KOWI 165 Napisano 28 Kwiecień 2013 Możemy testy zrobić już w nowej formule tej z regulaminu. TVR Tuscon RM Sportowe miękkie i Tor MONZA. Ogólnie planowany start miałby się odbyć 12 maja, bo w majówkę nie ma co ruszać, a jutro jeszcze co poniektórzy mają wyścigi ligowe w F1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 28 Kwiecień 2013 Proponowałbym jednak inny tor, bo Monza ze swoimi 6 zakrętami pokonywanymi co 40 sek. może być jednak nudna jeśli jechać ją przez 60 min. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 28 Kwiecień 2013 Tor nie ma znaczenia, tak monze rzuciłem bo mi przyszła na myśl. W pokoju już coś wybierzemy jak się parę osób zbierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 28 Kwiecień 2013 Ja proponuje suzuke, bo dawno już nie jeździłem po niej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 28 Kwiecień 2013 Kto tam chetny zapraszam do pokoju :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 29 Kwiecień 2013 Chyba musze odkurzyć kiere i odpali gt5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 29 Kwiecień 2013 Tylko nie jeździj z Kuboolem, bo używając terminologii Artura Szpilki, na torze zrobi Ci dziecko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 29 Kwiecień 2013 Łiiii tam, Kubool jest mocny tylko w słabych furach :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach