slawinski1991 0 Posted March 6, 2014 witam chetnie zamienie sie z kims mam na zamiane The Last of us , Assasins Creed Black flag i Gta 5 Share this post Link to post Share on other sites
damiano16398 0 Posted May 11, 2014 Siemka ja mam pytanie :DBo grałem w NBA i nabijałem VC przez aplikacje na telefon i normalnie :DNastępnie nie mialem internetu więc nabijałem SP, a teraz mam neta i dalej mam SP nie wiem co mam zrobic aby znowu miec VC. Mozna to gdzies zmienic ? Prosze o pomoc :D Share this post Link to post Share on other sites
YildirimKebab 19 Posted May 11, 2014 Nie ma opcji cofnięcia. Nie będziesz miał już VC na tym save. Share this post Link to post Share on other sites
damiano16398 0 Posted May 12, 2014 bez sensu a już miałem 90 SG -,- Może ma ktoś sposoby aby szybko wbić VC jakieś kody lub coś :DJa znalazłem coś takiego http://morning-dawn-9641.herokuapp.com/nbalockercodes/ Prawda ? Nieprawda ? Może ktoś próbował :P Share this post Link to post Share on other sites
QbxGamerHD 126 Posted May 12, 2014 (edited) Do filmu jak farmic VC wrzucałem link na poprzedniej stronie, póki co nic lepszego nie wymyślili. Locker Codes działają, ale te są już pewnie od dawna nieaktualne. Edited May 12, 2014 by QbxGamerHD Share this post Link to post Share on other sites
Krosek 627 Posted June 3, 2014 Od jutra NBA w plusie. Zamierzacie grać? Share this post Link to post Share on other sites
jimmyyy8 158 Posted June 4, 2014 Zamierzamy i to ostro! Share this post Link to post Share on other sites
psgpes14 2 Posted June 5, 2014 siema gralem w 2k13 jak pewnie i wy czesto korzystałem z kółka na padzie czyli taki doskok albo odskok gracz robil w 14 bo wczoraj kupilem kolko nie dziala inna opcja tam jest ustawiona jak zrobic ten doskok czy odskok w 2k14 ? prosze o odpowiedz kogos kto dluzej gra ode mnie . pozdro Share this post Link to post Share on other sites
QbxGamerHD 126 Posted June 5, 2014 Stepback robisz R2+Prawa gałka od kosza. http://youtu.be/6lniSuXBDKs?t=3m33s O to chodzi? Share this post Link to post Share on other sites
kamileqPL 11 Posted June 6, 2014 Podawajcie swoje psn id: Dodawajcie: kamileqPL Share this post Link to post Share on other sites
Wujgregor 3 Posted June 6, 2014 Podawajcie swoje psn id: Dodawajcie: kamileqPL Wujgregor Share this post Link to post Share on other sites
pogrywamy 0 Posted July 8, 2014 Witam. Szukam osób, które grają w Crew i mają swoich zawodników - 99 overall. Zalezy mi tez na ludziach ogarnietych w koszykowce, bo tacy tylko grają w crew mode. Piszcie do mnie na gg: 4450148 lub PSN: maka23air Gram w crew od początku, czyli NBA2K10, ale w wiekszosci z Amerykanami i fajnie byloby pograc tez z Polakami. pozdro. Share this post Link to post Share on other sites
AXA 234 Posted August 30, 2014 Może ktoś mi powie dlaczego mój gracz będąc nie pilnowany nie trafia przy rzucie za 3 pkt mając Timing: Excellent Quality: A? Share this post Link to post Share on other sites
QbxGamerHD 126 Posted August 30, 2014 Bo to gra procentów. Share this post Link to post Share on other sites
MartekoPL 1 Posted September 12, 2014 Ktoś używa "gatorade perform pack"? Co on daje i jakie są z niego korzyści? Share this post Link to post Share on other sites
Grassek 120 Posted November 26, 2014 Mam ochotę pograć w wirtualnego kosza i mam pytanko. Jak te NBA w tej chwili prezentuje się na PS3 ? ogólnie chodzi o gameplay i oprawe graficzną.Czy da się grać online ? czy grają w to jeszcze ludzie ? Widze, że działu NBA 2k15 na PS3 nawet nie ma, więc podejrzewam, że nie był nawet wart zakładania ?Czytałem gdzieś, że to kopia 14, jeśli tak jest to wolałbym 14, bo o połowe tańsza. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites