ognista sucz 26 Napisano 27 Kwiecień 2013 Ktoś chętny na multi? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
regedit 0 Napisano 18 Maj 2013 Ja, psn: ReegEdit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jachu1997 0 Napisano 26 Maj 2013 Ja psn: xJachu97xPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter23 15 Napisano 19 Czerwiec 2013 witam czy ktoś mógł by mi zapodać w tej grze bronie palne z nieskończoną amunicją miałem taki ale gdzieś mi sie zapodział i lipa a chcioalbym takim postrzelac bo ma fajny odfrzut gdy sie strzela w zombi/prosze o odp, kto mógl by ze mna pochandlować w grze.mój nick psn piter24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 23 Czerwiec 2013 witam czy ktoś mógł by mi zapodać w tej grze bronie palne z nieskończoną amunicją miałem taki ale gdzieś mi sie zapodział i lipa a chcioalbym takim postrzelac bo ma fajny odfrzut gdy sie strzela w zombi/prosze o odp, kto mógl by ze mna pochandlować w grze.mój nick psn piter24 Wbij na public i z randomami też możesz spokojnie pohandlować. Sam tak robiłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 24 Czerwiec 2013 Witam. Czy ktoś chętny na przejście sprawnie i szybko fabuły w co-op, najlepiej metodą host - lvl 1 , ja lvl 70, albo na odwrót ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszkoslaw 3 Napisano 12 Sierpień 2013 (edytowane) Szukam chętnego (z headsetem) do zrobienia 2 trofeów co-op. Mogę grać popołudniami zwykle między 17 a 24. W weekendy do ustalenia. psn: leszko Edytowane 12 Sierpień 2013 przez leszkoslaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aster 1 Napisano 10 Kwiecień 2014 Witam Kto chętny na trofea multi a w tym trofeum Dream Team? Jakby co to piszcie na PSN mój nick Aster_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 11 Listopad 2014 Ktoś chętny na co-op online? HS mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
famas27 0 Napisano 8 Grudzień 2014 siemanko, chętnie popykam w coopa, zapraszać - psnid famasik27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 30 Grudzień 2014 Chętni na 28 głównych misji w coopie zapraszam. Bez pośpiechu w różnych porach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygo89 136 Napisano 6 Wrzesień 2015 (edytowane) Szukam kogoś do przejścia całej gry w co-op'ie + zaznaczenia 100 zombiaków pod trofeum Dream Team.PSN albo Skype: zygo89EDIT:Platyna wbita i obym już nigdy nie musiał wracać do tej zbugowanej gry. Edytowane 15 Wrzesień 2015 przez Zygo89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach