Maxiu 55 Napisano 2 Październik 2012 W związku z tym że nie widzę takowego tematu, a premiera już się zbliża postanowiłem założyć temat o tej mało popularnej grze. TRAILER: MIKE TYSON: 3:16 EDITION: http://sklep.muve.pl...ustin-3-16/5899 ROSTER (Co jakiś czas update kilku zapaśników): http://wwe.thq.com/roster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 7 Październik 2012 O nie zauważyłem że ktoś założył taki temat ;) Co do gry to zapowiada się dobrze. Jest już ogłoszony roster z DLC. Miałem zamówić Pre Order, ale jak sobie doliczyłem koszt za Fan Axxess to postanowiłem że poczekam aż stanieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 8 Październik 2012 Ja może skusze się na Stone Cold Edition. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 10 Październik 2012 http://wwe.thq.com/go/article/view/260319/universe-mode-returns-in-wwe-13 Zapowiada się MEGA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 11 Październik 2012 No zapowiada się bardzo dobrze, tylko jeżeli znów online będzie tak skopane że się nawet do walki wejść nie da to... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 12 Październik 2012 Trzeba zorganizować ustawki ONLINE na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 15 Październik 2012 Przyznam szczerze, że ostatni raz grałem w wrestling na PS2 - Smackdown!: Here Comes The Pain. Wraz z kumplami organizowalismy turnieje itd. Od tamtej pory nie graliśmy chyba w żadną grę z logiem WWE. Chciałbym zapytać czy gra się podobnie jak w HCTP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuV12 10001 Napisano 31 Październik 2012 W tej wersji w końcu gong brzmi jak gong a nie dzwonki ministranta a to za sprawą zupełnie nowego systemu audio. Powiem szczerze że trochę się napalilem na ten tytuł ale z całym dlc wejdzie koło 300pln więc nie wiem czy teraz nie kupić sobie wwe 12 (ostatnio grałem chyba na psx) za 80PLN platyna i cały dlc(choć podobno był ważny tylko do czerwca ten kod - fajne by było jakby ktoś to mógł zweryfikować) i poczekać na niższą cenę. Sent with Tapatalk 2 via Galaxy S3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 1 Listopad 2012 WWE 12 nie kupuj jeżeli oglądasz WWE na bieżąco, bo będziesz sobie w brode pluł. Ja kupie w styczniu jak gra stanieje i wyjdą interesujące mnie DLC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuV12 10001 Napisano 1 Listopad 2012 (edytowane) 12 już kupiłem za nieco ponad 4 dyszki (wersja premierowa) więc nie ma tragedii. WWE śledzę na bieżąco na fejsie a oglądam tylko główne PPV i nieaktualny roster nie jest dla mnie problemem. 13 kupię właściwie tylko dla starego rosteru z czasów attitude, ale też poczekam jak stanieje choć do tych 160PLN. Na ebay jest co prawda wwe 13 za 30 funtów z dlc (z Hongkongu) i mimo że gra jest po angielsku jak i książka to na okładce jest ograniczenie wiekowe w ich języku. Niby w sumie nic ale jakoś mi to nie pasuje. Sent with Tapatalk 2 via Galaxy S3 Edytowane 1 Listopad 2012 przez MichuV12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 1 Listopad 2012 Ja kupiłem stone cold edition za 300 zł. Do tego dojdzie fan axxes za 54. Jutro w końcu gierka przyjdzie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 3 Listopad 2012 I jak tam Maxiu gra? Odpowiedz mi na kilka pytań jak możesz. 1-Komentarz jest rzeczywiście poprawiony, czy to pic na wode? 2-Grałeś już online? Serwery w końcu działają jak powinny? 3-Czy wszystkie areny (teraźniejsze) są dostępne od początku gry? 4-Czuć jakieś zmiany w gameplayu? 5-Sterowanie zostało takie jak w WWE 12? Ja tymczasem po roku zmotywowałem się i postanowiłem splatynować 12. Został mi jeszcze pucharek za RTWM Cawem i platynka! SVR 2010, SVR 2011 i teraz WWE 12 :D W 13 jest trofeum za osiągnięcie maksymalnego poziomu online, więc jeżeli nie poprawili serwerów to nici z platyny :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 3 Listopad 2012 1. Nie zauważyłem różnicy. Widzowie nieraz (głównie po finisherach) zagłószają nawet myśli. 2. Online nie grałem 3. Są wszystkie z kalendarza + Vengeance. 4. Wydaje się płynniejsze. Całkowicie inne Irish Whipy. 5. Takie same tylko doszły nowe funkcje jak przypięcie school boyem, nowe irish whipy. Ale ogółem gra się bardzo dobrze, lepiej niż w 12. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 3 Listopad 2012 Dzięki za odpowiedź, a te piny z rollupu to jak się robi? Ustawia się w movesecie czy jakaś kombinacja przycisków? BTW: Oryginalny ten autograf SCSA? Przetrzyj palcem gdzieś na rogu xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 3 Listopad 2012 Autograf napewno nie kserowany, ponieważ na yt widziałem inne i inaczej wyglądają. A pin to jak ogłuszysz gościa (na przykład podniesiesz po jakiejś akcji) szybka prawa gałka w dół. Ale tak jak napisałeś to nie wszyscy zawodnicy robią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sycho Sid 3 Napisano 4 Listopad 2012 A jak jest z wwe universe? Bo coś czytałem że ma być poprawione względem wwe 12 że można wchodzić na ring kiedy sie chce tłuc kogoś itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 5 Listopad 2012 W universe mało grałem i jeszcze interwencji w walkach nie miałem. Aktualnie nie mam pomysłu jakiego feud'a ustawić. A powiem jeszcze że w porównaniu do 12 universe zaczyna się od extreme rules. Polecam na yt kanał PLKDamian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuV12 10001 Napisano 5 Listopad 2012 Jednak w tym tygodniu kupię WWE 13. Przypomnę sobie Stare dobre czasy atttitude. Btw, czy tworząc CAFa można mu dać swoje MP3 na wejście? Sent with Tapatalk 2 via Galaxy S3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 5 Listopad 2012 Jak najbardziej. A co do ONLINE: Zaczęło się kiepsko, brat który grał (ja siedziałem na forum) nie mógł znaleźć rywala, głównie z winy filtra który jest trochę dziwny, ale go ogarnął i wyszła walka rocka vs Caw jakiegoś leszcza. Początki MASAKRA! Nie dało się grać, lagi na maxa, ale nim się obejrzałem mecz przestał lagować i powstała ciekawa walka. Ostatecznie brat wygrał przez udany school boy. Polecam online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuV12 10001 Napisano 5 Listopad 2012 Trzeba będzie znaleźć jakieś strony gdzie są gotowe CAFy. Muszę mieć yokozune, sida, owena, halla i paru innych -starsi widzą o kogo chodzi. Fajnie by też było gdyby w WWE 14 był roster WCW. Sent with Tapatalk 2 via Galaxy S3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 5 Listopad 2012 (edytowane) Ja pamiętam tylko Świętej Pamięci Yokozune i Owena. Ja zaraz po odblokowaniu aren i gwiazd atti, dodaję raw is war i smackdown oval do universe i na 2 światy ciśniemy. I jeszcze NXT do której wrzucam CAW'ów i stworzony pas NXT. Edytowane 5 Listopad 2012 przez Maxiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sycho Sid 3 Napisano 6 Listopad 2012 Mam pytanko. Czy jak kupie fan axxes to automatycznie odblokuja mi sie wszyscy zawodnicy w grze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuV12 10001 Napisano 6 Listopad 2012 Sid, w pss masz dokładny opis co i jak. Wydaje mi się że fan axxes nie daje postaci. Sent with Tapatalk 2 via Galaxy S3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sycho Sid 3 Napisano 6 Listopad 2012 Wiem że jest napisane ale właśnie nie rozumiem z tego opisu czy daje czy nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 6 Listopad 2012 Jeżeli kupisz FA, to w momencie wydania kolejnych DLC ściągasz je za darmo z WWE Shop w grze. Daty masz tutaj: http://www.thesmackdownhotel.com/forum/topic/14813-wwe-13-full-downloadable-content-details-prices-and-release-dates/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach