korwin 242 Napisano 4 Lipiec 2013 Direct feed (1.4GB): http://gamersyde.com/news_destiny_e3_gameplay_video-14300_en.html Polecam sciagnac na dysk i odpalic na full screenie, cos pieknego, exy od Sony wymiekaja. Odpalcie na największym tv jaki macie pod ręką. Albo zgrajcie na pen'a i odpalcie na największym tv jaki uda się Wam znaleźć w najbliższym sklepie. Jak to będzie tak wyglądać... wow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fenixPeEl 20 Napisano 5 Lipiec 2013 Tak właśnie zrobiłem i na 42 calach prezentuje się wyśmienicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 5 Lipiec 2013 Grafa ładna tylko 30fps trochę psuje całość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 5 Lipiec 2013 Grafa ładna tylko 30fps trochę psuje całość Jak bedzie stabilne 30klatek to bedzie git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik 60 Napisano 5 Lipiec 2013 Telewizor też daje kopa i tych 30fps nie odczuwa się jak na monitorze gdzie widać każdy piksel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 5 Lipiec 2013 (edytowane) Grafa ładna tylko 30fps trochę psuje całość Przy stałym FPS (nawet przy zadymach), taka ilość jest wystarczająca... Edytowane 5 Lipiec 2013 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fenixPeEl 20 Napisano 5 Lipiec 2013 (edytowane) 30 fps nie powinno chyba przeszkadzać w tej grze, byle by były stałe. Czy mi odtwarzacz zmulił, czy jak dotarli do momentu w którym wychodzą za mur klatki poleciały na łeb, na szyję? Edytowane 5 Lipiec 2013 przez fenixPeEl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Lipiec 2013 U mnie wszystko działa idealnie. Szkoda tylko, że ten direct feed ma francuskie napisy :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 5 Lipiec 2013 (edytowane) Przy stałym FPS (nawet przy zadymach), taka ilość jest wystarczająca... Chyba w rpgach. Zagraj w 60 a później 30 to zobaczysz gdzie jest płynniej. Szkoda,że ten next gen tylko graficznie pójdzie w przód bo na stałe 60fps w każdej grze nie ma co liczyć a szkoda Edytowane 5 Lipiec 2013 przez NFL 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 5 Lipiec 2013 Zagraj sobie w 30 stałych klatkach (bez względu na "zawartość" ekranu) a później w 60 klatkach, które skaczą przy każdej większej aktywności na ekranie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 5 Lipiec 2013 Skaczące 60->50 (dropy do 30 to wina kodu gry/nieudolności programistów) jest milion razy bardziej płynne niż stałe 30. Mogę sobie tak sprawdzać, mój pecet mi pozwala na takie zabawy. Sorry, ale ja samą grafą nie żyje i są ważniejsze rzeczy typu framerate. 60FPS to inny wymiar grania i to powinno być ważniejsze niż 1080p. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 5 Lipiec 2013 No też jestem zawiedziony, że będzie tylko 30fps, wraz z wejściem w nową generację liczyłem na krok w przód w tym aspekcie 1080p + stałe 60 klatek to powinien być standard w każdej grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 5 Lipiec 2013 No też jestem zawiedziony, że będzie tylko 30fps, wraz z wejściem w nową generację liczyłem na krok w przód w tym aspekcie 1080p + stałe 60 klatek to powinien być standard w każdej grze. Nigdy tak nie będzie bo twórcy kosztem klatek beda pakować w tą grafike. #capitanobvious Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fenixPeEl 20 Napisano 5 Lipiec 2013 Niestety to jeszcze nie ta generacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 5 Lipiec 2013 (edytowane) Ciekawe na co bedizesz narzekac jak juz bedzie "ta" generacja;p Gra wyglada oblednie, chodzi idelanie plynnie jak dla mnie, nie jestem jakims nie wiadomo kim;p bedize pro edit: wlasnie zgralem filmik na pena i odplalilem na duzym tv...wy mowcie sobie co chcecie, ale ja..tbh nie wierze ze to co widzialem jest realne=] Edytowane 5 Lipiec 2013 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Lipiec 2013 Spoko, ja tam zlewam tego typu płacze :) Jak to mówią "słabej baletnicy nawet rąbek u spódnicy przeszkadza". Świeży cytat od Bungie: "We are not talking about a theater mode for Destiny yet" Jak dostaniemy w budowane w grze edytor filmików to po prostu masakra :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 5 Lipiec 2013 Ciekawe na co bedizesz narzekac jak juz bedzie "ta" generacja;p Gra wyglada oblednie, chodzi idelanie plynnie jak dla mnie, nie jestem jakims nie wiadomo kim;p bedize pro Nawet jak wszystko będzie w 60 fps i 4K, to marudy się znajdą... Gra i rozgrywka wygląda świetnie i działa płynnie - i to jest dla mnie wystarczające... Pewnie jak programiści bardziej ogarną nową generację, to i gry będą latać w tych magicznych 60 klatkach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fenixPeEl 20 Napisano 5 Lipiec 2013 (edytowane) Jeśli już nadejdzie "ta" generacja to myślę, że wtedy będę narzekać na swój podeszły wiek Średnio 5 lat na generację to już będę po trzydziestce... Nie ma co się łudzić w nadchodzącej 60 fps to nie będzie standard, a nawet śmiem twierdzić, że będą to wyjątki, jak obecnie. Nie ma problemu bo gry zapowiadają się przednio. Edytowane 5 Lipiec 2013 przez fenixPeEl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 5 Lipiec 2013 Tylko po co komu 60FPS w tak wolnej grze? Killzone'a mozna puscic nawet w 120FPS a i tak bedzie wolny, i z Destiny jest tak samo - 60FPS nie wniosloby NIC do gameplay'u, a jak komus az tak zalezy na tych 60FPSach to niech zostanie na PC, proste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 5 Lipiec 2013 (edytowane) 30 FPS is perfect. Przekonaliście mnie :) Edytowane 5 Lipiec 2013 przez NFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 5 Lipiec 2013 (edytowane) zobaczycie bedzie dobrze w uj, wszyscy zapomnimy wtedy o tym forum i o wszystkim...moze wroca czasy kiedy powiem "there is no rl , its only afk..." (moze afp pad.. :P) Edytowane 5 Lipiec 2013 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Lipiec 2013 Dzisiaj kolejny dzień z tygodnie Bungie, także może znów zobaczymy jakiś ciekawy update z ich strony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 5 Lipiec 2013 30 FPS is perfect. Przekonaliście mnie :) Nie ma się co pojedynkować - wiadomo, że każdy chciałby aby wszystko było jak najlepiej, ale chyba się nie da... @up - no własnie, ciekawe co ciekawego dziś Bungie zaprezentuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 5 Lipiec 2013 Płynnie my ass. Wystarczy nie patrzeć na postać a skupić wzrok na ścianach czy otoczeniu żeby zobaczyć jak to wszystko klatkuje. Gra mi się obłędnie podoba, ale uznaje tutaj ludzi i opinie, które oczekują od nowych gier i konsol 60 klatek. 30 to jakiś przeżytek niczym czarno biały film. Problem tylko, że wielu to nie przeszkadza, więc po co firmy mają pchać deweloping do przodu. Lepiej skupić się na większej ilości rur w tle, albo trawce pod kamieniami. Wyjdzie zapewne wersja PC Destiny z obv 60 klatami i znowu zacznie się pitolenie o przewadze pecetów nad konsolami. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 5 Lipiec 2013 Co Wam z tych oczekiwań, skoro i tak na chwilę obecną nie ma szans na ich realizację? Chyba tylko CoD z tym ich nowym-starym silnikiem zapewnia odpowiedni framerate... Poza tym - nigdzie nie stwierdziłem, że jest płynnie - tylko powiedziałem, że jeśli to będzie stałe 30 klatek bez względu na to co dzieje się na ekranie, to dla mnie jest wystarczające i będzie grało się lepiej niż przy skaczącym w górę i w dół FPS'ie... Tyle z mojej strony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach