slawinski1991 0 Napisano 6 Marzec 2014 witam chetnie zamienie sie z kims mam na zamiane The Last of us , Assasins Creed Black flag i Gta 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damiano16398 0 Napisano 11 Maj 2014 Siemka ja mam pytanie :DBo grałem w NBA i nabijałem VC przez aplikacje na telefon i normalnie :DNastępnie nie mialem internetu więc nabijałem SP, a teraz mam neta i dalej mam SP nie wiem co mam zrobic aby znowu miec VC. Mozna to gdzies zmienic ? Prosze o pomoc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YildirimKebab 19 Napisano 11 Maj 2014 Nie ma opcji cofnięcia. Nie będziesz miał już VC na tym save. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damiano16398 0 Napisano 12 Maj 2014 bez sensu a już miałem 90 SG -,- Może ma ktoś sposoby aby szybko wbić VC jakieś kody lub coś :DJa znalazłem coś takiego http://morning-dawn-9641.herokuapp.com/nbalockercodes/ Prawda ? Nieprawda ? Może ktoś próbował :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 12 Maj 2014 (edytowane) Do filmu jak farmic VC wrzucałem link na poprzedniej stronie, póki co nic lepszego nie wymyślili. Locker Codes działają, ale te są już pewnie od dawna nieaktualne. Edytowane 12 Maj 2014 przez QbxGamerHD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 3 Czerwiec 2014 Od jutra NBA w plusie. Zamierzacie grać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 4 Czerwiec 2014 Zamierzamy i to ostro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
psgpes14 2 Napisano 5 Czerwiec 2014 siema gralem w 2k13 jak pewnie i wy czesto korzystałem z kółka na padzie czyli taki doskok albo odskok gracz robil w 14 bo wczoraj kupilem kolko nie dziala inna opcja tam jest ustawiona jak zrobic ten doskok czy odskok w 2k14 ? prosze o odpowiedz kogos kto dluzej gra ode mnie . pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 5 Czerwiec 2014 Stepback robisz R2+Prawa gałka od kosza. http://youtu.be/6lniSuXBDKs?t=3m33s O to chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamileqPL 11 Napisano 6 Czerwiec 2014 Podawajcie swoje psn id: Dodawajcie: kamileqPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wujgregor 3 Napisano 6 Czerwiec 2014 Podawajcie swoje psn id: Dodawajcie: kamileqPL Wujgregor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pogrywamy 0 Napisano 8 Lipiec 2014 Witam. Szukam osób, które grają w Crew i mają swoich zawodników - 99 overall. Zalezy mi tez na ludziach ogarnietych w koszykowce, bo tacy tylko grają w crew mode. Piszcie do mnie na gg: 4450148 lub PSN: maka23air Gram w crew od początku, czyli NBA2K10, ale w wiekszosci z Amerykanami i fajnie byloby pograc tez z Polakami. pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 30 Sierpień 2014 Może ktoś mi powie dlaczego mój gracz będąc nie pilnowany nie trafia przy rzucie za 3 pkt mając Timing: Excellent Quality: A? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 30 Sierpień 2014 Bo to gra procentów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MartekoPL 1 Napisano 12 Wrzesień 2014 Ktoś używa "gatorade perform pack"? Co on daje i jakie są z niego korzyści? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 26 Listopad 2014 Mam ochotę pograć w wirtualnego kosza i mam pytanko. Jak te NBA w tej chwili prezentuje się na PS3 ? ogólnie chodzi o gameplay i oprawe graficzną.Czy da się grać online ? czy grają w to jeszcze ludzie ? Widze, że działu NBA 2k15 na PS3 nawet nie ma, więc podejrzewam, że nie był nawet wart zakładania ?Czytałem gdzieś, że to kopia 14, jeśli tak jest to wolałbym 14, bo o połowe tańsza. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach