Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie o DS4, czy testowaliście go na PC? Czy działa tylko na kablu czy bezprzewodowo również?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie o DS4, czy testowaliście go na PC? Czy działa tylko na kablu czy bezprzewodowo również?

Nie, bezprzewodowo nie działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzn. po kablu działa Plug&Play, czy trzeba nadal bawić się, jak w przypadku DS3 z Motioninjoy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem gumki na allegro od X360 i PS3

Stwierdzam: są idealne

Super leżą na padzie sztywno gra się fajnie no i nie trzeba się martwić o DS4

No i cena 6,95 z przesyłką już za 2 sztuki

Mowia ze galka od ps4 jest mniejsza od ps3 i teraz pytanie czy wszystko pasuje i nic ci nie odstaje? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez sie zastanawialem lecz teraz zastanawiam sie jak to moze sie zmiescic nq galke od ps3

Naprawde polecam sam zamawiam jeszcze 2 komplety 1 zapas a 2 na przyszlego pada.

Polecam szczegolnie gracza w fife swietnie sie steruje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja obecnie zdjąłem nakładki, katuje DS4 czekam, aż zejdzie guma i oddaje na gwarancji do naprawy/wymiany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podobno nie wymieniaja padow z powodu gumy...

W IRL w Gamestop wymieniają od ręki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

żadne podobno, wymieniaja pady w Polsce, czasami niestety nie od ręki ale wymieniają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moze nie piszmy miejskich legend tylko niech napisze konkretnie ktos komu wymienili/niewymienili

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś się orientuje czy można gdzieś zakupić tę przejściówkę do pada, która pokazana jest w poście nr 332?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po tym co początkowo czytałem w tym temacie miałem obawy co do pada, na razie, po blisko dwóch tygodniach intensywnego użytkowania z gałkami wszystko ok. Nie widzę schodzącej gumy, oby tak pozostało. Pad wygodny, jednak gałki są moim zdaniem, hmm... mało ergonomiczne. Przy dłuższym graniu zsuwają się z nich palce, mogłyby moim zdaniem ciut większe. Nie wiem, może to kwestia przyzwyczajenia, ale najbliższy zakup to nakładki. Oprócz zapobiegania niszczeniu gumy mogą ułatwić sterowanie, tak mi się przynajmniej wydaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po miesiacu  mam już zdartą lewą gałkę chciałbym oddać na gwarancję ale posiadam tylko jeden pad a szkoda 3 tyg czekać na nowy(lub naprawa). Moje pytanie do Was czy już ktoś oddawał pada na gwarancję? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po miesiącu, ale od początku Ci się zdzierała, czy dopiero po jakimś czasie wyszło? Gwarancja, jeśli umowa inaczej nie stanowi zgodnie z brzmieniem kodeksu cywilnego obowiązuje przez rok, zatem masz dużo czasu na reklamowanie przedmiotu. Na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad nakładkami. Kosztują grosze, a można zaoszczędzić czas i ewentualnie jak nie będziesz z nich zadowolony zawsze oddać pada i reklamować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym temacie jest napisane już o oddaniu pada na gwarancję i były wymieniane, ale jak to wyglada teraz, to nie powiem. I mam nadzieję, ze nie będę musiał tego sprawdzać. U mnie gałki są w bdb kondycji i poza czyszczeniem r1 problemów nie uswiadczam.

Edytowane przez tomekagu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie po dwóch tygodniach L1 się samo naprawiło, a wcześniej miałem problem z przycinaniem. Pozostał tylko problem z wytartą gałką, ale mam na to rok gwarancji i z racji naprawienia L1 będę to dopiero reklamował jak się całkiem wytrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powoli się zdzierała ale po wczorajszej nocce z fifą wyszła dziurka od strony nacisku na gałkę (w moim przypadku było to na okręgu od strony 8 godz).Orientuje się ktoś jak długo trzeba czekać na nowy pad bo mam tylko jeden więc za długo nie chcę czekać??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sklep na rozpatrzenie gwarancji ma 14 dni - chyba, że coś sie zmieniło od nowego roku. Znając życie pewnie coś sie opóźni...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moze nie piszmy miejskich legend tylko niech napisze konkretnie ktos komu wymienili/niewymienili

Mojemu koledze wymienili pada z powodu na uszkodzoną gumę. Nie od ręki, ale oddał do serwisu i nie było problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro kurier przychodzi odebrać mojego pada. Będę informował w tym topicu o przebiegu reklamacji.

23sj42a.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMG, makabrycznie to wygląda. Ciekaw jestem czy to wada produkcyjna odnosząca się do całej serii czy konkretnego nr produkcji. Ta guma to dla mnie przedziwna sytuacja, przecież ktoś te pady musiał testować, także pod kątem jakości, wykonania, zastosowanych materiałów. Nie chcę mi się wierzyć, że nie dostrzeżono tak oczywistej wady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda jakby dziecko ząbkowało i poobgryzało analoga :P

Z moim DS4 jak na razie wszystko okey ( tfu tfu).

Rozumiem że samego pada się oddaje na gwarancję? Bez konsoli?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi