kosciarz 504 Napisano 15 Wrzesień 2015 (edytowane) Okolo 63 mb pobiera. przynajmniej tyle zdazylem zobaczyc na moje krzywe oko. MOTD "Game world will reboot soon" @down Tak to nie dziala na szczescie. Mozesz byc online w grze, byle by o 11:00 wyleciec na orbite, bo albo wszystko przejdzie z automatu, albo rzeczywiscie restart zrobia, wiec wszystko jedno=] Edytowane 15 Wrzesień 2015 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morph3n 10 Napisano 15 Wrzesień 2015 Ja już nie wchodze przed 11 bo jeszcze coś popsuje xD Czas zjeść, ogarnąć sie, a potem prać dupy takenom :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EgZePL 22 Napisano 15 Wrzesień 2015 A ja mam dylemat moralny, z jednej strony wiem że lepiej by było zagłosować portfelem i nie wspierać garniturków z Activi$ion, szczególnie ze wiem ze zawartość ttk nie jest proporcjonalna do ceny... Z drugiej strony to destiny, wiec napewno nie będę żałował. Póki co dodtek siedzi w koszyku i walcze żeby nie klikać w potwierdzenie zakupu :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 15 Wrzesień 2015 Skoro siedzi w koszyku to juz osukujesz sam siebie. Nie martw sie ten stan potrwa jeszcze jakies 12 minut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loopeez 5 Napisano 15 Wrzesień 2015 (edytowane) Ja walczę żeby szybciej do domu z roboty wrócić :P bo do 17 siedzę a do tego czasu jak wszyscy zaczną grać to będą mili 40 lvl :) Tak że nie ma co się męczyć tylko kupuj ! Edytowane 15 Wrzesień 2015 przez Loopeez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morph3n 10 Napisano 15 Wrzesień 2015 Życie jest za krótkie na takie dylematy. Trzeba grać!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 15 Wrzesień 2015 (edytowane) Ok Panie i Panowie. Ja uciekam do konsoli, do zobaczenia na Crucible! Za zielony questowy engram packed dostalem monte carlo o. Edytowane 15 Wrzesień 2015 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morph3n 10 Napisano 15 Wrzesień 2015 a ja bada juju.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomgru 0 Napisano 15 Wrzesień 2015 ja chce do domu !!!!!!!!!!!!! mogłem wziąć dzień wolny !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loopeez 5 Napisano 15 Wrzesień 2015 Złam sobie nogę i na L4 :D Ja czekam cierpliwie do 17... a jak tam serwery wstały wszystko śmiga ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomgru 0 Napisano 15 Wrzesień 2015 Złam sobie nogę i na L4 Ja czekam cierpliwie do 17... a jak tam serwery wstały wszystko śmiga ? muszę czekać do 21 - umieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morph3n 10 Napisano 15 Wrzesień 2015 Wszystki śmiga. Zaczyna sie zajebiście! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 15 Wrzesień 2015 Hajp, hajpem, ale ja jednak poczekam na obniżkę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mudzinx 0 Napisano 15 Wrzesień 2015 Czy hunter koniecznie musi latać z pistoletem? Nie widziałem na PvE Huntera ze snajperką ... Trochę mnie to dziwi i niepokoi gdyż planowałem właśnie tą klasą zagrać. Zastanawiam się między Hunterem a Warlockiem ... (dziś dostaję paczkę z grą i zaczynam dopiero przygodę). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba6113 42 Napisano 15 Wrzesień 2015 Możesz grać bronią jaką tylko chcesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EgZePL 22 Napisano 15 Wrzesień 2015 Czy hunter koniecznie musi latać z pistoletem? Nie widziałem na PvE Huntera ze snajperką ... Trochę mnie to dziwi i niepokoi gdyż planowałem właśnie tą klasą zagrać. Zastanawiam się między Hunterem a Warlockiem ... (dziś dostaję paczkę z grą i zaczynam dopiero przygodę). Widzę, że kolega to swiezynka w temacie destiny. W skrócie każda klasa może grać każda bronią. Co więcej bronie dzielą się na trzy kategorie i naraz możemy mieć założone po jednej broni z każdej kategorii i tak pistolet i snajpera należą do innej kategorii (odpowiednio primary i special) wiec możesz nawet grać oboma naraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mudzinx 0 Napisano 15 Wrzesień 2015 Czyli wszystko różni się m.in. specjalizacjami, a tak na prawdę mogę grać Warlockiem ze snajperką ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EgZePL 22 Napisano 15 Wrzesień 2015 A poprzednia odp nie wystarczyła, potrzebujesz żeby ci to jeszcze na piśmie z pieczatkami od bungie załatwić? Jedyne co ważne to to że snajperka jest bronią z grupy specjalnych, oznacza to mniej więcej tyle że rzadziej będziesz znajdować do niej ammo i na pewno będą sytuacje ze będziesz musiał użyć jakiejś broni z grupy primary. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba6113 42 Napisano 15 Wrzesień 2015 Czyli wszystko różni się m.in. specjalizacjami, a tak na prawdę mogę grać Warlockiem ze snajperką ? Tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 15 Wrzesień 2015 Rozumiem, że nie da się kupić osobno Destiny + dodatku i trzeba wybulić całość tj. 220? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba6113 42 Napisano 15 Wrzesień 2015 Można ale byś musiał kupić wszystkie trzy dodatki co się nie opłaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loopeez 5 Napisano 15 Wrzesień 2015 Poprzednie 2 dodatki są wymagane więc tego nie przeskoczysz. Pozostaje Ci kupić cały pakiet który wyniesie Cie taniej jak byś musiał kupić Destiny, 2DLC + The Taken King ale takie są uroki kupowania gry na premierę i później dokupowanie DLC :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 15 Wrzesień 2015 Dzięki za szybką odp Panowie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 15 Wrzesień 2015 (edytowane) I jak pierwsze wrażenia? Ps: nadal walczę :-P ale już bliski jestem pęknięcia Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Wrzesień 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 15 Wrzesień 2015 Kiedy dostaje się paczkę Surosów? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach