Seba_17 0 Napisano 10 Listopad 2012 8. Easy Riders/ Seba_17/golki135 prawdopodobnie zmiana na Toyota Woodone Tom's Supra '03 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 10 Listopad 2012 heh niestety, nie wiem jak to się stało ale.. się stało, oficjalnie już przeprosiłem chłopaków na forum NR. Jeśli Ty też ucierpiałeś Mataman to również sorry. Mi udało się przemknąć bokiem ale chmura dymu za mną wyglądała imponująco :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 10 Listopad 2012 Jakies testy sa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 10 Listopad 2012 Niestety nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_17 0 Napisano 10 Listopad 2012 to można zrobić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myrcus 0 Napisano 10 Listopad 2012 Proponuje jutro wieczorem zrobić trening :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 10 Listopad 2012 To co, niedziela godzina 20.00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_17 0 Napisano 10 Listopad 2012 może trochę później... 22-23? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 10 Listopad 2012 Również jestem za późniejszą porą, bo na 20 się na pewno nie wyrobię jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 11 Listopad 2012 Dla mnie niestety późniejsza pora odpada :P Lepiej nawet jeszcze wcześniejsza niż 20 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 11 Listopad 2012 Może o 20:30? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pedro de la Rosa 0 Napisano 11 Listopad 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 11 Listopad 2012 Taka mala uwaga... Polo wes ty zmien tytul ( a raczej go przemianuj) bo wyglada to slabo... Np Super-GT Championship - GT5 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myrcus 0 Napisano 11 Listopad 2012 (edytowane) Mała zmiana, serwer o 21:30 założe. Może pojechalibyśmy wyścig endurance? Edytowane 11 Listopad 2012 przez myrcus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prezesPS2 0 Napisano 11 Listopad 2012 (edytowane) Pedro troszkę większe :banana: Ja również wolę wcześniej rano do roboty Edytowane 11 Listopad 2012 przez prezesPS2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pedro de la Rosa 0 Napisano 11 Listopad 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golki135 0 Napisano 11 Listopad 2012 ja od razu chciałbym oznajmić, że na pierwszym wyścigu 17.11 mnie nie będzie z powodu wyjazdu na cały weekend. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 11 Listopad 2012 No i co z testami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 11 Listopad 2012 myrcusa nie ma a ja i tak robię coś innego wiec chyba nic nie wyszlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myrcus 0 Napisano 11 Listopad 2012 Sorry za spóźnienie. Teraz już jestem ale chyba nie ma chętnych o tej godzinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 12 Listopad 2012 Jest ktoś chętny dzisiaj na testy po 20? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 12 Listopad 2012 Jest szansa że się pojawię o tej godzinie :) Najlepiej jakby ktoś jeszcze był. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 12 Listopad 2012 Ja wpadnę około 20.15 bo idę pobiegać jeszcze dzisiaj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 12 Listopad 2012 No to jest na trzech. Liczę, że jeszcze kilku znajdzie czas, bo do pierwszego wyścigu mało czasu, a nie było jeszcze żadnych porządnych testów.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr-yogi-reborn 1094 Napisano 15 Listopad 2012 Przepraszam, może przeoczyłem, na jakich oponach jedziemy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach