LionelPL 217 Napisano 12 Sierpień 2013 (edytowane) Zbagowal się komuś trofik za kineskopy i teleskopy? Robiłem według tego poradnika i mam 36/37 :/ E: OMINĄŁEM JEDNO NA SAMYM POCZĄTKU XD Edytowane 12 Sierpień 2013 przez LionelPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 8 Wrzesień 2013 jest jakis juz znany sposob na te nieliczenie ofiar? mam tak z ciulkami za konczenie mele, skakanie z sky-line oraz podczas jazdy na nich :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 19 Listopad 2013 Po raz drugi winszuję zajebistej roboty. Nieczęsto korzystam z forumowych poradników, tylko przeważnie jadę z ps3trophies.org. Ten poradnik kładzie wszystkie na łopaty i kopie po głowie :) Przy okazji mam pytanie. W jaki sposób zmieniać zebrane łaszki? Gra podpowiada, że w Gameplay. Ale takiej opcji nie widzę w menu (zarówno w trakcie gry, jak i po wyjściu do ekranu startowego). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabratar 19 Napisano 7 Luty 2014 Niestety ma problem z trofeami. Po przejściu gry dwa ostatnie trofea fabularne, za przejście gry na normalnym poziomie trudności i ten za odblokowanie mod 1999 nie zostały zaliczone. Planuje przejść grę jeszcze raz. Czy te brakujące trofea wbija się ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massacer 18 Napisano 7 Luty 2014 (edytowane) @up z menu głównego gry kliknij continue i powinno ci odpalić końcówkę gry przejdz i powinno wskoczyć po obejrzeniu zakonczenia, jak to nic nieda to wpisz kod na odblokowanie mod1999, trofeum wpadnie a jak przejdziesz gre na tym poziomie to odblokujesz inne trofea za przejście gry Kod trzeba wpisać w menu głównym (góra, góra, dół, dół, lewo, prawo, lewo, prawo, O, X) Edytowane 7 Luty 2014 przez massacer 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabratar 19 Napisano 10 Luty 2014 Zrobiłem jak mówiłeś i trofea wpadły. Dziękuję. Lepiej grać cały czas off-line Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 11 Luty 2014 Grałem w Bio:I na premierę ostatnio i powiedzcie czy naprawili problem z trofikami fablarnymi? Brak mi 2 gdyż grałem online i offline naprzemiennie i to wówczas było powodem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabratar 19 Napisano 11 Luty 2014 Niestety na to wygląda ze nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cuki 53 Napisano 9 Marzec 2014 Tak dla pewności odnośnie trofeum Scavenger Hunt , rozumiem, że nie mogę używać dolar bill tam gdzie się kupuję amunicję do broni, apteczki itp. Ale mogę używać tych maszyn gdzie się ulepsza broń i vigory ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 9 Marzec 2014 Tak dla pewności odnośnie trofeum Scavenger Hunt , rozumiem, że nie mogę używać dolar bill tam gdzie się kupuję amunicję do broni, apteczki itp. Ale mogę używać tych maszyn gdzie się ulepsza broń i vigory ? Dokładnie tak. Jeśli wejdziesz do maszyny dolar bill to trofeum jeszcze nie przepada. Dopiero jak coś kupisz. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cuki 53 Napisano 9 Marzec 2014 Dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cuki 53 Napisano 14 Marzec 2014 (edytowane) Mam problem, zaliczają mi się zabicia ze wszystkich broni oprócz tych z voley gun-a. Resetowałem konsole itp. i dalej nie chcą wpadać :-/ Ktoś miał podobny problem ? ok jakoś wpadło :-d Edytowane 14 Marzec 2014 przez Cuki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cuki 53 Napisano 15 Marzec 2014 To moja pierwsza przygoda z BioShockiem, 2 pierwsze części też są tak genialne ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 15 Marzec 2014 To moja pierwsza przygoda z BioShockiem, 2 pierwsze części też są tak genialne ? :) Jedynka jest jeszcze lepsza od Infinite (absolutnie wybitna pozycja, która nie zestarzała się nic), dwójka może troszkę słabsza, ale nadal wspaniała gra. W ogóle BioShock - jako seria - jest IMO najlepszą marką w historii gier. Warto znać wszystkie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cuki 53 Napisano 19 Marzec 2014 No i jest platyna w tej wybitnej grze :-) Dzięki za super poradnik - świetna robota. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 22 Marzec 2014 (edytowane) Nie wpadli mi Armed Revolt, tz ze żeby je zdobyć musze grę ponownie przechodzić? Mode 1999 jeszcze nie ruszalem i nie wiem czy będę. Edytowane 22 Marzec 2014 przez Nath_147 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 31 Styczeń 2015 W jakim czasie można zaliczyć grę w "Mode 1999"? Do platyny brakują mi tylko pucharki związane z tym trybem (Auld Lang Syne, Scavenger Hunt). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach