Tobi1989PL 49 Napisano 30 Kwiecień 2013 Wielu mówi, że dawniej gry były lepsze. Liczył się pomysł i przyjemny gameplay .Nie było ciśnienia na grafikę, kampanie reklamowe, DLC, lizania ścian by znaleźć znajdźke czy pobocznych czynność w celu wbicia platyny... No własne i tu mam takie pytanie do Was. Z której gry (bez systemu trofeów/osiągnięć) jako pierwszej wycisnęliście te 100%, co Was do tego zachęciło albo przy którym tytule nie daliście rady mimo najszerszych chęci? Ja pierwsze 100% wyciągnąłem w Spyro 2 jeszcze za czasów szaraka. Gra była tak wspaniała, że musiałem zrobić w niej wszystko co można było. Tak wiec jak wścieknięty wracałem do kolejnych lokacji by znaleźć tych kila diamentów, które gdzieś tam zostawiłem. Po zebraniu wszystkiego byłem z siebie strasznie dumy, bo w nagrodę za zrobienie wszystkiego odblokowywał się niesamowity Power Up. Poza tym zawsze chciałem zdobyć sto procent w Harvest Moon: Back to Nature, ale nie udało się. Nie wiedziałem, że przez niektóre czynniki nie da się już tego nigdy osiągnąć. Tak więc moim najwyższym wynikiem było 94%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 30 Kwiecień 2013 BG2, RA2, D2, F2. Nie wiem która pierwsza bo były w miarę podobnym czasie, a przez swoją wspaniałość pamiętam je do dziś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c0r 29 Napisano 2 Maj 2013 Raczej nie osiągnąłbym 100 % w żadnej bez platyny, bo mało jest gier które tak by mnie wciągnęły. ;) Kupiłem za to bez trofeów na PS3 Brothers in Arms: Hell's Highway, bo to świetna seria (jestem fanem) i super się grało. Chciałem poznać fabułę tej części i zobaczyć co stało się z drużyną po wydarzeniach z Road to hill 30. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 2 Maj 2013 Jeśli o mnie chodzi to 100% osiągałem np. w grach wyścigowych :P Wiadomo, jest to łatwiejsze ale np. w takim NFS Underground 2 było sporo wyścigów dodatkowych, jakieś sesje w miastach itd. Grało się przyjemnie i chciałem wbić te 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinek9696 9 Napisano 3 Maj 2013 Super Mario Advance, gra w którą naparzałem jak w rzadną inną :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 3 Maj 2013 DObre pytanie ;D tak na serio to sam nie wiem do końca co splatynowałem jako pierwsze...pewnie któregoś finala od 1 do 12, dragon questa viii,legend of the dragoon, tekken 3 albo coś...kurde pamięć zawodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Substraty 26 Napisano 3 Maj 2013 NFS Underground 2, tą grę przechodziłem: uwaga 6 razy w tym za każdym razem 100%. Za każdym razem wybierałem inne auta i inny poziom trudność i tak się grało. Test Drive Unlimited 1 - wszystkie wyścigi offline na złoto. Ukończyłem nawet Maluch Racer 2 gdzie poziom trudności był naprawdę wysoki. Teraz raczej bym nie dał rady nerwowo ;). Jest tego więcej ale to pamiętam najbardziej. Jak mi się coś przypomni to dopiszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 3 Maj 2013 Raczej nie osiągnąłbym 100 % w żadnej bez platyny, bo mało jest gier które tak by mnie wciągnęły. ;) Kupiłem za to bez trofeów na PS3 Brothers in Arms: Hell's Highway, bo to świetna seria (jestem fanem) i super się grało. Chciałem poznać fabułę tej części i zobaczyć co stało się z drużyną po wydarzeniach z Road to hill 30. Pomiędzy tymi częściami na półki trafiło Earned in Blood. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c0r 29 Napisano 3 Maj 2013 (edytowane) to był chyba prequel, ale dawno nie grałem Edytowane 3 Maj 2013 przez c0r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 5 Maj 2013 Gothic 1, 2 i Noc Kruka, raczej trudno tu mówić o robieniu 100% ale latało się wszędzie po całej mapie, szukało każdej jaskini i zaglądało się w każdy zakamarek. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 5 Maj 2013 raczej trudno tu mówić o robieniu 100% ale latało się wszędzie po całej mapie, szukało każdej jaskini i zaglądało się w każdy zakamarek. To samo miałem z pierwszym Stalkerem i wszystkimi częściami Fallouta (prócz New Vegas). Robiłem wszystko co się dało i samodzielnie zwiedzałem wszelakie tereny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 5 Maj 2013 Oba Gothici z dodatkiem, tak samo Stalkery, oraz Morrowind... Kiedyś nie potrzeba było systemu "aczików", aby chcieć odkryć i zrobić wszystko co Twórcy wymyślili... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 14 Maj 2013 zdecydowanie starałem się maxować na 100 i więcej procent serię Crash Bandicoot, pierwsze Residenty, Silent Hill - gdzie zdobywało się inne zakończenia za poziomy trudności czy czas przejścia, podobnie w Tomb Raider zawsze starałem się odnaleźć wszystkie sekrety, a nic za to nie było poza czystą satysfakcją Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 14 Maj 2013 W moim przypadku wymaksowałem FFVII, trzecią część GTA i pierwsze Spyro :) Pewnie było tego więcej, ale z czasem coraz mniej się pamięta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach