KOWI 165 Napisano 3 Marzec 2013 Dziś 21 się spotykamy tak żeby Ci co F1 jadą mogli po godzince dołączyć. Przygotujcie sobie subaru albo mitsubishi na kilka wyścigów, a resztę pojedziemy tak jak wczoraj :P Error wrzucić możesz, wyskoczy Ci info, o ewentualnych roszczeniach i w jakich krajach będzie ten filmik zablokowany. Do póki nie zarabiasz na filmach to raczej nie ma się co martwić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Marzec 2013 Ja dzisiaj się spóźnię, mogę być koło 21:30, albo 22:00. Także jak coś to tam bez nerwów, przyjdę to dołączę, a jak nie to trudno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 3 Marzec 2013 Pokój będzie stał, sprzęt na dzisiaj naprawiłem po wczorajszej jeździe także można śmigać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 3 Marzec 2013 Subaru i Mitsu na 450 PO rozumiem ? Czy bez ograniczeń ? Fajnie by było podzielić stawkę na pół i drużynowo pojechać.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 3 Marzec 2013 Kto stawia pokój ,postaram się dołączyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 3 Marzec 2013 Ja stawiam także zapraszam do dodawanie mnie do znajomych :D 21 z minutami będzie wszystko gotowe do przyjęcia gości :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 3 Marzec 2013 Mnie dzisiaj nie bedzie, poki co odpuszczam GT5 w formie uzalezniajacej. Troszeczke rzadziej siade za kolkiem.. Pozdrawiam i szerokosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 3 Marzec 2013 a to wczorajsze testy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 3 Marzec 2013 No niestety chciałem ale nie wyszło.Ciągle komunikat "zostałeś odłączony od serwera" i zonk. Dla pewności wszedłem do innego pokoju i to samo. A jeszcze dziś grałem w U3 i wszystko sprawnie działa,więc chyba coś z GT5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 3 Marzec 2013 No grubo dzis bylo... extra sciganie. :) Do zobaczenia z tydzien... byc moze jutro skleje cos nowego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 3 Marzec 2013 Hakun spróbuj w takiej sytuacji modem zresetować, czasami pomaga. Formuła naszej jazdy wyewoluowała już chyba do ostatecznej idealnej formy. Losujemy tor przez głosowanie, plus gra losuje dla każdego furę i można szaleć. Co prawda czasem zapodaje ostro kiepskie fury, ale da się to przeżyć :D Ja filma też skleję z naszego ścigania tylko muszę najpierw odpowiednią nutę znaleźć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 3 Marzec 2013 Dobrze by bylo jednak miec komplet.. zapraszamy bo zabawy co nie miara :) Plus ja potrzebuje jakies logo co laczy f1 i gt5.... i byc moze inne gry ktore tez mozemy obiac naszym patronatem,,, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 4 Marzec 2013 Bardzo możliwe, nie pomyślałem o routerze, dziś już wszystko dobrze działa.Do zobaczenia na torze.Dla pewności przed wyścigiem wyślę zaproszenie do jeszcze jednej osoby która zadeklaruje się na wyścig, i w razie co to przez tą osobę się dostane.Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Marzec 2013 Nowe logo: Wersja z logo FB: Avatarek również jest :) Jak się podoba? Zrobiłem już na przyszłość, żeby można było w razie czego inne gry dodać, a nie skupiać się głównie na F1. Na Facebooka zrobiłem również, ale to posłałem Errorowi, żeby wrzucił na FB, także tam możecie zobaczyć jak to wyszło. PS. Jak ktoś będzie chciał do podpisu czy cuś, to dajcie znać, bo to wyżej jest za duże na podpis na forum. Albo sami sobie zmniejszcie, a jak nie dacie rady to napiszcie tu, albo PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 4 Marzec 2013 A mozesz cos zrobic na ogolnie - Mala Liga - Liga To Elita !? Ewentualnie ktos jeszcze...Dzieki piekne za linki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 4 Marzec 2013 (edytowane) FILMIKI OD PITIAN'A: TESTY Edytowane 4 Marzec 2013 przez pitian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 5 Marzec 2013 (edytowane) Filmiki KOWI Edytowane 5 Marzec 2013 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 5 Marzec 2013 (edytowane) Error Production: Mala Liga - Gran Turismo 5 - 02.02.2013 - Prius Mala Liga Gran Turismo 5 - Testy - Ford Mustang - Speed Ring Mala Liga - Gran Turismo 5 - Testy - Alfa Romeo Mala Liga Gran Turismo 5 - Testy - Honda NSX - Speed Ring Mala Liga - LTE - Gran Turismo 5 - 02.03.2013 - Few Cars and Tracks Mala Liga - LTE - Gran Turismo 5 - 03.03.2013 - Mitsubishi Lancer Evolution X... Mala Liga - LTE - Gran Turismo 5 - 03.03.2013 - Honda NSX Mala Liga - LTE - Gran Turismo 5 - 03.03.2013 - Nissan & CRZ Mala Liga - LTE - Gran Turismo 5 - 03.03.2013 - Mitsubishi & Ferrari F40 Mala Liga - LTE - Gran Turismo 5 - 03.03.2013 - Nissan & Honda Civic Edytowane 9 Marzec 2013 przez Sir Siekier 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 8 Marzec 2013 To co jutro ktos smiga?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 8 Marzec 2013 Jest jakis konkretny event? Czy dla fun'u? Ogolnie emocje opadly i coraz mniej osob smiga. Dlatego i ja dalem chwilowy upust emocjom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 8 Marzec 2013 Bez przesady, ludzie się znajdują kwestia tylko, że w soboty to wiesz jak jest. Lepsze piwko i wyprawa klubowa niż siedzenie przed TV i granie :P Niedzielny termin zdecydowanie sprzyja i trochę więcej osób się pojawia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 9 Marzec 2013 Jest jakis konkretny event? Czy dla fun'u? Ogolnie emocje opadly i coraz mniej osob smiga. Dlatego i ja dalem chwilowy upust emocjom. Nooooo.... Panie.... nie przesadzaj.... jakbyś był w ostatni weekend obecny to byś zmienił zdanie... Według mnie, Patricko i pewnie jeszcze kilku osób nawet na pierwszej sesji nie było takiej polewy... Grunt to spontan... reszta to kwestia.... no właśnie - tup tup tup i tup.... Dziś też będziemy tupać.... już ja się o to postaram..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 9 Marzec 2013 Skoro Ty sie o to postarasz to sie zjawie! ;) Do zobaczenia na torze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Marzec 2013 Kurde do mnie rodzinka zjechała i raczej mnie w ten weekend nie będzie. Odpalilem sobie przynajmniej BSpeca 24h bo grać i tak nie dam rady. No chyba że się coś wydarzy to będę na bank :) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 9 Marzec 2013 (edytowane) ja o 8 moge sie stawic :) Testy !! Zapraszamy!! Edytowane 9 Marzec 2013 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach