Yoda_Mistrz 3 Napisano 15 Kwiecień 2013 (edytowane) http://www.filmweb.p...row-2012-644652 Czy ktoś ogląda ten serial ? Ja jestem jego OGROMNYM fanem. Serial jest niesamowity. W każdym, podkreślam, w każdym odcinku coś się dzieje (nie tak jak w przypadku np. 3 sezonu Walking Dead ;p). Obecnie jest tylko jeden sezon - został ostatni odcinek, który pojawi się za 9 dni. Oficjalnie już zapowiedziano, że sezon drugi będzie. Aż żal patrzeć, że stosunkowo mało ludzi ma pojęcie/ogląda ten serial. Dla fanów DC Comics, pozycja obowiązkowa. Gorąco polecam. Edytowane 15 Kwiecień 2013 przez Yoda_Mistrz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinkibolek 28 Napisano 15 Kwiecień 2013 O tak fajny serial. Ogladam i tez polecam. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ak47 26 Napisano 30 Wrzesień 2013 Obejrzałem niedawno. Szczerze mówiąc to dało się to obejrzeć ale zdecydowanie bez szału. Najciekawsze są fragmenty na wyspie gdzie Oliver dopiero uczy się swojego fachu. Tym fragmentom dałbym jakieś 9/10 bo się je naprawdę świetnie oglądało, fragmentom ze starling city dałbym najwyżej 7/10 bo były nudne i w ogromnej większości przypadków przewidywalne. Chyba tylko jedna rzecz w finałowym odcinku mnie zaskoczyła. Kolejny sezon może obejrzę ale poczekam aż pojawią się wszystkie odcinki, coś nie mam ciśnienia na ten serial. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrvine 33 Napisano 1 Listopad 2013 Serial bardzo mi sie spodobal, dowiedzialem sie o nim przypadkiem niedawno na facebookowej reklamie. Polecam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 1 Listopad 2013 Dobry serial, obejrzałem 9odcinków 1serii i Oliver przypomina mi Wayne'a(Batmana)w metodzie działań. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motoko 36 Napisano 1 Listopad 2013 Bardzo dobry serial :) Ma taki Nolanowski klimacik. Na minus jest to, ze za bardzo to wszystko Batmana przypomina. Zielona Strzala to Batman w kapturze. Jest bogaty, wyszkolony, ma mase gadzetow (w postaci roznych strzal), ma swoja "jaskinie" itp. Sceny walk zawsze sa fajnie wyrezyserowane, razi tylko troche jak przeciwnicy laduja caly magazynek w Strzale, on robi tylko jakis wygibas jak Neo i zadna kula go nie trafi. Poza tym jest zajebiscie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 1 Listopad 2013 Heh no to fakt "jego wygibasy chyba kule obijają" :P A swoją drogą obejrzałem 6 odcinków (bo tyle jest z lektorem na chwilę obecną) i serial BARDZO przyjemny, taki faktycznie bardzo Nolanowski... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 1 Listopad 2013 Jestem na bieżąco, teraz cisnę 2 sezon oj dzieje się i dalej trzyma poziom. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moro56 0 Napisano 18 Listopad 2013 Można spokojnie powiedzieć, że 2 sezon jak do tej pory jest lepszy od całego 1 sezonu. Jak w 1 sezonie zdarzały się lepsze jak i gorsze odcinki, tak tutaj co kolejny odcinek poziom jest coraz lepszy. Wprowadzenie Black Canary było bardzo dobry pomysłem i tak coś czułem, że będzie nią...(ten kto oglądam sam wie :D) Nie mogę się doczekać kiedy Roy zostanie Red Arrow, bo powoli do tego zmierza. Wspomnienia z wyspy także są dobre i zastanawiam się co będzie dalej ze Sladem, ponieważ każdy fan DC wie kim on jest w universum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 20 Listopad 2013 Dzięki wam właśnie się zainteresowałem serialem i jest całkiem niezły, póki co jestem na 3 odcinku. Tylko czemu wystarczy zarzucić na czoło kaptur, pomalować oczy na szopa pracza i jest się nierozpoznawalnym :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 23 Listopad 2013 Ostatni odcinek (końcówka) po prostu miażdży. Wiedziałem, że tak będzie! Że poszło to wszystko za łatwo! I weż tu człowieku czekaj półtora tygodnia jeszcze na nowy odc :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rossomaro 1 Napisano 10 Wrzesień 2014 Nowy sezon zapowiada się rewelacyjnie! Wiele nowych komiksowych postaci oraz nowych-starych aktorów serialowych - między innymi 3 osoby z prison break'a! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Październik 2016 Netflix wykupiony zacząłem od Arrow. Na razie za mną dwa odcinki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 11 Październik 2016 (edytowane) Najnowszy sezon zalicza spore spadki oglądalności. Chodzą słuchy że serial przeskoczył rekina. Edytowane 11 Październik 2016 przez malpka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Październik 2016 No właśnie patrzę. milion mniej niż średnia z 4 sezonu. Na razie jadę od pierwszego, jak mi się znudzi to nie będę się zmuszał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 11 Październik 2016 1 godzinę temu, malpka napisał: Najnowszy sezon zalicza spore spadki oglądalności. Chodzą słuchy że serial przeskoczył rekina. Nic dziwnego, biorąc pod uwagę tragiczne ostatnie dwa sezony. Ale biorąc pod uwagę premierę 5 sezonu, czuć tu bardziej klimat świetnego pierwszego sezonu, także to może napawać optymizmem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 11 Październik 2016 Arrow skończył się na 2 sezonie. 3 już był nie do oglądania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach