MrKubool 17 Napisano 24 Listopad 2012 (edytowane) Ja dopiero zdupiłem na maksa.. Na Monzie wszyscy mi tak uciekali na prostych, że nie wiedziałem, czy ja jestem taki wolny, czy inni mają jakieś sekretne ustawienia skrzyni. Dodam, że specjalnie jechałem na minimalnym docisku by za wiele nie tracić.. Powodem jednak nie były setup'y innych ale moja głupota.. Będąc pewien, że w autach Gt500 nie ma nic do ulepszania, nie wchodziłem do sklepu z częściami, ale po dzisiejszym wyścigu postanowiłem jednak zajrzeć.. Mojej reakcji na widok Etapu 3 silnika, i utwardzenia zawieszenia nie bd opisywał, bo by mnie zapewne zbanowali.. Oczywiście od razu wlazłem na tor by sprawdzić ile traciłem przez brak zainstalowania tych pierdół. Czasy przed modyfikacjami wysokie 1:41 niskie 1:42, czasy po ( z pełnym bakiem) 1:40:366-1:40-980, przejechałem 3 kółka i się załamałem.. Różnica kolosalna, może nie tak wielka by konkurować z TOP3, ale na pewno by nieco pomogła w wyścigu :/ Dlatego jeśli ktoś popełnił taki sam błąd jak ja (choć w to wątpie) to radzę zajrzeć do sklepu z częściami.. Co do wyścigu to mając na uwadze fakt który przedstawiłem powyżej, mogę być zadowolony z wyników :) Edytowane 24 Listopad 2012 przez MrKubool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 24 Listopad 2012 (edytowane) No ja koniec końców też jestem zadowolony, choć oba wyścigi zwaliłem sam, albo z pomocą na samym początku :) Ale Monza mi w ogóle nie leży więc fajnie było w drugim wyścigu choć trochę odrabiać do innych :) Za to w pierwszym wyścigu to walki w środku stawki był ogrom, dzięki za niezła zabawę :) Edytowane 25 Listopad 2012 przez Rhol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 25 Listopad 2012 Ja nie rozumiem dlaczego wczoraj nie moglem wejsc do pokoju... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 25 Listopad 2012 Przecież to GT :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_17 0 Napisano 25 Listopad 2012 (edytowane) Sprint Endu Początki wyścigów bardzo dobre końcówka jak zawsze... :down: Aktualizacja tabeli (1 strona) Edytowane 25 Listopad 2012 przez Seba_17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszmar 11 Napisano 26 Listopad 2012 Witam, jeśli znalazło by się wolne miejsce to bardzo chętnie bym z wami pojeździł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandyta14 6 Napisano 26 Listopad 2012 panowie niestety z kompletnego braku czasu na weekendach jestem zmuszony opuścić ten event, przepraszam bardzo ale tak wyszło, może kiedyś, życzę miłego ścigania się i powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 26 Listopad 2012 Szkoda, że nie dałeś rady bandyta. I witamy maniek u nas :) Liczę że będziesz tak samo szybki jak zawsze :) Matamanku przydałoby się odświeżyć listę startową, bo trochę się pozmieniało po ostatnim weekendzie :) Kamaczo z tego co widzę będzie jeździł dalej tym Nissanem Xanavi Nismo Z'06, więc trzeba mu dać osobny team, nazwę ma wymyślić niebawem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszmar 11 Napisano 26 Listopad 2012 Jeśłi Kamaczo nie miał by nic przeciwko to dołączył bym do jego teamu. Chyba że się nie zgodzi do wtedy mogę dołączyć do każdego innego, tylko dajcie znać wczesniej jakim autem mam jechać to sobie trochę poćwiczę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 26 Listopad 2012 Apropo , mozna zrobic jakis deal na samochod ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamaczoPL 12 Napisano 26 Listopad 2012 Spoko , Maniek może do mnie do teamu dołączyć , nie ma problemu ..... Auto też mi pasuje , mogę jeździć tym Nissanem Xanavi Nismo Z'06 ..... Co do nazwy to nie wiem jeszcze , jak się skonsultuje z Mankiem to damy znać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 27 Listopad 2012 Lukasz co masz na myśli? Najprościej będzie jeżeli dolączysz do zespołu Team Orders z Matim. Zatem jak maniek i Kamaczo podadzą nazwę to zaktuslizuje listę startową. Zastępujecie panowie zespół Mario Kart. W związku z tym ze wycofał się także cały zespół Good Fellas są dwa miejsca wolne, zapraszamy chętnych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 27 Listopad 2012 Witam. Chętnie pościgam się z Wami. W GT5 gram praktycznie od premiery. Cały potrzebny sprzęt mam, jak z umiejętnościami zobaczymy bo grałem na razie tylko z randomami. Jedynie pytanie kiedy jeździcie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 27 Listopad 2012 Wszystko jest na pierwszej stronie, soboty 20:30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 27 Listopad 2012 A ja miałem nadzieje że Kamaczo zaszczyci u mnie w teamie ,zeby jakieś szanse w generalce były a tu taki obrót sprawy no trudno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 27 Listopad 2012 Muszę podziękować, bo w soboty zbyt często mnie nie ma w domu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 27 Listopad 2012 To mamy jeszcze nadal 3 wolne miejsca, więc zapraszamy chętnych do nas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamaczoPL 12 Napisano 27 Listopad 2012 Wybraliśmy z Mankiem nazwe : KaMan Nissan Team :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 27 Listopad 2012 Dodane ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 27 Listopad 2012 Nazwa świetna :D Mataman nie chce nic mówić, ale nie dodałeś Łukasza do listy :) On wszedł za yogiego jak się nie mylę i ich samochodem jeździł chyba, ale zawsze może dogadać się z matim lub Seba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 27 Listopad 2012 Dodam jak zdecyduje z kim będzie jeździł ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 27 Listopad 2012 W sumie nie robi mi roznicy z kim , bardziej jakim autem :) , mamy cos do wyboru ? Nie podchodzi mi Autech :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 27 Listopad 2012 Jeśli Seba albo Mati się zgodzą (choć Mati chyba jeszcze jest wściekły na Ciebie :P), to możesz podejrzeć jakimi oni autami jeżdżą. A jak nie to wydaje mi się, że jeszcze jeden team jest do założenia, więc może to być zupełnie inne auto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 28 Listopad 2012 Panowie jakie czasy robicie na nurbie? Pytam, bo chcę wiedzieć na czym stoję, i ile jeszcze treningu przede mną :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 28 Listopad 2012 1:53;1xx czyli tak sobie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach