myrcus 0 Napisano 18 Styczeń 2013 Ja też nie dam rady w tą sobotę. Niedziela to lepszy termin :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 18 Styczeń 2013 Dla mnie znowu ostatnio tylko sobota pasuje :) No nic, trudno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 18 Styczeń 2013 W sobotę mogę pojechać, w niedzielę z resztą wyjątkowo też ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 18 Styczeń 2013 Neta będę miał od poniedziałku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 19 Styczeń 2013 To co dzisiaj Panowie jedziemy, High Speed Ring, czy Suzuke? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszmar 11 Napisano 19 Styczeń 2013 Wyścig na Suzuce się nie odbył więc może dzisiaj pojedziemy. W zeszłą sobotę nie chciało mi się jechać ale dzisiaj będę obecny, chyba że coś mi wypadnie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 19 Styczeń 2013 Ja jestem chętny, oczywiście na Suzuke, ale na razie jest nas tylko trzech... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 19 Styczeń 2013 Jo ja moge byc... suzuki?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 19 Styczeń 2013 Mowilem ze mistrzostwa zawieszone do odwolania;( W sumie to planuje cos innego ale nie wiem czy jeszcze na GT czy juz na C.A.R.S. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszmar 11 Napisano 19 Styczeń 2013 O tym że zawieszone nie wiedziałem. Wszyscy tak liczycie na C.A.R.S, żeby czasem się nie okazało że to jakaś kupa będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 19 Styczeń 2013 Gorsze od GT5 juz byc nie moze;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 19 Styczeń 2013 Czyli co? Finito? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_17 0 Napisano 19 Styczeń 2013 up a co dziwi Cię to... przecież to nie pierwszy raz :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 20 Styczeń 2013 Ze wzgledu na to ze F1 tak strasznie juz nam sie widzi... zapewne powstanie seria dla osob ktore w f1 smigaja... Tym jednak razem bedzie to bardziej ustawione na identycznosc aut ustawien i wszystkiego.. zatem prawdziwy talent pokaze roznice... no i nie bedziemy scigac sie potworami a czyms bardzo normalnym... zeby nie powiedziec codziennym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 20 Styczeń 2013 upa co dziwi Cię to... przecież to nie pierwszy raz :happy: W sumie to nie dziwi :) No trudno, ja tam mam gdzie jeździć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 20 Styczeń 2013 matamanek ja też ;) nawet już sobie dwie serie na 2013 wybrałem na PC :banana: Error i jego liga :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 21 Styczeń 2013 Czyli rozumiem że jak nic mocno nie spieprzą w CARS, to pod koniec roku reaktywacja? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 21 Styczeń 2013 W sumie tak ale możliwe że gdzieś się jeszcze wcześniej reaktywujemy na mini serie ;) Ale jak coś będzie bardziej na rzeczy to dam znać;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 22 Styczeń 2013 Polus.. ty mi tutaj nie podskakuj.. moje liga smiga juz 3 rok :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 23 Styczeń 2013 A moj klan Battlefield'a juz 7 mimo iz go zostawilem w dobrych rekach po 3 latach? Wiec co z tego? Ja tylko stwierdzam ze twoja liga jest jak i sama gra;) Do tego jestem pewien ze zrezygnujesz bardzo szybko z organizacji; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 4 Marzec 2013 Dobrzy ludzi co tu zostali... zapraszam do Male Ligi!! Mamy juz swoj dywizjion GT5 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 4 Marzec 2013 Szczerze to nie bardzo mi się podoba koncepcja ML w GT5. Tak naprawdę to nic niewnoszące wyścigi, taka zabawa której jest pełno :) Są ligi gdzie robią to samo, dodatkowo zbiera się punkty, więc rywalizacja większa i kultura jazdy też, choć nie wszyscy w ML tną i hamują na rywalu z przodu :) Jakby to był jakiś event coś jak sezon w F1 czy jak to SuperGT w tym temacie, czyli jeden samochód, z 20 torów i walka o mistrzostwo, to z miłą chęcią bym w to wszedł, ale póki to tylko taka zabawa to wolę ten czas kobiecie poświęcić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 4 Marzec 2013 fair enough.. jak mawiaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach