TRaCeGuitar 1141 Napisano 11 Kwiecień 2013 U mnie wystarczyło paluszkiem przejechać z góry na dół i wsio xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 11 Kwiecień 2013 Chyba jestem upośledzony ale ten trik nie działa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 11 Kwiecień 2013 Na necie znalazlem cos takiego: "Confirmed: you start the game on Easy, but you have the opportunity to "jump" back to the Elevator later in the game and complete it on Hard." Czyli trzeba grac na easy do momentu tej "okazji wskoczenia ponownie do windy", moze to pomoze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 11 Kwiecień 2013 powiem tak pogralem 10min i doszedlem do wniosku ze bez wlaczonego walkthrough na youtube nawet nie mam zamiaru brac sie za ta gre ;d to nie na moj leb :D ale platyne i tak kolejna do kolekcji doloze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 12 Kwiecień 2013 Apropos poziomu trudności, czyli jak znalazłem silver file w windzie, to potem będę mógł wrócić i znaleźć gold file? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 12 Kwiecień 2013 (edytowane) powiem tak pogralem 10min i doszedlem do wniosku ze bez wlaczonego walkthrough na youtube nawet nie mam zamiaru brac sie za ta gre ;d to nie na moj leb :D ale platyne i tak kolejna do kolekcji doloze :) Nie wiesz co tracisz ;D Edytowane 12 Kwiecień 2013 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medium12 0 Napisano 12 Kwiecień 2013 Ja juz to spr winde trzeba przejsc na easy potem wlacza sie automatycznie hard lecz mozna zmienic na easy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 12 Kwiecień 2013 Doczytałem ze po prostu jak się zacznie na easy (a w wersji eu tak się właśnie zaczyna) to trzeba wykonać escape z pomieszczenia, i potem korzystając z flow chart można wrócić i przejść na hard... Szkoda że nie wiedziałem wcześniej, bo będę musiał to trzeci raz przejść :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 12 Kwiecień 2013 ile trwa jedno przejscie gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WhiteCrow 22 Napisano 12 Kwiecień 2013 Według HowLongToBeat ponad 30 godzin http://www.howlongtobeat.com/gamebreakdown.php?gameid=9692 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medium12 0 Napisano 13 Kwiecień 2013 Pogralem troche i nie widzialem jeszcze gry z taka iloscia dialogow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 13 Kwiecień 2013 Takie uroki visual novel :) to praktycznie tak jakbys czytał książkę albo komiks z wielką ilością tekstu ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medium12 0 Napisano 13 Kwiecień 2013 niestety czytanie po ang mnie troche meczy i choc wiekszocs rozumiem to zle mi sie to czyta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WhiteCrow 22 Napisano 13 Kwiecień 2013 Ja dziaiaj pogralem 3 godziny i muszę przyznac ze gierka jest świetna. Przede wszystkim ma fabule, która potrafi zaciekawić i zaangażować, a do tego fajnie pomyślane zagadki. Szkoda, ze w pierwsza część nie można zagrać na vicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 13 Kwiecień 2013 No niestety ale 999 jest tylko na NDS'a...poprzednia część jest też jak najbardziej warta uwagi pomimo że jest inaczej wykonana... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 13 Kwiecień 2013 wtf game over ;oo jak to? haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 14 Kwiecień 2013 (edytowane) Uuuu zabiło Cie ;D nie doszedłeś do końca gry xD A tak zapomniałem powiedziec...ta gra nie poprowadzi nas grzecznie za rączkę do dobrego endingu...jak się coś spartoli to czeka nas śmierć i tak zwany Bad Ending xD Teraz zostaje Ci wejście w Chart Flow i zobaczyć jak poszedłeś i iść inną drogą z nadzieją że tym razem zrobisz dobrze XD Dlatego mówiłem że mało kto za pierwszym razem przechodzi grę XD Edytowane 14 Kwiecień 2013 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 14 Kwiecień 2013 Uuuu zabiło Cie ;D nie doszedłeś do końca gry xD A tak zapomniałem powiedziec...ta gra nie poprowadzi nas grzecznie za rączkę do dobrego endingu...jak się coś spartoli to czeka nas śmierć i tak zwany Bad Ending xD Teraz zostaje Ci wejście w Chart Flow i zobaczyć jak poszedłeś i iść inną drogą z nadzieją że tym razem zrobisz dobrze XD Dlatego mówiłem że mało kto za pierwszym razem przechodzi grę XD i gre musze od poczatku zaczynac?.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 14 Kwiecień 2013 Możesz ale jak nie chcesz to odpalasz flow chart i wybierasz moment gdzie drogi się rozchodzą. Wtedy możesz dokonać innego wyboru i iść inną droga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WhiteCrow 22 Napisano 14 Kwiecień 2013 Pierwsze ukończenie gry już za mną. Niestety doprowadziłem do złego zakończenia i skończylo się na napisie Game Over :) czas na kolejne. Jestem ciekawy jak Wy poprowadziliscie fabule do swojego zakończenia. U mnie było to tak: Ja na starcie poszedłem w żółte drzwi i trafiłem do pokoju dla chorych razem z Phi i dziadkiem. W pierwszym głosowaniu dalem "Ally", ale dziadek mnie zdradził i zostałem z jednym punktem BP. Przy kolejnych drzwiach trafilem do Laboratorium za czerwonymi drzwiami razem z Clover i Dio. W głosowaniu obaj wybraliśmy zdrade. 9 punktow uzbierał K i on opuścił grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
areek1990 5 Napisano 22 Kwiecień 2013 Fajnie się w to gra narazie zrobiłem 4 zakończenia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 22 Kwiecień 2013 ja wszystkie :D platyna siadła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WhiteCrow 22 Napisano 23 Kwiecień 2013 (edytowane) U mnie licznik pokazuje bodajże 26 godzin, a patrząc na Flow Chart zdaje się, że jeszcze przynajmniej drugie tyle przede mną. Niektóre ścieżki są naprawdę mocne. Edytowane 23 Kwiecień 2013 przez WhiteCrow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
areek1990 5 Napisano 24 Kwiecień 2013 (edytowane) Hmmm 2 plików mi brakuje. Nie wiem czy coś przeoczyłem czy jak ?? edit: Dobra już nie ważne, udało się platyna wpadła ;) Edytowane 24 Kwiecień 2013 przez areek1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 29 Kwiecień 2013 Do kiedy zero escape jest w plusie? Znika 10 maja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach