One Post Man 4596 Napisano 21 Maj 2013 (edytowane) Nowy action/jrpg? Na PSVITE. Wyglada bardzo apetycznie :) Edytowane 21 Maj 2013 przez Bansai 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 21 Maj 2013 Nie mogę się doczekać. Na stacjonarnej konsoli gra by pewnie nigdy nie wyszła poza Japonię. Z Vitą jest zdecydowanie lepiej SS, Persona, Ragnarok i inne a teraz to. Zacieram rączki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 21 Maj 2013 Trailer był i jest bardzo w stylu SMT:DS i SMG:DDS...czekam z niecierpliwością. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 14 Kwiecień 2014 Czas już podbić: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 14 Kwiecień 2014 Co za dzień dla Vity overkill jak dla mnie, 3 gry zapowiedziane u nas jednego dnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krieger616 17 Napisano 15 Kwiecień 2014 Co raz lepiej prezentuje się hit,na trailerach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 24 Grudzień 2014 Panowie korzystajcie ! 12 deal na święta = Ponopticon za 53zł ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 31 Grudzień 2014 Ogólnie jestem zainteresowany tą grą :). Tylko bardzo chciałbym by Freedom Wars był w Plusie :]. Vita potrzebuję takich gier, które stawiają na sieciową kooperację. Myśle, że będzie to jeden z głównych gatunków gier, które mogą się rozwinąć na duża skalę i spowoduje, że Vita jeszcze bardziej się rozwinie pod względem gier. I szczerze, taki gatunek gier może mi starczyć, zamiast gier tylko związanych z fabułą. Bo zauważyłem w ciągu kilku ostatnich miesięcy duży i szybki rozwój gier stawiających na sieciową młóckę ;] - czyli piszę tu o coraz popularniejszych tworzeniu gier MMO na konsolę. A takich gier Vita potrzebuję :) - czyli przyszłościowych gier ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krieger616 17 Napisano 31 Grudzień 2014 Ja na razie jakoś ogarniam gierkę świetna grafika i japoński dubbing. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 31 Grudzień 2014 @up jakbyś chciał pociorać razem to daj znać. Z chęcią pogram z kimś jak już zapracowałem na taką możliwość xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krieger616 17 Napisano 31 Grudzień 2014 Oki mój nick masz w sygnaturze ;) Na razie muszę ogarnąć Singla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 31 Grudzień 2014 Ja ogólnie gram na zmianę singla i multi trochę. Tak jest idealnie ponieważ mogę trochę podfarmić rzeczy z rozdziałów które już robiłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 31 Sierpień 2015 Kupiłem 2 dni temu. Jestem co prawda na początku, ale gierka prezentuje się bardzo dobrze. Sporo dialogów...całkiem to fajne i klimatyczne. Polecam niezdecydowanym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 31 Sierpień 2015 Uważaj tylko na prześlij poziomu trudności. Na początku jest spoko a później momentalnie zaczyna sie jazda na całego. Wysłane z kota podlaczonego do pralki za pomocą szpadla aka TapTalk. Więc nie wołajcie mnie na sb. now Free Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 3 Grudzień 2015 Gra w plusie, więc postanowiłem sprawdzić. Gra się przyjemnie, choć demo Soul Sacrifice zrobiło na mnie lepsze wrażenie. Jednak wracając do Freedom Wars, jak podczas walki z Abductorami urywać im kończyny? Powinienem namierzyć element zaznaczony na czerwono, przyczepić się Thornem i co dalej? Według instrukcji powinien pod :triangle: wyskoczyć jakiś special move napędzany :circle: jak Drag, ale u mnie jest tylko Leap Attack... Ktoś pomoże? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 4 Grudzień 2015 Leap Attack masz kiedy jesteś daleko i podczepisz się Thornem. Do wyrywania musisz użyć Thorna i przyczepić się bezpośrednio do przeciwnika no i przyciągnąć do niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 4 Grudzień 2015 (edytowane) Do wyrywania musisz użyć Thorna i przyczepić się bezpośrednio do przeciwnika no i przyciągnąć do niego. Bezpośrednio tzn bez namierzania L? Wyskakuje wtedy ten specjalny atak, czy mam walić trójkąt aż do ucięcia łapy? EDIT: Ok, już to rozgryzłem, pała ze mnie. Podzielę się, jakby ktoś miał jeszcze problemy. Wszystko, co napisał @TRaCeGuitar się zgadza, ale najpierw trzeba mieć też odpowiednią broń :D ja próbowałem to robić mając ten najcięższy miecz i nie było możliwości. Zmieniłem na tę najlżejszą broń i po przyczepieniu się do kończyny wroga faktycznie wyskakuje opcja amputacji ;) Edytowane 4 Grudzień 2015 przez mat_eyo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cziczaki 95 Napisano 19 Grudzień 2015 Jeżeli Freedom Wars jest tylko na Vitę, to czemu w sklepie PS Strorę widzę kompatybilność na PS3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 20 Grudzień 2015 Może jakiś błąd albo niezapowiedziana konwersja na Ps3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
townshend 1 Napisano 26 Marzec 2018 Hej. Gra ktoś z was w to jeszcze? Albo ma zamiaR tak jak ja? Do zrobienia są 3 trofea online? Pomógłby ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
townshend 1 Napisano 22 Kwiecień 2018 Pustki na serwerach, pustki na forum a ja potrzebuje kogoś do pomocy przy trofeach online. Zaczynam dopiero CODE 3 tak więc sporo grania jeszcze przede mną. Jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach