Sushi 611 Napisano 26 Grudzień 2012 Napisałem, że to rebus, a w tych zdarza się, że z kilku obrazków wychodzi jedno słowo:P Nie wiem czym jest odbojnica, ale to coś innego - bez kombinowania i najprościej jak może być, tyle, że nie w naszym języku. Wrzucam inny obrazek tego co jest przedstawione na pierwszym: Tytuł ma 6 liter. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 26 Grudzień 2012 POSTAL :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 26 Grudzień 2012 Tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 26 Grudzień 2012 możecie mi wytłumaczyć ten tok myślenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 26 Grudzień 2012 Post po angielsku słup, Al to imię aktora na zdjęciu czyli Al Pacino ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 26 Grudzień 2012 spoko jak dla mnie to źle dobrana pierwsza fota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 26 Grudzień 2012 spoko jak dla mnie to źle dobrana pierwsza fota Na pierwszym zdjęciu było coś co dla laika tematu jest po prostu słupkiem. Dla fachowców znane jest to jako odbojnica, a dokładniej odbojnica słupowa, czyli nadal pozostaje słupkiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 26 Grudzień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 26 Grudzień 2012 Forbidden Siren Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 26 Grudzień 2012 Taa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 27 Grudzień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LONG3r 73 Napisano 27 Grudzień 2012 Dino Crisis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 27 Grudzień 2012 tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LONG3r 73 Napisano 27 Grudzień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 27 Grudzień 2012 Castlevania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LONG3r 73 Napisano 27 Grudzień 2012 Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 27 Grudzień 2012 Castlevania Lords of Shadow ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LONG3r 73 Napisano 27 Grudzień 2012 Aż taki czepliwy nie jestem, by oczekiwać pełnego tytułu, jak ktoś napisze Crash Bandicoot, a mi chodziło o przykładowo 3. część, to i tak uznam, więc dalej nie, w złym tokiem idziecie. Pierwszy to nie jest castle - zamek, chodzi o całą ludność, króla, zamki, budynki. Nie, o państwo też nie biega! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 27 Grudzień 2012 Heart of Empire Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 27 Grudzień 2012 Dark Souls ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LONG3r 73 Napisano 27 Grudzień 2012 ExVitallin_PL, blisko uderzyłeś, gdybyś jeszcze synonimem słowa "Empire" wyjechał, to... Zamienniki daję, bo za długo idzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzes 2 Napisano 27 Grudzień 2012 Kingdom Hearts Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LONG3r 73 Napisano 27 Grudzień 2012 Brawo :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzes 2 Napisano 27 Grudzień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 27 Grudzień 2012 FIFA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach