Skocz do zawartości
polo508

Gt5 Championship Sgt

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dopiero zdupiłem na maksa.. Na Monzie wszyscy mi tak uciekali na prostych, że nie wiedziałem, czy ja jestem taki wolny, czy inni mają jakieś sekretne ustawienia skrzyni. Dodam, że specjalnie jechałem na minimalnym docisku by za wiele nie tracić.. Powodem jednak nie były setup'y innych ale moja głupota.. Będąc pewien, że w autach Gt500 nie ma nic do ulepszania, nie wchodziłem do sklepu z częściami, ale po dzisiejszym wyścigu postanowiłem jednak zajrzeć.. Mojej reakcji na widok Etapu 3 silnika, i utwardzenia zawieszenia nie bd opisywał, bo by mnie zapewne zbanowali.. Oczywiście od razu wlazłem na tor by sprawdzić ile traciłem przez brak zainstalowania tych pierdół. Czasy przed modyfikacjami wysokie 1:41 niskie 1:42, czasy po ( z pełnym bakiem) 1:40:366-1:40-980, przejechałem 3 kółka i się załamałem.. Różnica kolosalna, może nie tak wielka by konkurować z TOP3, ale na pewno by nieco pomogła w wyścigu :/ Dlatego jeśli ktoś popełnił taki sam błąd jak ja (choć w to wątpie) to radzę zajrzeć do sklepu z częściami..

Co do wyścigu to mając na uwadze fakt który przedstawiłem powyżej, mogę być zadowolony z wyników :)

Edytowane przez MrKubool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja koniec końców też jestem zadowolony, choć oba wyścigi zwaliłem sam, albo z pomocą na samym początku :)

Ale Monza mi w ogóle nie leży więc fajnie było w drugim wyścigu choć trochę odrabiać do innych :)

Za to w pierwszym wyścigu to walki w środku stawki był ogrom, dzięki za niezła zabawę :)

Edytowane przez Rhol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie rozumiem dlaczego wczoraj nie moglem wejsc do pokoju...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprint

63258825068894359289.jpg

Endu

19822033459787447784.jpg

Początki wyścigów bardzo dobre końcówka jak zawsze... :down:

Aktualizacja tabeli (1 strona)

Edytowane przez Seba_17

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie niestety z kompletnego braku czasu na weekendach jestem zmuszony opuścić ten event, przepraszam bardzo ale tak wyszło, może kiedyś, życzę miłego ścigania się i powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że nie dałeś rady bandyta.

I witamy maniek u nas :) Liczę że będziesz tak samo szybki jak zawsze :)

Matamanku przydałoby się odświeżyć listę startową, bo trochę się pozmieniało po ostatnim weekendzie :) Kamaczo z tego co widzę będzie jeździł dalej tym Nissanem Xanavi Nismo Z'06, więc trzeba mu dać osobny team, nazwę ma wymyślić niebawem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśłi Kamaczo nie miał by nic przeciwko to dołączył bym do jego teamu. Chyba że się nie zgodzi do wtedy mogę dołączyć do każdego innego, tylko dajcie znać wczesniej jakim autem mam jechać to sobie trochę poćwiczę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko , Maniek może do mnie do teamu dołączyć , nie ma problemu ..... Auto też mi pasuje , mogę jeździć tym Nissanem Xanavi Nismo Z'06 ..... Co do nazwy to nie wiem jeszcze , jak się skonsultuje z Mankiem to damy znać :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lukasz co masz na myśli? Najprościej będzie jeżeli dolączysz do zespołu Team Orders z Matim.

Zatem jak maniek i Kamaczo podadzą nazwę to zaktuslizuje listę startową. Zastępujecie panowie zespół Mario Kart.

W związku z tym ze wycofał się także cały zespół Good Fellas są dwa miejsca wolne, zapraszamy chętnych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Chętnie pościgam się z Wami.

W GT5 gram praktycznie od premiery.

Cały potrzebny sprzęt mam, jak z umiejętnościami zobaczymy bo grałem na razie tylko z randomami.

Jedynie pytanie kiedy jeździcie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja miałem nadzieje że Kamaczo zaszczyci u mnie w teamie ,zeby jakieś szanse w generalce były a tu taki obrót sprawy no trudno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mamy jeszcze nadal 3 wolne miejsca, więc zapraszamy chętnych do nas :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nazwa świetna :D

Mataman nie chce nic mówić, ale nie dodałeś Łukasza do listy :) On wszedł za yogiego jak się nie mylę i ich samochodem jeździł chyba, ale zawsze może dogadać się z matim lub Seba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie nie robi mi roznicy z kim , bardziej jakim autem :) , mamy cos do wyboru ? Nie podchodzi mi Autech :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli Seba albo Mati się zgodzą (choć Mati chyba jeszcze jest wściekły na Ciebie :P), to możesz podejrzeć jakimi oni autami jeżdżą. A jak nie to wydaje mi się, że jeszcze jeden team jest do założenia, więc może to być zupełnie inne auto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jakie czasy robicie na nurbie? Pytam, bo chcę wiedzieć na czym stoję, i ile jeszcze treningu przede mną :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi