Fuviks 78 Napisano 12 Czerwiec 2014 Jak ktoś chętny to dodawać już się bawię :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 12 Czerwiec 2014 Jest kod, na maila :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 12 Czerwiec 2014 zapisalem sie rano a teraz ostalem kluczyk , do kiedy trwaja testy w tej alfie ? Destiny First Look Alpha Code expires June 15, 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2014 Również mi teraz przyszło. Jednak ja będę grał może koło 2 jak się uda, a jak nie to jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 12 Czerwiec 2014 60 min do pobrania.. a moglem kupic wiekszy pakiet netu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 12 Czerwiec 2014 Też już mam. Patricko chyba miałeś racje, że wysyłają falami. Oj coś czuję, że jutro w pracy będzie trzeba wypić wiadro kawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 12 Czerwiec 2014 Spoko, u mnie 30% poszło w 10 min, a teraz zamula, jak na razie wychodzi, ze skonczy w przerwie meczu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bleq 51 Napisano 12 Czerwiec 2014 1-0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2014 To nie temat football ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 12 Czerwiec 2014 Leje na to.Ide spać :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 12 Czerwiec 2014 Ahh chcieć to nie zawsze znaczy móc :P Zapisałem się kilka dni temu i dalej nic :( A widziałem, że ktoś ledwo się zapisał i od razu dostał.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 12 Czerwiec 2014 Ja juz sciagnalem :D 3 klasy do wyboru: Titan, Hunter i Warlock. Jutro prawdopodobnie bede streamowac ta gre :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 12 Czerwiec 2014 Ja z Alexem w party gram jak coś to wbijajcie i porozkminiamy w parę osób :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 12 Czerwiec 2014 No i przyszło :) Kod zrealizował em na tablecie. Da się ustawić download z www czy muszę konsole odpalić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Nie no, po co konsole odpalać, spokojnie zagrasz na tablecie ;) Ps. Z www możesz tylko wrzucić do kolejki Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 12 Czerwiec 2014 7GB Juz się ściąga : D Nie wiem w ogole o co chodzi w tej grze, wiem tylko tyle, ze jakiś MMORPG, wiem, ze jest opcja szukaj etc, ale takie na szybko pytanie, czy jest jakas forma "TANKA" w Destiny ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2014 Nie ma, to gra wyścigowa... Boże ta alfa to będzie niezły Random Fest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 12 Czerwiec 2014 Trzeba było tak nie reklamować ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 12 Czerwiec 2014 Hyhy zapytam? Ktoś kto się nie interesuje destiny a dostał kod i chciałby się nim podzielić? Szanse minimalne, ale spróbować nie zaszkodzi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol78 13 Napisano 12 Czerwiec 2014 Kurcze wszyscy dostają ja się zapisałem kilka dni temu i u mnie cisza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 12 Czerwiec 2014 Przecież nie mogą wysłać w jednej sekundzie milion zaproszeń .. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 12 Czerwiec 2014 Nie no, po co konsole odpalać, spokojnie zagrasz na tablecie ;) Ps. Z www możesz tylko wrzucić do kolejki Juz mam po dodaniu kodu nie było od razu destiny do pobrania. Pojawiło się dopiero po dłuższej chwili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 12 Czerwiec 2014 7GB Juz się ściąga : D Nie wiem w ogole o co chodzi w tej grze, wiem tylko tyle, ze jakiś MMORPG, wiem, ze jest opcja szukaj etc, ale takie na szybko pytanie, czy jest jakas forma "TANKA" w Destiny ? :D Pewnie titan bedzie tankiem. Bo wyglada solidnie, doszedlem tylko do ekranu wyboru postaci i wylaczylem. Ogolnie gra zapowiada sie ciekawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 12 Czerwiec 2014 Wystarczy przeczytać ostatnią stronę a nie 40 ;) Alfa jest do godziny 00:00 dnia dzisiejszego, także graj póki możesz ;) Serio tylko do 00;00 czyli od teraz patrząc 1h i 5 min ? : O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 12 Czerwiec 2014 Nie_serio :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach