crash5 29 Napisano 28 Październik 2012 Panowie jako , że rozpoczynam przygodę z FUT i nie przeczytałem na samouczku co oznaczają korki o raz kwadracik z kropkami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Splesh 5 Napisano 28 Październik 2012 Korki to dopasowanie zawodnika do pozycji, a kwadrat z kropkami to dopasowanie do formacji. Najlepiej jak oba masz zielone ;-) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 28 Październik 2012 Chyba odkrylem, ze jak odrazu po meczu spamuje sie X, zeby przyspieszyc wyjscie z gry to gra wywala z UT i zalicza mecz jako ucieczke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xKris_PLx 14 Napisano 28 Październik 2012 Ja to od stawiam fife na pare dni bo nerwicy mozna dostac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 28 Październik 2012 czasami dobrze robi taka odstawka :pinch: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kryn3k 8 Napisano 28 Październik 2012 Chyba odkrylem, ze jak odrazu po meczu spamuje sie X, zeby przyspieszyc wyjscie z gry to gra wywala z UT i zalicza mecz jako ucieczke. A gdzie tam, ja cały czas naparzam X i online nic się nie dzieje, ale offline wczoraj jeden mecz udało się zagrać, a przy drugim chwila moment i "utracono połączenie z ea" :wallbash: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 28 Październik 2012 (edytowane) Mnie dzisiaj 2x wyjebało i przez to straciłem mistrzostwo... Teraz czekam na koniec meczu, w którym nie mogę nawet podać bo takie lagi ziomek stwarza, ale już jest utrzymanie w 1 lidze więc aby poczekać wystarczy ;P Kogo polecacie mi jeszcze kupić do tego składu? http://www.ea.com/uk...Wn2WCQnHUD7:ps3 Na atak kupuję jeszcze Gomeza, potem Lahm na obronę. Myślę nad kupieniem bramkarza IF. Jeszcze gdzieś bym Reusa wpakował za Schurlle czy coś. Jeszcze mam pytanie czy w FUT można wychodzić do którejś minuty? Bo z tego co wiem to nie, a co jakiś czas trafiam na osoby, które wychodzą w 2-6 minucie i nie zalicza meczu jako rozegranego, a kontrakty i kondycja spadają... KURWA MAĆ chyba ich pojebało cały mecz czekałem typek walił bramki, nagle po meczu wyszło z FUTA i nie zapisało mi 7k za utrzymanie w lidze oraz wskaźnik NU został obniżony. To przestaje być zabawne... Edytowane 28 Październik 2012 przez bartez1994 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 28 Październik 2012 Mnie dzisiaj 2x wyjebało i przez to straciłem mistrzostwo... Teraz czekam na koniec meczu, w którym nie mogę nawet podać bo takie lagi ziomek stwarza, ale już jest utrzymanie w 1 lidze więc aby poczekać wystarczy ;P Kogo polecacie mi jeszcze kupić do tego składu? http://www.ea.com/uk...Wn2WCQnHUD7:ps3 Na atak kupuję jeszcze Gomeza, potem Lahm na obronę. Myślę nad kupieniem bramkarza IF. Jeszcze gdzieś bym Reusa wpakował za Schurlle czy coś. Jeszcze mam pytanie czy w FUT można wychodzić do którejś minuty? Bo z tego co wiem to nie, a co jakiś czas trafiam na osoby, które wychodzą w 2-6 minucie i nie zalicza meczu jako rozegranego, a kontrakty i kondycja spadają... KURWA MAĆ chyba ich pojebało cały mecz czekałem typek walił bramki, nagle po meczu wyszło z FUTA i nie zapisało mi 7k za utrzymanie w lidze oraz wskaźnik NU został obniżony. To przestaje być zabawne... To nie chodzi o "wychodzenie" tylko o to, że czasem zerwie połączenie u kogoś. I jak się manulanie wyjdzie z meczu, to zalicza jako porażkę normalnie. Tu jeśli o to chodzi, to nic się nie zmienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 28 Październik 2012 A czym spowodowane jest nie otrzymanie nagrody za sezon? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 28 Październik 2012 http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/140686167 Golazo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xKris_PLx 14 Napisano 28 Październik 2012 Zazapraszac mnie do znajomych I spary gramy bo nie wytrzymam na online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
David1 2 Napisano 28 Październik 2012 szlachcic mam pytanko, w jaki sposób trzeci zawodnik podrzuca piłkę ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 28 Październik 2012 :r2: + :cicle: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinnie 115 Napisano 29 Październik 2012 znowu dwie paczki i znowu same rarytasy typu koles z overallem 76 :D juz w 2 lidze a nie wiem ile tam pociagne z Saviolą i resztą :P dobrze ze na Kake chociaz odlozylem:) koniec z paczkami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) Kupno wersji UE to był największy błąd jaki popełniłem jeśli chodzi o kupno gier. Gdyby chociaż to były paczki premium ale to zwykły złom. Edytowane 29 Październik 2012 przez Szlachcic* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fajsoon 44 Napisano 29 Październik 2012 Długo się z tym pierdzieliłeś, ja już od paru tygodni mam problem za sobą :) Tak, sprzedany. Bo mi zablokowali, całe konto za to że ktoś błędnie się logował, podobno w setkach to było :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 29 Październik 2012 Bo mi zablokowali, całe konto za to że ktoś błędnie się logował, podobno w setkach to było Też miałem zablokowane, identyczny przypadek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xKris_PLx 14 Napisano 29 Październik 2012 Spadłem do 3 Ligi !!!! :rofl: :laugh: :rofl: :shok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 29 Październik 2012 Jak nie wygram teraz meczu to też mnie to czeka lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xKris_PLx 14 Napisano 29 Październik 2012 http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#fsTuRL1GnHVbf:ps3 Taki se zrobiłem Under 23 co byscie poradzili z tym składem zrobić tylko z BPL i 23 lata lub niżej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bazz 3 Napisano 29 Październik 2012 Kupię Reus'a i Podolskiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) ja tu nie mam pomyslu wszystkie bestie masz (Welbeck, Stur, Oxy) oprocz super mario :) Edytowane 29 Październik 2012 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilinho18 3 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) Panowie gra ktoś może ligą francuską? Jeżeli tak to co byście zmienili w mojej drużynie?, za dużego pola manewru w tej lidze już nie mam a funduszy brak, żeby przerzucić się na jakąś lepszą , ewentualnie dokupie Lavezziego i Mandande i to chyba byłoby na tyle.. dzięki z góry za wszystkie porady a tutaj macie moją drużynę; http://www.ea.com/pl...yZoyvqnHVhs:ps3 Edytowane 29 Październik 2012 przez kamilinho18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sibas 15 Napisano 29 Październik 2012 Przydał by się Thiago Silva i lavezi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrobinho 6 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) Witam wszystkich! Jestem nowy na forum lecz już wcześniej sobie czytałem wasze wypowiedzi. Chciałbym się was poradzićco do mojego składu co byście zmienili, kogo kupić/sprzedać http://www.ea.com/pl...2PYYpLnHVn7:ps3 a co do zawodników którzy do tej pory wypadli mi w paczkach to ramires/falcao/ czarny diego cavalieri/ goetze no i dziś pepe ale ponad 50 paczek otwartych :) Edytowane 29 Październik 2012 przez wrobinho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach