Skocz do zawartości
pack

Destiny

Rekomendowane odpowiedzi

312160d1319392152-man-killed-uncle-becau  :D

Edytowane przez m0rph
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje i dobranoc :biggrin: Jak ktoś mi powie, że Destiny nie robi wrażenia to jest ślepą pitą i tyle w temacie :)

Na tym ViDocu pokazali sporo nowych rzeczy, niestety pomieszanych z contentem z E3, ale mimo wszystko było na czym oko zawiesić.

Najbardziej interesuje mnie Competetive Multiplayer, bo jak Bungie zrobi mecze jak w Halo to potem już tylko wszyscy będą starali się równać do Destiny, ale Bungie jest tylko jedno :biggrin:

Wejściówka jak wchodzi na ten balkon, gdzie jest tak zielono na horyzoncie, definitywnie inna planeta. W końcu coś innego niż Ziemia.

Ułamek sekundy, a zjarałem się nim jak ten rudy na avatarze wyżej.

Bronie, customizacja...to wiemy, ale w końcu pokazali troszkę więcej arsenału, skrzynkę z lootem, itd.

Już widzę, że te kryształki z lootem będą mi się śnić po nocach :biggrin: Loot, loot, loot i więcej lootu!

Jestem tylko ciekaw, czy dorównają Borderlandsom pod względem ilości broni, liczę że ich spokojnie przebiją.

W dodatku każda broń ma swoje drzewko talentów, będzie wypas.

Było chyba widać jakiegoś innego mini-bossa, ta latająca babka z odwłokiem jak u robala. Stawiam, ze to przeciwnicy z tego The Hive.

Pokazano ich troszkę w ruchu w końcu, ale wciąż mało! Nie mówiąc już o tych robotach podróżujących w czasie, bo Ci mnie najbardziej interesują.

Ahh...ta gra pozamiata wszystko jak wyjdzie, a Bungie tutaj jeszcze zapewne nie pokazało nawet 60% (procent z dupy) potencjału konsoli.

Muszą się ograniczać ze względu na obecną generacją, a chcą żeby obie gry były praktycznie takie same na obu platformach.

Znowu się podjarałem jak dziecko w zabawkowym :biggrin:

PS.

Zapisujcie te kody :P

• Warlock: YKA-RJG-MH9
  • Hunter: 3DA-P4X-F6A
  • Titan: MVD-4N3-NKH
  • Rixis, Archon Slayer: TCN-HCD-TGY
  • Old Russia: HDX-ALM-V4K

W grze odblokują jakąś dodatkową zawartość :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spokojnie Patricko, bo nie zaśniesz ;)

jak dla mnie gra wygląda na mega wypas. mnie już kupili, także jak będzie kasa to w dniu premiery pędzę po swoją kopię :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czekam na pre-order najwypaśniejszej kolekcjonerki :P Muszę zgarnąć wszystko co z tą grą związane :D

Bum, bierz do pyska!

rO1f6rn.gif

No i mała królowa z The Hive, czy może zwykły przeciwnik? Mój ołów będzie ją pozdrawiał każdego dnia :D

xWLasyH.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patryk będzie platyna ? :D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Platyna...człowieku, ja tak nisko nie mierze w tej grze :)

Tutaj będzie spędzony kawałek mojego życia, a nie jakaś tam platyna :P

Ona wpadnie tylko przy okazji :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takich górnolotnych postanowień nie zakładaj bo jeszcze to się może okazać crapem :D

To wychodzi tylko na next-geny ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie płakej, żartuje sobie przecież :D Ale z tego co widzę na fan pagu to wychodzi też na ps3? Ty to chcesz ogrywać na chlebaku czy ps4?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy było:

widok z perspektywy trzeciej osoby włączać się będzie zawsze w Tower - bazie graczy.

nie będzie można tak po prostu atakować innych graczy. Powalczymy w specjalnych trybach.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tenisista, wiem, też se jaja przecież robie chopie :P

A grać będę na PS4 :) To jest jedyna słuszna platforma dla tej gry :biggrin:

Zuba, dobre info :)

Walczyć będziemy w strefach i to będzie właśnie Competetive Mode, czyli stary dobry DM?

Liczę, że będzie można robić teamy i walki na jakiś arenach, jak w WoWie.

Oj, byłaby jazda bez trzymanki :biggrin:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fuu mocarny tutył się szykuję. Chyba obok Division. narazie najlepsze gry jak dla mnie na next-geny. Szkoda, że ps4 kupie sobie gdzieś za 3/4 lata :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogladac:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Y1OjUWw43co

3:20, MULTIPLAYER BICZES!!1!

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra nie powiem, ze podoba mi sie to coraz bardziej :D I choc, gra bedzie dostepna na obie generacje, to Destiny ma szanse byc system sellerem, a raczej next gen sellerem :D :P Sama gra ma byc wspierana przez kilka lat, a zapewne baza uzytkownikow ps3 z czasem bedzie sie wyludniac. Wiec ja bralbym od razu wersje na ps4, albo nawet kupil konsole dla niej :D ( a wiadomo, ze nawet jezeli w dniu premiery jakims cudem ktos nie znajdzie innej ciekawej gry, to bedzie mial kilka lat by znalezc cos dla siebie ;) )

Ja bede grac warlockiem i nie moge sie doczekac by robic rozpierdziuche. Ale rowniez usiasc na ziemii z kompanem i podziwiac widoki :) Wokol tej gry panuje taka niesamowita otoczka, ktora ciezko opisac w slowach :D To moze byc gra, ktora wpisze sie w historie przemyslu gejmingowego :P Jej, strasznie sie napalilem, ahhhh xDDD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patricko, mozesz sobie dopisac kolejna osobe do listy jaka zaraziles Destiny. :) Poczatkowo nie rozumialem w czym ta gra ma byc taka rewolucyjna, ale faktycznie zapowiada sie wielki hit. Co prawda do wszelkich hitow jestem sceptycznie nastawiony po kilku rozczarowaniach np GTA IV. Jednak tutaj o rozczarowaniu raczej nie bedzie mowy. Jesli mam sie juz do czegos czepiac, to nie podoba mi sie to ze niektorych planet nie powinni robic np. Jowisz - przeciez to planeta gazowa. :) Mogli wybrac jakis ksiezyc np. Europe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie podoba mi sie to ze niektorych planet nie powinni robic np. Jowisz - przeciez to planeta gazowa

Ale to jest gra, na jowiszu moga zrobic puszcze tropikalna i bedize wypas. Nie porownujmy rzeczywistosci do gier bo to nie ma najmniejszego sensu.

Ja sie tylko zostanawiam czy do multiplayerowych map bg jak zwal tak zwal  czy bedzie mozna sie quetowac  w wiecej niz w 3 osoby.

Edytowane przez kosciarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, tak jak ludzie przed premierą pierwszego MotorStorma czepiali się, ze na pustyni nie ma błota. Idiotyzm do potęgi.

Są jakieś przecieki kiedy wrzucą coś więcej z multiplayer, bo jak narazie to widzieliśmy z 10 sekund.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie psuje to klimat po prostu. :) Nutka realizmu nadałaby tej grze fajnego klimatu. Wenus bardzo gorący z piaskowymi burzami, Mars czerwony i skamieniały, Europa podobna do ziemi. Oczywiście nie mówię o wiernym odwzorowywaniu planet, bo to by było nudne. Nie miej jednak, Jowisz też odwiedzę. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba w tym temacie ktoś pisał, że będzie większość planet naszego układu słonecznego w tym Jowisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno żeby gra działa się w Układzie Słonecznym bez Jowisza ;)

Nie ma na razie nigdzie potwierdzenia, że będzie można sobie polecieć na Jowisza. I zdziwię się, jeśli zrobi się z niego nagle skalista planeta...

Tym samym marudzenie na tej stronie uważam za zamknięte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poznajmy kolejnego ulubieńca, znamy go dobrze z E3 :D

closing_time_marquis.jpg?cv=3983585470&a

closing_time_concept.jpg?cv=3983585470&a

closing_time_wield.jpg?cv=3983585470&av=

closing_time_pallette.jpg?cv=3983585470&

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bungie zrobiło video, w którym dziękuje swojej społeczności za wsparcie.

Kocham ich, nie ma drugiej takiej firmy po prostu, która tak podchodzi do gracza!

Na filmie w cholerę nowych lokacji, których nigdy wcześniej nie było.

Całe dwie naliczyłem, ale to co tam jest pokazane, nie było jeszcze nigdzie pokazywane! :D

I've got a boner!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak wam, ale mi niektóre jednostki przypominają Quarian i gethów z ME :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi