DeegZ 96 3 Napisano 15 Grudzień 2012 Ustawiłem właśnie :) Tylko będę pewnie z tyłu bo w GTbN jeździmy wolneijszymi a ja do tego jeszcze na padzie latam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_17 0 Napisano 16 Grudzień 2012 (edytowane) SPRINT ENDURANCE ------------------------------- AKTUALIZACJA TABELI Edytowane 16 Grudzień 2012 przez Seba_17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myrcus 0 Napisano 16 Grudzień 2012 Bardzo fajny pierwszy jak i drugi wyścig. Trochę walki na początku i na końcu :) Gratulację dla zwycięzcy. Z niecierpliwością czekam na kolejny tor chociaż nie należy on do moich ulubionych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 16 Grudzień 2012 Sebek coś z moimi punktami za sprint i endu jest chyba nie tak, bo ich suma nie daje tej wartości którą mam :P Tak na pierwszy rzut oka coś mało punktów za endu mam w tabeli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_17 0 Napisano 16 Grudzień 2012 (edytowane) Faktycznie coś mi się tam popieprzyło, zaraz poprawie :P edit: Teraz chyba wszystko OK... dobrze wiedzieć że ktoś tam zagląda i sprawdza Edytowane 16 Grudzień 2012 przez Seba_17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 17 Grudzień 2012 (edytowane) No zaglądam bo trzeba patrzeć o ile nas NSXy pyknęły :) Jest jeszcze dobrze, choć następny tor jest okropny dla mnie :) I sprint na Fuji, na starcie zostaję wypchnięty przez co tracę szanse na lepszy wynik. http://youtu.be/u8mYaJAkPE8 Edytowane 17 Grudzień 2012 przez Rhol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 18 Grudzień 2012 http://youtu.be/i96p7E8tp_A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 18 Grudzień 2012 Haha kosiarki w akcji :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaskiniowiec95 257 Napisano 18 Grudzień 2012 Sprint wygrałbym z większą przewagą, ale 3 ostatnie okrążenia pojechałem dużo słabiej od pozostałych. W endurance po spinie myślałem że skończe najwyżej na najniższym stopniu podium :) ale stało się inaczej. Tak niewielkich różnic na mecie nie pamiętam od bardzo dawna :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myrcus 0 Napisano 1 Styczeń 2013 Może zrobimy dzisiaj wieczorem trening? Ktoś jest chętny pojeździć i pogadać? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 1 Styczeń 2013 A kiedy dokładnie wieczorem? Bo ja jakoś do 22 mam czas, wiec wszystko przed tym jest ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 2 Styczeń 2013 (edytowane) W związku z przeprowadzką i chwilowym brakiem neta może mnie nie być w sobotę. <br /><br /><br /><br />edit: z tego co się dowiedziałem, net będzie dostępny dopiero po 11 stycznia także najbliższe dwa weekendy mnie nie będzie. Edytowane 3 Styczeń 2013 przez mataman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_17 0 Napisano 4 Styczeń 2013 Jakie robiliście czasy na testach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myrcus 0 Napisano 4 Styczeń 2013 W sumie to nie pamiętam :shok: Może dzisiaj po 20 pojeździmy w większym gronie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 4 Styczeń 2013 Mogę wpaść :) do 22 znowu pojeździć jakoś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziemniak82 10 Napisano 5 Styczeń 2013 Panowie nie wiem czy dziś dam radę pojechać, dopadła mnie choroba. W ogóle moje dalsze występy stoją pod znakiem zapytania. Sobota to dzień który najmniej mi pasuje z całego tygodnia. Ostatnie wyścigi jechałem bez żadnego przygotowania ucząc się toru dopiero w trakcie wyścigu. Jak ktoś będzie chętny to oddam Takatę NSX w dobre ręce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myrcus 0 Napisano 5 Styczeń 2013 No własnie sobota jest ciężkim terminem. Może warto pomyśleć nad niedzielą? Pytanie czy wszystkim by pasowało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 5 Styczeń 2013 (edytowane) W niedziele Ja, Rholek, matijad, error, KamaczoPL, i kilku innych driver'ów jedzie wyścig w lidze F1 :) Edytowane 5 Styczeń 2013 przez MrKubool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 5 Styczeń 2013 Szkoda czasu na to cos co plami dobre imie F1... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 5 Styczeń 2013 Sorry Panowie za nieobecność, ale nie chce mnie coś połączyć z PSN.. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_17 0 Napisano 5 Styczeń 2013 (edytowane) SPRINT ENDURANCE AKTUALIZACJA TABELI Edytowane 6 Styczeń 2013 przez Seba_17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 14 Styczeń 2013 Nie było nic w sobote? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 14 Styczeń 2013 Za mało osób.. Było nas tylko 5, więc odpuściliśmy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 18 Styczeń 2013 Próbujemy w sobotę jeszcze raz podejść do Suzuki (bardzo ten tor mi się podoba) ? :) Może tym razem będzie więcej osób, Yattaman chyba w końcu ma już neta? :) Może Maniek i Kubool też by się pojawili i Panowie od NSX'ów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziemniak82 10 Napisano 18 Styczeń 2013 Tak jak już wspominałem. Z sobotami ostatnio u mnie ciężko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach