Maty15 59 Napisano 17 Kwiecień 2013 Witamdziś ma nastąpić wysyp pierwszych informacji związanych z nową odsłoną Fify.Z tego co wiadomo na tą chwilę:- EA organizuje w dniu dzisiejszym event na Santiago Bernabeu- nie dostaniemy totalnej bomby graficznej a po raz kolejny jedynie usprawnioną (?!) mechanikę gry.- twarzą gry będzie MessiOsobiście życzyłbym sobie aby poprawili tempo gry w FUT, zwiększyli sens istnienia zawodników z niskim pace i poprawili grę w obronie, bo mimo że często jestem w stanie przeczytać każdą akcję przeciwnika, to nie mogę tego spożytkować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 17 Kwiecień 2013 We'll have some #FIFA14 news for you later this afternoon, so watch this space! MT @EASPORTSFIFA BIG day today.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 17 Kwiecień 2013 Jak dla mnie do poprawki tylko: 1. gra w obronie tzn. żeby zawodnicy nie zatrzymywali się i nie wywracali samoczynnie ( szczególnie przy górnych zagraniach przeciwnika) 2. poprawienie zawodników pace ( szczególnie w fut) 3. nowy polski komentarz Po tym co zobaczyłem w 13 nie jestem jakoś podjarany 14, tak jak było to w przypadku z 12 na 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 17 Kwiecień 2013 Fifa 13? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 17 Kwiecień 2013 Jeśli nie będzie nowego silnika, a widać, że nie będzie to równie dobrze gry mogłoby w tym roku nie być. Oby tylko PES14 dał radę, bo inaczej 2 rok bez kopanki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 17 Kwiecień 2013 Smalec, widzę , ze od pewnego czasu dałeś sobie na luz z FIFA i nie rajcuszesz sie jak wcześniej. Niech zgadne, czekasz na Pro Evo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 17 Kwiecień 2013 Przytłoczony tymi informacjami poki co nie jestem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 17 Kwiecień 2013 (edytowane) Najnowsze informacje: http://fifainsider.com/fifa-14-the-facts/ Edytowane 17 Kwiecień 2013 przez lons Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 17 Kwiecień 2013 Z FIFĄ 13 wytrzymałem jakieś 2 tygodnie, ogólnie bym nie kupował, gdyby nie cena 50zł w premierę. Może gdybym miał Wirtualny Klub było by lepiej. Od 10 do 12 wprowadzali nowe techniczne rozwiązania więc, jakiś rozwój był, a od 13 jest zmęczenie materiału i nic ciekawego. W sumie nie czekam na żadną grę, jestem ciekawy tylko tego co Konami zrobi z nowym silnikiem. Jeśli wykombinują coś dobrego to będę szczęśliwy, bo w FIFE 14 szczerze nie wierzę (po tym co zobaczyłem). Jedna rzecz, która tak na dobrą sprawę mnie interesuje i powinna być już zapowiedziana do 14, w grze nie istnieje, a raczej została usunięta - chodzi o: inertia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 17 Kwiecień 2013 Pamiętacie może w którym miesiącu została zastąpione aplikacja Ultimate Team w przeglądarce (z 12 na 13)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalvi7 14 Napisano 17 Kwiecień 2013 http://www.ea.com/pl/football/fifa14 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 17 Kwiecień 2013 W 13 jest cała masa błędów do poprawki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 17 Kwiecień 2013 Nihil Novi<zieew> czekam na pierwsze informacje o pesie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 17 Kwiecień 2013 (edytowane) To się popisali. Zastanę przy 13 do Fify 15 może 16 jak już będzie na PS4 i zmieniona.. Hasło "Inteligentni zawodnicy" to najlepszy joke.. Już to samo rok temu mówili, a dalej cyrki są. Przykład: piłka leci metr od bramkarza na rożny, ale on za chiny do niej nie podejdzie jakby parzyła.. Grafika ta sama, fizyka piłki to szczegół bo i tak okrągła jest.. Chroń piłkę to też jakkiś wymysł.. Nic nowego a kapuchę by brali jednym słowem :P Edytowane 17 Kwiecień 2013 przez zuba1899 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UltrasPoland 29 Napisano 17 Kwiecień 2013 Dyskusja na temat nowej FIFY jest zbędna, jeżeli EA w końcu postawi na GRE a nie na WYREŻYSERWANE gierki CPU vs CPU w meczach online. Jeżeli nadal nie będziemy mieć w takim stopnu wpływu na zawodników jak w 13, to nawet bardziej kolorowa trawa, lepsza kariera (kto w ogóle gra offline w fife?!?!?!) czy też nawet cycaste blondynki na trybunach nie pomogą nowej odsłonie FIFY...niestety ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 17 Kwiecień 2013 To się popisali. Zastanę przy 13 do Fify 15 może 16 jak już będzie na PS4 i zmieniona.. Hasło "Inteligentni zawodnicy" to najlepszy joke.. Już to samo rok temu mówili, a dalej cyrki są. Przykład: piłka leci metr od bramkarza na rożny, ale on za chiny do niej nie podejdzie jakby parzyła.. Grafika ta sama, fizyka piłki to szczegół bo i tak okrągła jest.. Chroń piłkę to też jakkiś wymysł.. Nic nowego a kapuchę by brali jednym słowem :P Nie no nie przesadzajmy. Niezależnie od gry, fizyka piłki jest ważna. To jak reaguje na podłoże, jak się kręci, zwalnia, toczy itd. jest jednym z ważniejszych czynników składających się na dobrą grę. A to zasłanianie piłki to dobry pomysł np. sytuacja gdzie zasłaniasz piłkę bez dotykania, żeby wyszła na aut i "była nasza". Ale EA i tak pewnie to zwali, albo nie będzie się opłacało nawet tego używać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 17 Kwiecień 2013 dlatego właśnie tak sarkastycznie napisałem ;) znowu będą cyrki, że piłka skacze jak dzika lub zawodnik tak drugiego popchnie że na trybunach się znajdzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 18 Kwiecień 2013 zwiększona fizyka piłki = więcej cyrków, których już jest dużo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 18 Kwiecień 2013 lepsza fizyka - zle zla fizyka - zle jak wam dogodzic? wywalic w ogole fizyke? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 23 Kwiecień 2013 Najlepsza fizyka była w w 2000 :D Strzały z linii końcowej lądowały w bramce :P a tam się cieszę. Jakieś urozmaicenie będzie tak jak teraz first touch control :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czehuziom 4 Napisano 24 Kwiecień 2013 (edytowane) Panowie, przecież to byłby bezsens gdyby co roku tworzono nowy silnik gry. Nieraz poprawki wydają się naprawdę niewielkie, ale mają znaczący wpływ na rozgrywkę i o to chodzi. Fifa 13 na gameplayach wyglądała podobnie do Fify 12. Teraz po kilku miesiącach grania mogę stwierdzić, że Fifa 13 to nie to samo co Fifa 12 z uaktualnionymi składami. Edytowane 24 Kwiecień 2013 przez czehuziom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 24 Kwiecień 2013 podobno tak wygląda ogładka nowej Fify Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 24 Kwiecień 2013 Seba i spółka ^-^ komentarzem mógłby się ktoś inny zająć :P a tak po za tym to może być :D (wersja polish hard dla gimbazy) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 24 Kwiecień 2013 ja bym Sergiusza Ryczela widzial w komentarzu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 24 Kwiecień 2013 No po tym gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllll co przed chwilą odwalił to nawet w meksykańskim komentarzu mógłby być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach