trochę, dożyłem na razie max 48lat zwykłym Szpicem. Całkiem fajne i dość mocno wciąga przy niezbyt długich posiedzeniach. Acz prawdą jest, ze na dłuższą metę mocno monotonne, szczególnie grając roślinożercą (cóż może się wydarzyć w życiu kurczaka np. ? ;p) btw. Żyrafa, Krokodyl, Kangur, Panda i Tygrys szablozębny tylko po wykupieniu w PSS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 26 Wrzesień 2012 ExVitallin_PL ja w domu będę dopiero około 2-3 xD i od razu kupuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 26 Wrzesień 2012 Jest demo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 26 Wrzesień 2012 Wciąga jak ... Dopiero 30min temu się oderwałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 26 Wrzesień 2012 nie, a sprawdzilbym sobie ja najpierw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 27 Wrzesień 2012 I na starcie masz pakiet dodatków za darmo nawet jak nie jesteś plusowiczem ;D i możesz popylać Toro i Kuro ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 27 Wrzesień 2012 Znalazł ktoś mapę Tokyo Jungle z angielskimi nazwami? Czasami mamy polecenie udać się do jakiejś dzielnicy, a niestety mapa w grze nie jest zbyt poręczna. (większość lokacji już znam, ale np. parku yoyogi nie potrafię znaleźć.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach